167

ТПК

преди 3 години

Уволнете ги всичките те във Германия ги чакат със нетърпения!!*** народ няма държава!!!Бай *** винаги си е заслужавал съдбата!!!

166

ООООХ...

преди 3 години

ЩЯХ ДА МУ ВЯРВАМ НА ТОЗИ ЗДРАВЕН МИНИСТЪР АКО БОЛНИЦАТА В КОЯТО БЕШЕ ШЕФ Е ИЗРЯДНА ИДЕТЕ И ВИЩЕ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС БАНИТЕ И ТОАЛЕТНИТЕ НА КАКВО ПРИЛИЧАТ А СТЕНИТЕ ?????????????? УЖАС................

165

Никк

преди 3 години

Леле, заобиколени сме от ***. Управници един път. Въпреки летния толеранс - нищо не направиха. Държавата няма никакъв план за действие. Всичко се решава на момента. Няма идея, няма стратегия. Отгоре на туй Бойко трябвало да съдейства за нещо си!? Държава която се управлява от един човек - бивш пожарникар.. Няма институции, няма специалисти. Има само Бойко. И кот каже Бойко. И ако не каже - просто нещото не се случва..

164

Анонимен

преди 3 години

7 месеца за подготовка, резултатите се виждат ясно. Както всичко друго направено от политическия ни елит. Безродни, крадлив, и некомпетентни.

163

ББ

преди 3 години

До ЛЕКАР в Испанияами ти си новият Рокфелер бе,а труповете които изнасяш бройш ли...те платиха образованието ти през данъците си...ти си новият Рокфелер...надявам се никога да не попадам в ръцете ти...предпочитам да си умра от...все едно от какво само не и от алчността ти...и ви викат герой...ЕС е новият ЕСССР...безЗзаконие,несправедливост...и убийства не невинни човешки същества...за пари...ЕС...официално е фашистка организация на ЕНП..кога Справедливост??

162

Анонимен

преди 3 години

При тая липса на лекари, не виждам какво може да направи здравния министър, освен да заплашва. Това са резултатите от алчността и липсата на реформи в здравната система. Всичко свърши, шах и мат.

161

Анонимен

преди 3 години

Не било време за ресторанти и почивки.Напротив, точно за това е време, идва Коледа и хубави празници. А вие, властимащи лекари, които ни поднесохте тази измислена епидемия и се вживяхте в нея до степен, че сте на път да разрушите собствената си здравна система, можете да плачете колкото си искате.

160

Azо

преди 3 години

Комунистката Нинова как е във ВМАто, спокойно ли се чувства, минаха ли и симптомите? Вместо да освободи място за някоя дърта бабичка-симпатизамтка, тя така прави. Както ви клецаха *** 45г , че сега и ги вечилаете, колко добре било едно време...

159

Анонимен

преди 3 години

До 165 - лекар в Испания.А там в Испания как сте с Ковида? Жалка картина, по зле и от България. Времето, когато гледахме западните страни с провиснали челюсти, окончателно свърши. Доктор Любомир Спасов например (шефа на болница Лозенец) в публично телевизионно интервю сподели, че от кардиологични операции и трансплантации си е докарвал по 15000 лева отгоре.

158

Изглежда

преди 3 години

Споко. Радев и Мангъров ще ви закарат......до гробищата.

157

Изглежда

преди 3 години

Споко. Радев и Мангъров ще ви закарат......до гробищата.

156

Лекар имигрант

преди 3 години

Лично аз преди да имигрирам сутрин си дупчех празно листче в автобуса за да проверя дали нямам същият билет. Заплата в държавната болница едва ми стигаше да свързвам двата края. Имах колеги, които си работеха и на частни приеми, но на мен морала не ми го позволяваше да работя държавна работа, да помагам на хората и същевременно да се облагодетелствам от тях. Сега пак работя в държавна болница на запад. Стигнах до началник отделение с прилично заплащане.

155

Анонимен

преди 3 години

Не прехвърляйте отговорността! Престъпно безхаберие и липса на дългосрочни политики, различни от раздаване на петдесетолевки, ни водят до това.

154

От Аликанте

преди 3 години

До ЛЕКАР в ИспанияАз ти вярвам, колега!

153

От Аликанте

преди 3 години

До ЛЕКАР в ИспанияАз ти вярвам, колега!

152

Анонимен

преди 3 години

Тоя министър да не се прави на ощипана мома и уж да се вбесява,та той да не пада от небето!Нали досега е работил някъде си тук,в България,той не е ли знаел какво е състоянието на здравната система у нас?Не е ли знаел как се разкрива една частна болница,не е ли знаел как се точи здравната каса,не е ли знаел какво е състоянието на апаратурата и материалната база на общинските и държавни болници,състоянието на спешната помощ и т.н и ако не е знаел,що ще на този пост?

151

Анонимен

преди 3 години

Хиляди закони и закончета и накрая хора, плащали години наред осигуровки, са оставени да умират?! Няма такава държава, факт!!! Няма такива управници!... Това е Геноцид!

150

Max

преди 3 години

"Няма да има галеници" НО почти 3000-те бройки Ремдесивир, които правителството закупи са само за "наши хора".

149

Анонимен

преди 3 години

Китайците изобщо не оставят никой да се клещи на разпоредбите. Още има по затворите такива, които умишлено са ходили без предпазни средства или са правили опити да заразяват продукти по пазари и магазини.

148

Анонимен

преди 3 години

Досега в Китай щяхте да сте оформени с Бойко дори и докомтално,само лош спомен .....