127

Неподкрепящ никого

преди 3 години

До:"Бойко..некадърнико махай се.усмърти населението бе..цяло лято защо не купи 100 линейки.а купуваше лимузини за прокуратурата и МС?некадърен човек.!"Не съм му фен, ама линейките не се карат сами. Лекари няма, лекари. Превърнаха ги в търговци, оставиха ги да отидат в чужбина и сега Аууу... Първо, трябва да се увеличи приема двойно. Второ: Правилна е идеята за специализациите, който иска държавна поръчка, после 5 години в БГ. Ама свободата му ограничавали, ами не такива са условията!

126

Анонимен

преди 3 години

Късметлия! Пу-пу...

125

999

преди 3 години

Аз съм на 62. Работя ежедневно с хора. С МАСКА СЪМ И ОЩЕ НЕ СЪМ СЕ ЗАРАЗИЛ.

124

Анонимен

преди 3 години

Упорито се мълчи за частните болници

123

Анонимен

преди 3 години

Хубаво няма да има галеници, ама 8 месеца защо не беше така? За какво затворихме държавата? Казаха ни, че затваряме, за да има време системата да се подготви. Сега се оказва, че никой не си е направил труда да се подготвя. А аз вече година си отлагам наложителни операции, именно за да не я товаря тази система.

122

НАРОДЪТ

преди 3 години

НОСЕТЕ СИ МАСКИТЕ И НЯМА ДА УМИРАТЕ ПО КЪЩИТЕ СИ. ПРОСТО Е.

121

така е

преди 3 години

До Анонимен 59Точно така е. Винаги все някой друг трябва да е виновен и все се търси "под вола теле", а това че повечето не вярват,че има вирус и че е страшен,не носят маски, не спазват елементарни мерки, ходят по площадите без маски...после някой друг им крив. Но такова е мисленето на повечето хора, та и затова няма да се оправим никога,нито ще живеем добре, въпреки усилията на някои хора. Преди министъра има достатъчно марионетки,които объркват сиутациите и са виновни в повечето случаи.

120

Майна

преди 3 години

Ей, Нинова ли ще се справи? Ха ха ха ха!!!

119

ЗАБРАНЯВАМ ОСТАВКИ

преди 3 години

Ако има оставки...тогава ще видите има ли АД в България!!! И ще видите Кон Боб яде ли? Лесно е да се говори. Практиката е друго нещо.

118

Анонимен

преди 3 години

Лоша логистика при хаос, когато се създаде хаос веднага трябва да се създаде логистика за управление на хаоса, болница не може да приеме 3 часа пациент , пациента седи в линейката 3 часа.Линейката не се ползва 3 часа за което може да помогне на множество други пациенти.Ако стане организирано просто тази линейка е могла да го закара в провинцията за по малко време примерно в Перник или Елин пелин при условие че Софийските болници са пълни, просто трябва център за разпределение на спешни.

117

Анонимен

преди 3 години

Спокойно бе, 129! Нинова бере душа в Пирогов и не те застрашава с нищо! Спокойно можеш да не ни плашиш с нея и да изгониш Борисов от престола на Главен ***!

116

Анонимен

преди 3 години

Къде се крие главната НОЩница генерал Мурафет? Надали оперира някоя огнестрелна коремна рана, щото не се чуло напоследък да има престрелки!

115

Анонимен

преди 3 години

Когато лятото хората ви казваха да спазвате мерките и да не ходите на протести и да се тъпчете с много хора вие крещяхте Оставка. Сега като вие толкова акъла ще си носите последствията!

114

НАРОДЪТ

преди 3 години

КОГАТО ВИДЯ НАКАЗАНИ ЛЕКАРИ ИЛИ БОЛНИЦИ ЗА ПРИЕМ НА ПОЛИТИЦИ, ПРЕРЕЖДАЩИ ОБИКНОВЕНИ ХОРА - ТОГАВА ЩЕ ПОВЯРВАМ, ЧЕ ИМАЛО НЯКАКВА ДЕМОКРАЦИЯ!!! НЕ. ИМА ПЛУТОКРАЦИЯ!!!!! НИКОГА ДОСЕГА НЕ Е ИМАЛО ДЕМОКРАЦИЯ!! И ЕДВА ЛИ ЩЕ ИМА, КОЙТО И ДА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ.

113

Анонимен

преди 3 години

ОСТАВКА!Не се справяте

112

О хо хо

преди 3 години

И КАТО ДОЙДЕ НИНОВА НА ВЛАСТ - ПО- ДОБРЕ ЛИ ЩЕ ВИ СТАНЕ ?? ТЯ ЩЕ ОВЛАДЕЕ ЛИ ЕПИДЕМИЯТА??

111

До126

преди 3 години

Споко бре, ако има оцелели по тия ширини 2050 година,ще извозваме болните с F-ки!

110

Анонимен

преди 3 години

някой бе написал,че 2 хил.лв бил рушветът да те приемат в болница..Корнелия как я приеха в Мед.Академия..защо не чака линейка 13 часа?

109

Анонимен

преди 3 години

Бойко..некадърнико махай се.усмърти населението бе..цяло лято защо не купи 100 линейки.а купуваше лимузини за прокуратурата и МС?некадърен човек.примитив!

108

до 122

преди 3 години

Младият лекар си позволи това, защото след това дежурство от днес е на работа в Щутгарт - Германия! Заяви го в края на клипа! Нещо като героят на Чудомир ,,И аз ще изкрещя някой ден" - служител произнесъл реч на загубените си колеги за тях и нередности в службата, щом часовникът показал 17 часа и придобил право на пенсия в последния работен ден там! А докторката или санитарката, не видях в тъмното преди това каза, че ,,утре си подава оставката"! Това е реалността във вашата изтървана България!