33

Ан тиквар

преди 3 години

Политическият имунитет е вечен.За коронаа и други разни работи цяр няма.

32

до 29 от славянин

преди 3 години

''Ще се въведат сертификато за имунизация, ако нямаш такъв няма да те пускат в супермаркета, обществения транспорт, летища, децата ти няма да бадат приети в детска градима и работодателите ще го изискват задължително за да започнеш работа.''Ти вярваш ли че в България ще ги въведат!? И ако вярваш, вярваш ли че не мога да си осигуря такъв сертификат по другия начин!?

31

Винету

преди 3 години

Германски лекари и учени специалисти са направили дълбоки изследвания, резулта е:- Ковид Вируса загива в открита среда и е напълно безвреден ако попадне на открита повърхност.- Не педизвиква бактериална пневмония, а Тромбози в белите дробове, поради тази причичина апаратите за вентилация на белите дробове е почти неефективна!- В борбата с Вируса са Силно Ефективни - Антикуагулантите!като Асперина!Кортикостероидите също!Тъй, че - Чай с лимон, джинджър и мед, плюс Аспирин това е лечениет

30

ТърсимСензации

преди 3 години

Това изглежда е германския Мангъров,и той търси микрофоня,като кърмаче търси зърното на майка си!Говори обратното на Мангъра,но желанието му "да го дават по телевизора" е същото.Хем казва,че вирусът е само от 9 месеца в Европа и не могат да се правят заключения,хем заключава,че имунитета е много кратък,за което няма доказателства. Това,че 1 на милион го е повторил и то различен щам означава,че си има стабилен имунитет у преболедувалите и той не е свързан с нивото на антитела.Аман от изхвърлячи!

29

Анонимен

преди 3 години

Нямало потвърден случай един и същ човек да се зарази два пъти от един и същи щам обаче нямало стаден имунитет .Само теории и консперации

28

Идеалист

преди 3 години

Идеално изобретен вирус даже имунитет не създава. Браво на неговите създатели - неоглобалисти, безбожници и ***!

27

Ан тиквар

преди 3 години

Благодарете на правителството за малкото жертви.Амин . Да са живи и здрави депутатите.

26

Мда

преди 3 години

До до 20 от славянинАко си гледал филма Гатака,ще се сетиш как могат да те контролират...Възможностите за сигурна и бърза биологична идентификация са нараснали много от тогава.Нужна е само база данни от ДНК.

25

Анонимен

преди 3 години

До славянинНито сте в час, нито с главата сте наред - не е ли малко комично да говорите така?

24

Анонимен

преди 3 години

До до 20 от славянинЩе се въведат сертификато за имунизация, ако нямаш такъв няма да те пускат в супермаркета, обществения транспорт, летища, децата ти няма да бадат приети в детска градима и работодателите ще го изискват задължително за да започнеш работа.

23

до 20 от славянин

преди 3 години

''Неимунизираните просто няма да могат да посещават някои обществени събития, да бъдат заети в някои видове работа, да пътуват лесно през граница, възможно е и достъп до някои обществени сгради да им бъде ограничен. Иначе е по желание.''Как точно ще ме проверяват дали съм ваксиниран ако искам да вляза в някоя от въпросните обществени сгради!? И как точно ще установяват дали действително съм ваксиниран или фиктивно, защото чрез съответно заплащане много медици ще ме ''ваксинират'' фиктивно!!?

22

Ха-ха

преди 3 години

Каква ли ще е тази ваксина,дето ще даде по-траен имунитет от самото боледуване???

21

А министрите

преди 3 години

Ще имат ли имунитет?

20

Шмул Розенкранц

преди 3 години

Тиквичката от коментар 20..., а дали ще им бъде позволено на... неимунизираните да се... чифтосват с... имунизираните:)))?!?

19

славянин

преди 3 години

Глобалната мафия върти, сучи, върти, сучи, само и само да ни убеди, че ''единственото'' ни ''спасение'' е като ни сложат ваксината! Ама чрез преболедуване нямало стаден имунитет, обаче чрез ваксината имало, тези сега създават нови имунологични ''закони''! Който е в час и е наред с главата, още от началото на глобалното активно мероприятие вдяна, че това е и първоначалната му цел - да ни ''спасят'' чрез ваксина!

18

Анонимен

преди 3 години

Имунитетът е около 3 месеца колкото е и имунитета от сезонния грип. Затова се налага противогрипните ваксини да се слагат ежегодно. Същото ще е и с ваксината срещу китайския вирус неправилно наричан Ковид за да не дразним китайците.

17

Анонимен

преди 3 години

Неимунизираните просто няма да могат да посещават някои обществени събития, да бъдат заети в някои видове работа, да пътуват лесно през граница, възможно е и достъп до някои обществени сгради да им бъде ограничен. Иначе е по желание.

16

Шмул Розенкранц

преди 3 години

Тиквата под номер 12..., а не би ли било по-добре да им изпратим Майтапчийски и Рапоня, та поне да има, кой да им извозва... труповете:)))?!?Първият ще си вземе дори и ордена, с който подобните на него скопеняци го наградиха за заслугите по... плашенето на невинни старци по села, и паланки:)))!

15

Анонимен

преди 3 години

Те вече от доста време за ваксината казват, че няма да има траен имунитет и от нея... Всяка година, скъпи мои. А добрия чичко Фаучи скоро спомена, че вероятно по два пъти годишно. Паричкии, парички паричкии

14

АнонимеН

преди 3 години

ИМА НЕЩО ГНИЛО В ТАЗИ СТАТИЯАКО ЧОВЕК КОЙТО Е ПРЕКАРАЛ ВИРУСА НЯМА ТРАЕН ИМУНИТЕТ ТО ЛОГИЧЕСКИ БИ ТРЯБВАЛО И ОТ ВАКСИНАТА ДА НЯМА ТРАЕН ИМУНИТЕТ :D------------АКО СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ ВАКСИНИТЕ НЕ ДЕЙСТВАТ ТРАЙНО ИЛИ ДЕЙСТВАТ САМО ЗА 1 ИЛИ НЯКОЛКО ЩАМА ЩЕ СТАНЕ СТРАШНО ЩОТО ВЕЧЕ ИМА ОБЯВЕНИ НАД 80 РАЗЛИЧНИ ЩАМА---------------ВЪВ ФИЛМА ЗАРАЗА 1995 ТАМ ВАКСИНАТА ЗА ЕДИНЯ ЩАМ ИЗОБЩО НЕРАБОТЕШЕ ЗА ДРУГИЯ ЩАМ НА СЪЩИЯ ВИРУС!