13

Шмул Розенкранц

преди 3 години

Очаквайте скоро да ви предложат и специална ваксина, която да развива сама по себе си... имунитета:)))!В стремежа си да оправдаят все повече и повече похарчените на вятъра милиарди за безсмислена ваксина, някои "учени" явно взеха да забравят, че личната хигиена в изказванията им също е много важна:)))!

12

Анонимен

преди 3 години

Ами като няма имунитет за какви ваксини говорите?Значи всичко е мижи да те лажем.

11

Анонимен

преди 3 години

да му пратим наш авторитет и бъдещ нобелов лауреат Танас МАНгъров да му обясни, че своята 50 годишна практика не е виждал такова нещо и щом не е виждал значи не може да има малък имунитет. За разяснения ще му вземе 200 евро, както всички разходи до Германия са за негова сметка

10

Анонимен

преди 3 години

Масов имунитет - без ДА ВЗЕМЕМ ПАРИ - това си е концепция от каменната ера. Слава богу, че има достатъчно честни и безкомпромисни доктори, начело с благородната и неподкупна СЗО, които да се преборят с тази абсурдна изея за имунитет без пари.

9

ами според

преди 3 години

До 12изследването на австрийските учени от унуверситета в грац имунитета се запазва минимум 4 месеца и е стабилен. ако знаеш немски прочети статията в HEUTE.AT а и ако имунитета изчезва за какво да се ваксинираме и да се дават пари за ваксина....нали не вярваш , че хората ще се ваксинират на всеки 2-3 месеца....ами различните щампове ???

8

Скептик

преди 3 години

Пропускат да кажат, че всичко това засяга между 1 и 3 % от населението, които биха боледували тежко. По-добре да пишат за туберкулозата

7

славянин

преди 3 години

Ами нали чрез ваксината се цели точно създаването на стаден имунитет, но по изкуствен начин бе, имуноложе !Значи по естествен начин не можело да има стаден имунитет, но по изкуствен чрез ваксина можело!? Я се пробвайте вече да лъжете малко по-интелигентно, защото никой вече не ви вярва!

6

Анонимен

преди 3 години

Китайците правят добри вируси. Странно как те се оправиха с него набързо и вече нямат проблем, че даже и икономическите им показатели излязоха на положителна територия.

5

Анонимен

преди 3 години

СтадИен имунитет? Това нещо ново ли е? Някакви стадии ???

4

избирател

преди 3 години

Лозунга на всяка новина,от последните месеци е: "ВЗЕМЕТЕ ВЪЖЕ И СЕ ОБЕСЕТЕ,БЪДЕЩЕ НЯМА!!!"!!!

3

Бойко

преди 3 години

Е като не се изгражда имунитет, как ще направиш имунитет от ваксина бре?

2

АнонимеН

преди 3 години

ВЕЧЕ ОБЯВИХА , ЧЕ ИМА НАД 80 РАЗЛИЧНИ ЩАМА НА КОРОНА ВИРУС 2019-2020

1

12

преди 3 години

Къде е бай Мангър, да ни говори сладки приказки за стаден имунитет...