53

Анонимен

преди 3 години

А що не пишете за строежите в морската градина ? Марешки каза че не са негови ,а на жена му. И че го охраняват варненските тираджии :))) Я раздухайте варненската тема .Стига с тоя вирус .Две трети от статиите са за грипа .Половината са от дойч пропагандата на четвъртия брюкселски райх

52

Анонимен

преди 3 години

Не щем да мрем нещо. Иначе ковидясали много.

51

Както каза

преди 3 години

Мориарти още по Великден: Ще дойде лятото и ще мине, после ще дойде куковото лято и то ще мине и тогава чак ще дойде груповия имунитет. Слушай Мориарти, не слушай Мангъра.

50

11111

преди 3 години

Абе гледам нещо Шведите за един месец се позаразиха всички умряха 6000 човека и нещата приключиха.Явно тях не ги завтаря и придобиха яки антитела ,че сега навсякъде корона а тя си свиркат на оная работа....

49

нЕкой

преди 3 години

Мангъра е психично болен. А тука некви го защитават чак. Е*бати безмозъчното племе

48

Анонимен

преди 3 години

Егати професора няма траен имунитет ама чакайте ваксина !? Или психиатрите от Днес бг преписват грешно ААА DW ясно.

47

Земеделския

преди 3 години

Мислете за камиони тирове за извозване на трупажа .Ковачки ще има с какво да пали печките. И ще има калциева и фосфатна тор за пролетниците

46

До Анонимен 37

преди 3 години

Нима се съмняваш в наш авторитет Мангъров, няма значение какво си завършил, Кольо Фичето има килийно образование, а виж какви мостове построил и до днес не падат. Спомнят си заврения зет взривява един по който са минавали танкове по време на втората световна война и с много зор го събориха. Така и с Танас, по цели нощи е спал с вируси, за да говори така убедено, уверено и спокойно

45

Анонимен

преди 3 години

И живота ще стане кратък

44

Защо бе, Петя

преди 3 години

Диагнистицираните с covid-19 в света са вече към 50 милиона, а недиагностицираните вероятно към 500 милиона. Докладваните случаи на повторно заразяване са под 100 бр.! Това означава едно единствено нещо - създава се стабилен имунитет у преболедувалите!Или германеца говори пълни глупости ...или миcвирката Петя, избирателно изкривява думите му с цел да ни уплаши. Започнала е още от заглавието!

43

до 37 от славянин

преди 3 години

''Проф. Томас Камрад е президент на Германското дружество по имунология.Следвал е медицина в Кьолн, Виена и Берлин и е работил в Университетската клиника в Бон, в берлинската болница Шарите и в Масачузетския технологичен институт.Доц. Мангъров е завършил ВМИ Плевен и е работил в общинската болница в Каспичан.''По-важното е на кого служиш и кой ти плаща, а не къде си завършил!

42

Не бактериална

преди 3 години

До ВинетуНаясно ли сте че в следствие на вирус не можете да имате бактериална пневмония (от къде ще се вземе тази бактерия), а вирусна пневмония която се лекува доста по-трудно от бактериалната и е доста по опасна!

41

Клетъчен имунитет

преди 3 години

Защитата от вируси не зависи само от антитела, а и Т-клетъчния имунитет. Счита се, че именно той е много по траен и ни защитава/намалява тежестта/ от повторни инфекции. Изненадан съм, че германски професор така махленски обяснява как имало нетраен имунитет, базирайки се само на антитела.

40

Анонимен

преди 3 години

Ние си имаме по големи специалисти,които разбират от стаден имунитет.Справка Мангъра,Слафчо чалгаджийчето.......Президентчето ...Христо Маджо..Отровното трио(те измряха вече)..Това са новите управляващи?!

39

Анонимен

преди 3 години

А що не давате за арендатора дето се гръмнал от боко ? Само труповете от грипа броите .Що тъй ?Дайте и труповете от боко тиквата .Балконинга ,самозапалванията ,обесванията гръмнатите от мъдрото управление на вожда който се е последен у всички класации .

38

Анонимен

преди 3 години

Контрол на популацията. Ще има друг вирус .след ковида. И ще се вардаляме като трупове.

37

славянин

преди 3 години

Някой да си е задавал въпроса защо най-много поразени от този вирус има зад океана!? А дали някой знае, че зад океана 90 % от ''храната'' е генномодифицирана!? А някой да знае че освен масовите ваксинации, ГМО-то скапва имунитета!? А да имате някаква представа какво представляват и какво причиняват за капак на първите две 5G-излъчвателите!? Три в едно - ГМО, масови ваксинации и 5G - очаквано ''здравотворна'' комбинация!

36

Ковиденко

преди 3 години

Ще имаме стаден имунитет. Скопойно.Ние сме послушно стадоС три черни овци

35

славянин

преди 3 години

А феновете на ваксините вярват ли че като се ваксинират поне по два пъти годишно само от ковида ще бъдат живи и здрави!? Ако вярват, значи наистина въобще не са в час!

34

Идеалист

преди 3 години

Всички говорят за хуморалния имунитет, никой не казва за клетъчния и имунна памет. Ако няма, няма нужда и от ваксина!