73

Няма значение

преди 3 години

ама това, което казва този...лекар, е известно отдавна. И от грипните вируси не се изгражда колективен ивунитет, хората всяка година си слагат ваксини, но това не пречи само в Европейския съюз годишно да се разболяват от грип до 50 000 000 човека. Да отриваш Америка 6 века след нейното откритие е малко...тъпо май...

72

кръпел

преди 3 години

при първата вълна в Италия всички от старческите домове бяха ваксинирани ...и какво стана ...... сега са при Свети Петър

71

Анонимен

преди 3 години

Туршия, сланина, ракия му е майката!

70

Шопо

преди 3 години

Че тя у ваксината дава имунитет !!! Като е толкова кратък що да се ваксинирам ???!!!!

69

Анонимен

преди 3 години

Вирусна пневмония по-опасна от бактериална? Наясно ли си , че много от умиращите от пнеумония имат първична или вторична бактериална инфекция? Затова се назначават и антибиотици при вирусна певмония особенно , ако продължи по-дълго или имаш рискови придружаеащи заболявания

68

Анонимен

преди 3 години

Чакайте,чакайте малко.Та нали ваксината се прилага,та в случай на заразяване болестното състояние да не се влоши? Вие тук излагате тезата че който си сложи ваксина,вирусът щял да го заобиколи.Булшити са това.А това че имунитетът ни не е в състояние да ни предпазва от вируси,направо избива рибата.Изглежда че някой му се иска цялото човечество да бъде ежемесечно абонирано за животоспасяващата инжекция.Мирише на ,,аку'' та се не трае.Това вече са си чиста проба конспирации,тъй да знаете.

67

нЕма вирОЦ

преди 3 години

Прочетете за да разберете какво ви чака !!!https://m.dir.bg/dnes/na-fokus/kak-si-otiva-edin-mlad-chovek-na-33-godini-samo-za-den

66

Инелектът

преди 3 години

Това ,че имунитета бил кратък не е страшно, по-неприятното е, че животът е твърде кратък

65

Ситуацията

преди 3 години

С коронавируса е като да си преболедувал птичи грип и като те хване свинския грип да викаш, че има втора вълна на грипа и че повтаря.

64

Анонимен

преди 3 години

Идат новите тестове. Топли . Топли.

63

Анонимен

преди 3 години

Новият щам не се заселва вече в носа и гърлото .има ново симптоми . Дария Удря в стомаха и слиза към дебелото черво.Пробите се вземат от грешното място.

62

Анонимен

преди 3 години

извода ,секи месец ваксина за овцете

61

Анонимен

преди 3 години

Намалете дедесето върху полезните храни за да може народа да пазарува такива и така на 99 процента няма да им има нищо.

60

до 59 от славянин

преди 3 години

Същото е и с нашият народен лечител и световноизвестен ирисдиагностик Петър Димков, който не е имал медицинско образование, но през целия си 95-годишен живот е лекувал около 100 000 души, много от които отписани от ''тежките медицински авторитети'' като ''неизлечими''! Та ''неизлечимо'' болните просто са му вярвали и са ходили при него и на повечето от тях той е успявал да помогне! Естествено е бил недолюбван, меко казано, от ''тежките медицински авторитети' понеже е бил по-добър лечител от тях!

59

Дидие Раул

преди 3 години

Каза, втора вълна на коронавируса няма, а от лятото от север е дошъл нов щам на коронавируса. Затова има повторни заразявания. Аз не знам за кой щам се произвежда ваксина . И колко ваксини ни трябват.

58

Кой?

преди 3 години

Всичко с пцр е менте пунтамария. Кеф ти с ковид кеф ти отрицателен. Само сменяш партидата о производителя на теста. От опит го научих.

57

Анонимен

преди 3 години

Ние българите вярваме на Мангъров а не да продажната немска медия дойча веле

56

До 55

преди 3 години

Явно си мноооооооооого далече от практическата медицина. Говориш наизуст и влагаш някаква елементарна логика, но на практика не става така както си въобразяваш.

55

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 61Няма траен естествен имунитет. Сегашните ваксини са по-хитри и идеята е ваксинацията да е по-ефективна от преболедуването. Друг е въпросът, дали някой ще успее да направи точно такава ваксина.

54

Спасение дебне

преди 3 години

Имунитет има - чакаме ваксината... и тогава се изкъртваме от купон. Дотогава, с маски, и без мацки. Най-доброто гадже - дясната ръка! За обичащите да изневеряват - разнообразяваш с лявата!