107

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ ИЗБРА ЗА УПРАВИТЕЛ НА БНБ ТОЗИ КОЙТО НАПРАВИ ПЕНСИИТЕ ТРИ ДОЛАРА.

106

Факт

преди 3 години

пенсионната система е един вид пирамида. Когато не се раждат българи, а само професионални усвоители на помощи няма как да се осигурява нормална или достойна пенсия на все повече застаряващото население. Всеки който ви обещае друго - лъже като дърт ром. Колко пари можете да си позволите да оттелите от заплатата си, за да издържате двама пенсионери, чиновник, военен, полицай, даскал и още някой ром .

105

Анонимен

преди 3 години

До ИкономистМВФ, ЕС и НАТО накараха България да пусне валутния курс на лева за да обесценят спестяванията и заплатите, фалират държавните фирми и банки и българите да станат просяци на запада. Ето защо не трябваше "пазарна" икономика и демокрация да се сменя системата от 1989 г. защото после нищо добро не идва а само мизерия.

104

Анонимен

преди 3 години

Простотията я направи Калфин, като социален министър при ББ. Вместо да вдигне с 2 пъти по 2% вноските в частните фондове, както бе замислено при организацията на втория пенсионен стълб. Той вдигна процентите за държавния фонд. Защо пенсии получават индивиди без една осигурителна вноска. БСП ще отговири ли? Сина на Курделия плаща ли осигуровки в България. Кой осигурява парите за пенсиите на бабите и дядовците му. В Румъния социалистите вдигнаха ударно пенсиите и ги свалиха от власт. Кой ще плаща?

103

герб чума

преди 3 години

оставете парите, ами герб вече посяга на водата и природата ни. Къде смятате да живеете вие и децата ви, тиkвеници? Пари ли ще пиете и дишате

102

Икономист

преди 3 години

Пенсиите три долара бяха резултат от безпаметното печатане на пари в края на соца с цел да се държат на апартано дишане работещите на хиляди процента загуба държавни предприятия.Сега с мерките срещу короната, навсякъде по света се прави същото. И ГЕРБ прави същото, заедно с което краде и с г*за си. Така че моля, моля, не ми говорете за 3-те долара пенсия. Нека поговорим какво дойде след Виденовата зима - СИК, ВИС и други такива, които в момента управляват държавата.

101

Васко Клеца

преди 3 години

разберете, с герб ще получавате единствено оправдания, докато всичките ви съседи ви задминават, дори и без да са в ЕС

100

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 103Точно, не е до визите а до политиката на ГЕРБ и на западните ЕС и НАТО, които свалиха Виденов.

99

Born to loop

преди 3 години

"Защото няма визи като по времето на виденов затова"а сега като е станало по-хубаво след десет години герберизъм, защо не се връщат? нещо логиката ти е като тиква с мляко

98

Анонимен

преди 3 години

До ЗАПЛАТА 3ДЛ- СВОБОДАОбразование и здравеопазване бяха бесплатни. Сега мин. 3000 лева на година за ВУЗ и 500 лева здравна застраховка на годиа.

97

Анонимен

преди 3 години

Защото няма визи като по времето на виденов затова - тогава ако нямаше визи всички до един щяха да избягат!

96

Тонката

преди 3 години

и след 100 години, когато хората ходят на море на Марс, герб ще оправдава мизерията, в която държи страната, с трите долара пенсия на Виденов :)))))))))

95

Анонимен

преди 3 години

До 97 - ти нормален ли си??? На тази планета ли живееш??

94

Зозо

преди 3 години

герб освен да се оправдават с някакви неща отпреди 30 години друго могат ли. Нeщacтници

93

ЗАПЛАТА 3ДЛ- СВОБОДА

преди 3 години

КОГАТО ВЛЯЗОХМЕ В ЕС МИН ПЕНСИЯ БЕШЕ 102.18ЛВ, МИН ЗАПЛАТА 160ЛВ- ТОГАВА УПРАВЛЯВАХА ЧЕРВЕНИТЕ М А Ф И О Т И И МУТРИ. ТИЯ ДНИ КАЛФИН КАЗА ПО ЕДНА ТВ- ГЕРБ НАСИЛВА НАРОДА ДА ВЗЕМЕ 50ЛВ КЪМ ПЕНСИЯТА И 40/90ЛВ ДЕТСКИ БЕЗ ПОДОХОДНИ ОГРАНИЧЕНИЯ- ВСЛЕДСТВИЕ НА ТОВА ДОЛНО НАСИЛВАНЕ БГ НАРОД ПОЛУЧИЛ СТОКХОЛМСКИ КОМПЛЕКС. ДА ПОВТОРИМ ИМА ПАРИ ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ И ДЕЦАТА- НАСИЛВАНЕ, ДОХОДИ ОТ ТРИ ДОЛАРА- СВОБОДА.

92

Анонимен

преди 3 години

БСП са най крадливата партия не само в БГ но и в световен план. Води ги крадлива и нахална селска праска. Затова гордо и викат "Техноимпексова". Пригласят и придворни шутове начело с главния шут по прякор "Фигуранта"...

91

Факт

преди 3 години

Лично пенсия от три долара не сме вземали, щото бяхме млади, но пък заплатите ни бяха седем долара за месеца и сега се чудим какви ли пенсии ще докараме, като ни дойде времето!?

90

баба мара

преди 3 години

приказките за 3 долара вече не вървят ние знаем кои постави българия в товаположение в началото на демокрацията - мвфонд и оня с превръзката на окотоцените в мом в търг вериги са неприемливи за нашите доходи

89

Пунта Мара

преди 3 години

Това с пенсиите от по 3 долара на гербестаците е като едновремешното коменистическо..,а вие защо биете ***. Кризата при Виденов беше изкуствено предизвикана от Лукатов,Костов и ***. Пенсиите бяха малки в доларова стойност няколко месеца. Превърнати в левове явно са стигали за храна.Чудно как после Мафиянски като с магическа пръчка оправи пенсиите и заплатите? Всичко тогава беше изкествена банкова криза защото Виденов се опъна,както на руските олигарси,така и на Сорос като го изгони.

88

геноцид

преди 3 години

Какво контрирате?Колко милиарда заеми взехте?Рай можеше да стане страната ни,ако не се крадеше на всички нива.