7

ау

преди 3 години

Едно време каква револяция се вихреше в гащите, а сега нищо.Никога не говорете за едно време, носталгия изпитвам.Едно време бях пич та дрънках.

6

Анонимен

преди 3 години

С твърдо нй-ниската пенсия в Евроба герберските отпадъци имат наглостта да говорят за пенсии.

5

Анонимен

преди 3 години

А заплати по 3 долара ? Ограбиха парите тогава на хората БСП Един колега имаше 20 000 лева в банката и фииииу , станаха 2 леваПомним , всичко помним И затова никога повече няма да докараме на власт бесепету

4

Анонимен

преди 3 години

Тия крадци не спряха да ги повтарят тия 3 долара, ами и на вас, ако ЕС и МВФ ви спрат финансирането за да ви свалят пенсиите ще станат 3 долара, ама понеже сте продажни глобалистите не ви закачат понеже разкостихте страната.

3

Анонимен

преди 3 години

Браво на вас до 3 можете да броите, колко заплати ни плащат червените олигарси дето са бизнесмени сега и що пенсиите са пак 3 долара. Като в Куба и Венецуела ?

2

Анонимен

преди 3 години

Аз съм сигурен че доходите на червените милионери от БСП не са на дъното.

1

Никой не може

преди 3 години

да надмине по низост пенсията която БСП даваха по времето на Виденов - 3 долара на месец. БСП са номер едно по разбирания и икономически експерти. Забележително е ,че същите Руменовци, дето ни осигуриха тогавашното благосъстояние днес са в правителството на БСП в сянка! Дано да си остане в сянка пу- пу!