207

МАЛКО СПОМЕНИ

преди 3 години

ГЕРБ БИЛЕ ХУНТА, КАЗА ЕДИН ДЕТО ОБИРАЛ И МОЛДОВА С "НАЦИОНАЛНА ЛОТАРИЯ", ПОГЛЕДНЕТЕ РЪКОВОДНИТЕ ОРГАНИ И ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ НА БСП- МИЛИОНЕР, ДО МИЛИОНЕРА ОЛИГАРСИ И КРЕЩЯТ СИЛНО" ОСТАВКА ЗА ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР- ИСКА ДА НИ ОТКРАДНЕ БИЗНЕСЪТ ДЕТО ВСИЧКО С ЧЕСТЕН ТРУД СМЕ СПЕЧЕЛИЛИ И ИЗОБЩО СПЕСТЯВАНИЯТА НА 15 БАНКИ НЕ СМЕ ОБИРАЛИ ПРЕДПРИЯТИЯ И ТЕХНО ИМПЕКС ЗА 1 ДЛ НЕ СМЕ ВЗИМАЛИ- ТЕ ГЕРБ...НЕ ВА ЩЕМ ЧЕРВЕНИ МАФИОТИ, ДЕТО ОБРАХТЕ НАРОДА СИ И ГО ДОКАРАХТЕ ДА УМИРА ОТ ГЛАД ПО УЛИЦИТЕ С 1.8ДЛ ЗАПЛАТА

206

Бсп е в будна кома..

преди 3 години

Какво беше това Бсп, че нещо не си спомням ?

205

Бсп е в будна кома..

преди 3 години

Какво беше това Бсп, че нещо не си спомням ?

204

Народът

преди 3 години

Как няма да са на дъното доходите ни , когато даваме парите си на ВМА , за да обслужва крушовската *** ,без да има реална нужда ! Премиерът може да си стои в къщи , а таз *** заема легло на някой умиращ от вируса !!!!!!!!!!!!! Срам !!! Но пък къде срам у комунист ?

203

Анонимен

преди 3 години

Едно домашно куче в Европа струва на месец 150 евро храна консерви на ден,цените в БГ са почти европейски.Как може да живее един човек с 15о евро на месец?Някой от парламента САчева да и дадем тези пари да се повози на метрото и да отиде всупермаркета и какво остава за зъболекар и лекарства.Така че хвалипръцковците от Хунтата герб не могат да сметат,бкп тука не е критерий за сравнение това беше преди много години мизерни на Станишко.

202

Анонимен

преди 3 години

До Др. Сега нали имаме свобода на словото ,на 111 място, нали краставите *** от БКП -ГЕРБ ,ни направиха Световни шампиони по смъртност в Света ,най бедната ,болна ,умираща нация и в света и в Европа . Нали туй Тулупа ,не краде ,ама хич ,и стотинка не е откраднал ,нали Цецка не е комунистка ,или Цецо не е от ДС,а Мента ,счетоводителка на Цар Киро ? Нали по краставите комунаги от БКП-ГЕРБ има македонски език и народ ,няма Турско робство ,а съвместно съжителство и владичество .Нали Пи..дал

201

Всички

преди 3 години

Дупетати с минимална заплата те нямат трудов стаж 40г.И на минимална пенсия големи тарикати са .

200

Алтернатива има

преди 3 години

България си остава с най-нисък стандарт и равнище на доходите в ЕС. След повече от 10 години управление на ГЕРБ, сме все на опашката на ЕС - най-бедната и най-корумпирана държава. И не може до безкрайност гербаджиите да се оправдават с времето на Жан Виденов, По време на павителството на Станишев влязохме в ЕС и бяхме на едно ниво с Румъния, а след вече трети мандат на Бойко сме вече далеч зад тях.Само когато се оттървем от крадливата и некадърна гербаджийска дружинка ще се отлепим от дъното.

199

гербедян

преди 3 години

гербавото иго, макар и по-късо, може да се окаже по-пагубно от турското. В сегашния глобален свят на привършващи ресурси, всяка паднала държава бива разкъсана от по-силните без шанс да се изправи като преди.

198

Ха-ха

преди 3 години

Даа, на БСП доходите им са на дъното. Спрени са им кранчетата. Мъчат се на една заплата

197

тъпото

преди 3 години

До АнонименФашистите от Герб никога не са стояли под червено знаме другарю. под червеното знаме са стояли само интернационалните социалисти - ленинци, изтрабили 20-20 млн човека и националните социалисти изтрабили горе долу толкова. Но естествено е другарю други са виновни, а ти си най добрият човек на света.

196

Анонимен

преди 3 години

Фашистите ГЕРБ са най корумпираните в Европа,БКП немаха субсидий да не забравяме че хунтата е на власт 3 мандата и краде.

195

Анонимен

преди 3 години

България никога няма да се оправи докато има антибългарска партия като БКП-БСП. Жалкото е, че все още има неграмотни хора , които вярват в лозунгите , като-братсво , равенство, социализъм. Докато бяхме равни Нинова и всички на Позитано 20 станаха милионери, а ние равните гладуваме.

194

ikar

преди 3 години

До ikarпоправка: да се чете ГЕРБ, вместо ГЕПЛ.

193

ikar

преди 3 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТЗащо винаги се изтъква как са били пенсиите и заплатите преди 25 години, а не какви са сега? ГЕПЛ вечно търсят виновния, който им е оцапал гащите, не моган просто да погледнат в огледалото.

192

Др.

преди 3 години

Защо днес.бг не пише за тестовете на човека на нинова,а? И да не забравяме, че при бекапе и бесепе имахме найвисоки заплати и стандарт.и свобода.и демокрация . същото в един глас и др. РадеОфф това не само говори,но и като бесепе обещава. Вярвайте другари! Ураааа

191

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

С откраднатото от Борисов, пенсионерите в България щяха да са подсигурени с пенсия колкото една средна заплата за близкщите 50 години! А за откраднатото от цялата шайка на ГЕРБ ............

190

Анонимен

преди 3 години

До Словянин ЗЛОУПОТРЕБАТА С РИКИЙКА ВОДИ ДО МЕНТАЛНИ ПРОБЛЕМИ С МОЗЪЧНИТЕ КЛЕТКИ- А АКО ТИ ХАРЕСВА В ТОЯ СОЦ РАЙ МОЖЕ ДА ПОСЕТИШ ВИРУАЛНО КУБА, СЕВЕРНА КОРЕЯ, ВЕНЕЦУЕЛА- ВСЕ СПОМЕНИ ОТ МИНАЛОТО ЩЕ ТИ ДОНЕСАТ И НАСЛАДА...ЕХ КО БЕШЕ ПРИ СОЦА- КО БЕШЕ ЛИ- ГРАЖДАНСТВО- АКО НЕ СИ ГРАЖДАНИН НА СОФИЯ- НЕ МОЖЕШ ДА РАБОТИШ НА ПОСТОЯНЕН ДОГОВОР, А СЛЕД ШЕСТ МЕСЕЦА ТРЯБВА ДА Я НАПУСНЕШ, ОПАШКИ ЗА МЕСО, МЛЯКО, ПАРИТЕ В БАНКАТА ЗА ЛЕКА КОЛА И АПАРТАМЕНТ СЕ ЧАКА С ГОДИНИ, И СЕ СЪБИРАТ ЛИХВОТОЧКИ- СОЦ РАЙ...

189

Словянин

преди 3 години

И при Бай Тошо, и сега съм учител. Не лъжете младите, че сега е по-добре от тогава. Този, който ми опонира, той е бил партиен секретар, а сега е гробаджия-седесар-царист.

188

Анонимен

преди 3 години

По-лошото от бедността при герб е, че масово дeбuлизираха населението. Достатъчно е да се прочетат коментарите - пълно е с omрепки, които се радват на мизерното съществуване