116

Как става

преди 3 години

Затова на круиза Diamond Princess се заразиха 712 от 3701 души - вентилация с малка доза пресен въздух.

115

Кво ни занимавате?

преди 3 години

Помнете ми думата.Ще има масов съд в Хага за тези процеси. Както са съдили нацистите след Втората Световна Война, така ще съдят и всички спекуланти по време на Кови "пандемията".Лидл продават маските по 2 лв. Една маска струва 0,30ст.

114

Анонимен

преди 3 години

Е, как да не е ужасна, страшна, смъртоносна болест бе Канраджиев? Защо тогава нарушавахте изконни човешки права през пролетта?Докъде стигнахте със заводите за чували? Ще ни стигнат ли чувалите за януари и февруари?

113

Анонимен

преди 3 години

До Как става 128Само че "усилената вентилация" през климатик е по-опасна от никаква вентилация.Та извода е .................НА ЗАТВОРЕНО НЕ ВЛИЗАМ.

112

...

преди 3 години

И аз бях изумен за маските на открито, но като говорих с колегите си на Запад и те казаха, че и там е така. Логиката не ми е ясна, но сигурно има. Не са я измислили нашите умове тази мярка

111

Гробокопач

преди 3 години

Изказването на Кантара е много интересно:))) бих казал е направо откровение свише спрямо това на Ковидир Майтапчийски преди месеци, къде мрането беше яко, а труповете се изнасяха с чувалии камионетки. Бацилите в казармата винаги са били посеричи, затова се наблюдаваше презапасяване с тоалетна хартия. Проблемът е, в думата "контрол". Защото проблемът не е Кромида;))) а това, че се отнема свободата на човекът от некакъв щаб с ласкавото име НОЩ;))) а много интелигентни хора се оказаха твърде ***;

110

qmsi lainata

преди 3 години

Ако не бяха създали паника и нямаше новини за това, сега всички щяха да мислят, че имат грип.Но някои изкараха трилиони долари от маски, спиртове и витамини, че и кви ли не други пoмии.

109

Анонимен

преди 3 години

Целия октомври на небето самолети ръсеха някакви аерозоли. Какво ръсеха,кой го ръси,и дали не е свързано с т.нар втората вълна на корона вируса?

108

Анонимен

преди 3 години

До Дачо 123А посмали мангУ!!0.3% на 7 милиона е ..21'000 а не 210 хил.Не че е малко де.

107

до предния

преди 3 години

Колко си зле. 105 дена ли му е инкубационния период на тоя вирус?

106

Как става

преди 3 години

Навън не е опасно, освен ако някой ти се изкашля директно в лицето. Затова през лятото нямаше нищо. Опасно е вътре и лошото тепърва предстои, защото аерозолите с вирусите остават с часове във въздуха в затворено помещение без усилена вентилация и пресен въздух.

105

Анонимен

преди 3 години

"Не е много опасна.0.3% смъртност по последни данни.Но 0.3% на 7 милиона са 210 000 жертви!?"---------Така не се смята смъртност. А съответно и се получава такъв резултат.

104

Анонимен

преди 3 години

Който лятото ходи на протести сега диша в болницата през респиратор. Прости хора.

103

Анонимен

преди 3 години

Объркал си процентите брайно."Само" 21000, а годишно умират 50-60 хил. в бегето.

102

Анонимен

преди 3 години

Училищата са истинският развъдник на заразите! За какво такива като тоя лъжат? Маските на закрито им били проблем! О, да бе! Как не се сетих! Те ей сега от септември и октомври спряха да ги носят иначе наеш кво стриктно ги носеха! Кантарджиев, лъжеш! Маски на закрито се носят и сега, и цяло лято само по молове, големи магазини и частично в градски транспорт. На други места не. Това е. Не е последните 2 месеца! Лъжеш и ни караш да чакаме още 2 седмици да се уверим, че не е било това проблемът!!!

101

Дачо

преди 3 години

Не е много опасна.0.3% смъртност по последни данни.Но 0.3% на 7 милиона са 210 000 жертви!? Това е населението на Плевен.

100

Боби

преди 3 години

8 месеца ни плашихте, че е страшно, а сега казахте самата истина, че не е страшна, ужасна и смъртоносна болест. Уплашихте хората направо. Измамата с корона е световна.

99

Как става

преди 3 години

Затова не ходете при докторите за щяло и нещяло да се заразите там в коридорите. Болниците са центрове на заразите.

98

Как става

преди 3 години

Още през лятото доказаха, че коронавирусите се разпространяват с аерозоли - микрочастици, които минават през маските също като цигарения дим. Капковата теория също е вярна, но капките падат на 1-2 метра, зависи с каква скорост се движат при говорене, кашляне, кихане. Аерозолите остават с часове във въздуха. За да се заразиш с грип трябва да вдишаш повече от 3000 вируса.За сравнение - една кихавица изпраща 2 до 200 милиона вируса във въздуха. Това се знае за обикновения грип. Сами си помислете.

97

Анонимен

преди 3 години

Защото за обикновеният грип отдавна има лекарства, а за този за съжаление все още не.