136

Хипократ

преди 3 години

Няма лекар, който да каже на когото и да е, че "Яко ще се мре". Това е в разрез с всякаква лекарска етика. Това рядко се казва и на болни на смъртно легло.

135

Анонимен

преди 3 години

Да бе, Кантарджиев, ама пролетта и ти седеше там на масата с Мутафчийски и другите от НОЩ, и участваше в некомпетентните, безумни и безсмислени решения, в бруталното стресиране на хората. Мутафчийски се изсули като... из га-щи, а вие останахте в ролята на Лъжливото овчарче. Мъчите се да правите криво-ляво нещо смислено, но хората вече не ви вярват.

134

Чуй

преди 3 години

Вирусен Хепатит А, също е коварно заболяване.Смъртността при него е уж ниска, но след боледуването ми преди време, забраняват ми лекарите да дарявам кръв, колкото и да искам !

133

Нали имаше ваксина

преди 3 години

Какво стана с руската ваксина ?Още ли не могат да я произведат ?

132

Как става

преди 3 години

А дали е така, кой ще ми каже.---Има достатъчно информация за грамотните - "СOVID-19 pandemic on Diamond Princess"

131

Колективен Иск

преди 3 години

Един колективен иск от 1 млрд гражданина в съда за правата на човека как ви звучи.

130

Щаба да внимава

преди 3 години

Щаба да внимава какви ги говори, защото ще се търси съдебна отговорност за насаждане на масова психоза.Мутафчийски с неговото "сички ще онрем" е пътник. Останалите от щаба да си мерят приказките.

129

Пешо

преди 3 години

Никаква полза от платнените маски, вирусите проникват през платове. Да не говоря за ефекта от шлемовете, под и над които си дишаш свободно и вирусите си вървят съвсем свободно и се разпространяват.

128

До “как става”

преди 3 години

И кой ти пречи да си отвориш 4 пластовия плътен прозорец и да проветриш със свеж въздух ?

127

Как става

преди 3 години

Маските не спират аерозолите, това тепърва предстои да стане публична информация, защото здравните организации следваха капковата теория, която излезе невярна. Хората във Франция носят маски и се заразяват по 40 хиляди на ден. Маските не са решение, а саио ограничаването на престоя в затворени помещения може да помогне.

126

Съд

преди 3 години

Юристи се организират в глобален мащаб. Ще търсят отговорност за тази истерия. Много хора спекулираха на гърба на страха на народите и подклаждаха масова паника.Идва време да се плати сметката.

125

Пиян - залян

преди 3 години

Болест от която се умира не е смъртоносна ?! Абе я се обръсни бе т...ъ..пак !

124

До 138

преди 3 години

А дали е така, кой ще ми каже

123

ПАРЧЕ ПАРЦАЛ

преди 3 години

Маската е парче парцaл. Няма човек, който да ме убеди, че един пaрцал струва 2 лв или повече.

122

Как става

преди 3 години

Усилена вентилация и пресен въздух- не става въпрос за рециркулация, а за 100% пресен въздух, както беше по стандард в повечето обществени сгради, преди зелените да наложат енергийната политика в ЕС. Сега се жънат плодовете на плътните 4-пластови прозорци и липсващата или недостатъчна механична вентилация с пресен въздух.

121

САМО СЕГА!

преди 3 години

Парче *** с 2 ластика за 2лв! Насам народе!Само сега!

120

Тодор Живков

преди 3 години

Свалянето на броя новорегистрирани заразени може да се постигне като се намали броя на тестваните. Ако по случаен начин се правят 1000 теста и в момента имаме 200 новорегистрирани, а след две седмици имаме 600 новорегистрирани. Тогава наистина има увеличение. Ако обаче днес правим 1000 теста и имаме 200 , а утре правим 10000 теста и имаме 1500 новорегистрани, май има намаление. Толкова е измислена цялата тази статистика, която се използва за всичко друго, но не и за реална дейност срещу вируса.

119

Гъбична Инфекция

преди 3 години

Маските не бива да струват повече от 0,60 стотинки за най-качествените модели.Тва е оцветена синя памучна тъкан с ластик - няма как да струва 2+ лева. НЯМА КАК!

118

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Тигровите комари тук, пренасят вируси опасни.Отворете си очите !

117

Иван

преди 3 години

Кантарджиев: Това не е ужасна, страшна, смъртоносна болест, но трябва да се контролира. Най-после истината за коронавируса. А знаете ли защо трябва да се контролира? Защото отвън дърпат конците.