176

Еди

преди 3 години

Положителен PCR тест означава само, че сте се срещали с вируса в последните два месеца. Т. е. увеличението на положителните тестове е нещо нормално ( защото вируса се разпространява сред населението). Големият въпрос е кога да отидете в болница? Ако се чувствате нормално здрав, по-добре не постъпвайте в болница, защото там почти сигурно ще се разболеете ( има много по-голяма концентрация на вируси). Но ако не влезете в болница рискувате да не могат да Ви приемат, поради липса на легла.

175

Анонимен

преди 3 години

Берем плодовете от "великите въстания" на Черепа и другите крими в България.Метежите бяха ковид кластари, спор няма.

174

Анонимен

преди 3 години

Болестта е нова, недокрай изследвана и досега няма противодействие с ваксина. Който може да си закупи кръвна плазма, бързо оздравява, а който не може да стори това поради високата цена на плазмата - зависи каквото Господ му е определил. Обърнете внимание: умират хората на средна и надсредна възраст, като вирусът коси и хора със съпътстващо заболяване, и здрави. Децата са вирусоносители, а старите хора се пазят.Руснаците започнаха масово да се ваксинират. Да видим първите резултати. Немска фирма

173

Анонимен

преди 3 години

Виждам само едно заболяване и то не е корона. Това е психично заболяване - маса народ вярва в невидим вирус, който убивал хора. Вие всички сте луди и имате нужда от спешна психологическа помощ.

172

ааа

преди 3 години

Щели да доведат до резултати, дрън, дрън. Цяла Европа я тресе короната, обаче Кантарчо все още си мисли, че като носим маски и ще се оправят нещата. Няма как баце, яко ще се мре, шефа на Пирогов го каза още преди няколко месеца.

171

мишо

преди 3 години

Ей ***, избери си една от двете думите Опасна или Неопасна и повтаоряй само нея. Какви са тези ту Опасна ту Неопасна. Кой ще ти вярва на простотиите. Не си специалист а Боковски говорител

170

XIKS

преди 3 години

До The Real Бай Иван 80% ОТ ХОРАТА НИКОГА НЯМА ДА РАЗБЕРАТ ЧЕ МАНГЪРА Е ПРАВ

169

Анонимен

преди 3 години

250000 умрели за 2 години, даже няма да ги усетим

168

The Real Бай Иван

преди 3 години

Намирисва ми, че Мангъра скоро ще го бият собствените му фенове. А те са бая простички хорица - на неговия акъл.Очаквам новини ...

167

Анонимен

преди 3 години

Генерал Радев да изгони простаците и крадците от управлението на държавата. ЕС ни даде картбланш да се справим сами, като каза че това си е наш проблем. Лъжата трябва да се унищожи изцяло, а не само донякъде и чак тогава ще преминем на едно по-високо ниво на съзнание. Разследване на Коронакризата и д.т Мангъров да поеме дейността на щаба.

166

Анонимен

преди 3 години

Откакто в България започнаха да се заразяват и умират хора от този вирус има повече починали в сравнение с миналата година, а трябва да са по-малко заради намалялото население на България. Манипулаторите винаги сравняват от началото на годината, за да включат и месеците когато вируса все още не заразяваше в България и така да "докажат" лъжите си.

165

Тъпчо

преди 3 години

Прости коментари,проста държава.

164

мхм

преди 3 години

До О хо хоА помниш ли още в началото, как мангъра каза че всички ще се заразят? Неизбежно е, това е вирус, всички ще се заразят, но повечето ще го преминат. Както грипа. Помниш ли го това???

163

Анонимен

преди 3 години

ИМАШЕ ОЩЕ ЕДИН КАТО ТЕБЕ ДОКТОРЕ ДЕТО СЕ ПРАВЕШЕ НА ГЕНЕРАЛ ПРОФЕСОР ДОКТОР И КАКВО ЛИ НЕ И ВСЕ КАЗВАШЕ КАК ЩЕ *** А НЕ КАК ЩЕ УМИРАМЕ СЕБЕ СИ НЕ СЛАГАШЕ- СЕГА СИ ТИ НАРЕД МНОГО СМЪРТОНОСНА Е СТИГА ДЕ ОТИДЕТЕ НА ПЪРВА ЛИНИЯ И ПОМАГАЙТЕ ЗАЩОТО ТАКА Е НАЙ ЛЕСНО ОТ ТЕЛЕВИЗОРА И САЙТОВЕТЕ ДА ЛЪЖИТЕ И СТРЯСКАТЕ БЪЛГАРИНА - ИСКАМ ДА КАЖА НА ДОКТОРИТЕ ЧЕ ТЕ НЕ СА ЗАГИНАЛИ А СА ПОЧИНАЛИ ЗАГИНАЛИТЕ СА В КАТАСТРОФА А БОЛНИТЕ СА ПОЧИНАЛИ КАТО СЛУШАМ КАК СЕ ИЗРАЗЯВАТ НЯКОЙ ЛЕКАРИ СИ КАЗВАМ ВСИЧКО Е ЛЪЖА

162

язе ли съм прост

преди 3 години

миналата година колко са починалитази година колко ?? и сравняваме ДО МОМЕНТА ИЗЛИЗА ПО-МАЛКО ПОЧИНАЛИ ОТ ПРЕХОДНАТА ГОДИНА ...ИЗВОД КОВИД УВЕЛИЧАВА ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТТА НА ЖИВОТ В ***...КО НЕ РАЗБРАХТЕ..

161

Тъпир

преди 3 години

Как не смъртоносна бе? Нали обещавахте чували с трупове навсякъде, катафалки, хладилни камиони. Що обърна палачинката бе?

160

999

преди 3 години

Естествено, че ние сами сме си виновни. Защото слушахме такива като Мангъров. А никой не му потърси сметка. Дори Лекарският съюз. А на този трябва да му се оспори дипломата. Моя позната си лекуваше детето при него и 100 лв. , за да спре една ди.ария. Но не успял. После го излекуваха с хомеопатия. Факт.

159

О хо хо

преди 3 години

Мангъров е един от основните виновници за увеличените случаи. Повечето млади му вярват и не носеха доскоро никъде никакви маски. А той ги лъже яко. Сега ще го усетят на свой гръб. Може да не са те самите, но родителите им - да. Но на повечето млади не им пука за собствените им родители.

158

къде е вината ?

преди 3 години

да се контролира ама стадото иска стадионите , фризьорските салони , фитнесите , чалготеките и моловете да са отворени , а там контрол няма ! всеки ден се говори да се спазват мерки , налагат се мерки - недоволство , не се налагат - пак недоволство , правителството било виновно че заболелите се увеличавали ! ше видите какво ше стане като гражданите тръгнат да прибират туршиите и свинското от родните си места . не правителството , ние сме си виновни !

157

Анонимен

преди 3 години

Този субект с турската фамилия няма кураж да си обръсне мустака да не му се смеят хората,задръстен комплексар,но ще дава акъл по тв.