16

Веселяка

преди 3 години

Още не сте разбрали че сте *** и народа не Ви вярва. Изметете си с мир. Оставка!

15

До 9

преди 3 години

Елемаг, ти от десет години пишеш в този форум,още ли се имаш за ,, млад,,?Имай предвид,че Кантарджиев е лекар, а според определението на СЗО,млад човек е до 40- годишна възраст.Така че лекарите са се уточнили и под ,,млади хора,, разбират тези до 40 години.Например за рискова група за исхемична болест на сърцето се считат мъже над 40 години и т.н.

14

Анонимен

преди 3 години

Скоро на всеки му с лихвите

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 12А на такива като теб ли да дадем да ни >О<правляват?

12

Анонимен

преди 3 години

Когато сте дали право на Кантарджиев, Кювлиев, Рамаданов, Борат от Банкя и т.н. да ви Оправляват и да вземат решения от ваше име не се оплаквайте че сте зле.П.П. Мога да се обзаложа с тоя клоун че при отворени училища и дискотеки посокатана заразата е само една .............НАГОРЕ.И да, 1100 ще има до 2-3 седмици ама в събота и неделя а иначе през седмицата ще са 2-3 хиляди.После докторите ще се разбягат от болнищите защото риска е ОГРОМЕН и .........КОЛАПС на държавата.

11

Анонимен

преди 3 години

Абе ние не спорим дали има вирус или не,ама ти и останалите шутове в тоя Ш'таб,с едно лягате с друго ставате!

10

Анонимен

преди 3 години

Разумно говори, дано поне сега го послушат.Лично аз дишам по - добре през маска KN95. В София въздухът меко казано не е чист.Излизам с хирургична трислойна .Не ми се налага да обикалям магазини и други обществени места повече от 2 часа дневно.Дистанцията я спазвам .С приятели се събираме толкова често, колкото преди. Те също като мен не са скептици по отношение на маските. Странно ни е като се срещаме с маски, но и преди сме носили маски, докато сме се грижили за онкоболниболни роднини

9

Елемаг

преди 3 години

Кво да ги пазя тия пенсии бе?Пред мен на касата взе Kareliq и LM-100 за 10 лв.Едвам ходи,циагари пуши?Че и за пенсия реве!!!Кво да ви пазя,пак питам?Ша ми вика после тоя мустакат к...ен,пазете възрастните!!!

8

42

преди 3 години

Затваряйте училищата и университетите!Само тогава случаите ще понамалеят.

7

Анонимен

преди 3 години

До ОХИ дъртьоТой човека казва, че трябват маски, за да не става страшно, но трябва да прочетеш, пък после и да помислиш какво е казал ...

6

Анонимен

преди 3 години

А да ви кажа в Германия се носеха маски по магазини винаги, но не и в барове и офиси. А най-много се получава заразата в непроветрен офис дето сте цял ден заедно.

5

Анонимен

преди 3 години

Коня и каруцата са вече в реката...Със сладки приказки не се спира зараза. Добре, че нямате възможност да тествате масово, а и не знаете, молко косвени жертви вече има от тази епидемия.

4

ОХИ дъртьо

преди 3 години

Май започан да си противоречиш. Нали уж беше много страшно, едва ли не гледате на хорат без маски като прокажени. Убитаци! - омитайте се сами в лъжите си и незнаете какво вече говорите &#129315;&#129315;

3

1

преди 3 години

Той човека от самото начало смислено говори и дава насоки спрямо това как се развива ситуацията, но тук и навсякъде доста хора са заети да избиват комплекси вместо да започнат да слушат.Не е лошо поне сега да започнат да слушат.

2

Deutschland

преди 3 години

Тук в Германия вчера бяха 8000 за един ден А днес ....22000.Един Господ знае накъде отива този свят .

1

Анонимен

преди 3 години

Дезинфенкцирам се с едно шеше ракия.