125

Анонимен

преди 3 години

Румбурак, всеки може да иде в болница и да види,че повечето доктори си чатят по цял ден на телефоните.

124

Анонимен

преди 3 години

А лятото като ходехте на протести не ревахте, а?Организаторите на т н протести са за съд и доживотен затвор за разнасянето на тази инфекция сред хората!

123

МНЕНИЕ

преди 3 години

В България има над 450 Частни Болници финансирани от Държавния Бюджет .При тази криза трябва Парламента и Правителството да преразгледат Стандартите по които се допуска една Болница да подпише Договор с НЗОК - тези Болници са собственост на Турция и на Мафията . Едни и същи Лекари работят в 10 болници . Здравеопазването , МВР и Държавната Адмистрация са Секторите които не са Реформирани от СОЦА . Само се наливат пари без Продукт . Ще става още по-лошо .

122

лекар

преди 3 години

Къде са сега всички които ни плюха и хулеха през последните 30 години?Заради тях,заради мизерията тук,заради презрителното отношение към хората с медицински професии колегите ми избягаха в чужбина,а сестрите гледат възрастни хора в Италия,Испания или Германия.Заради това унизително отношение от десетки години към нас никой повече не е луд да учи нито за лекар,нито за сестра,акушерка,лаборант.Дотам я докарахме.Дано сега Хекимян,Шикерова и Добрева да са доволни от себе си!

121

Анонимен

преди 3 години

Оня ден им аше статия лекари от Карлово, били много натоварени, не издържали. Да иде някой да ги види, мотаят се като стари вестници.

120

Бай Иван

преди 3 години

Къде го намериха това пра..се министър. Пълен ***.

119

Лекар

преди 3 години

По-долу са писали колеги лекари от Стара Загора и Сливен за заплатите. Да допълня как е в Ямбол. НИКАКВА разлика до 1000 лева взима доктор специалист. Не всички сме кардиолози и да взимаме по 10 000 от частните кабинети. Ако за месеца вържем 2000 лева ще е добре. Но се получава по 70 часова работна седмица. Накрая не само не можем да се видим със семейството ами и ни наричат шарлатани защото работим в частни кабинети. Еми след 6 години университет и 5 години специализация елате вие за 950 лева.

118

123

преди 3 години

До kukufТук в Германия дават около 100Е на час за дежурство в приемно, където се тестват за Ковид. Колко трябва да си *** или патриот, за да решиш да идеш за изкарваш 1000лв чесечно в нашенския батак?!

117

анонимен

преди 3 години

От ДКЦ та да вземат по-младите, да оставят по 1-2 на 70 г. , защото какво му е извънредното положение, ако не могат да им наредят? Но да им дадат за това поне по 2000 лв чисто!

116

Анонимен

преди 3 години

А давате ли си сметка, ако при нас имаше реални бедствия: разрушителни земетресения, война? Като се изгражда медицинската система, не се мисли държавнически. Няма закони, с които медицинските кадри да бъдат пренасочвани и да се наистина в полза на държавата. Хипократова клетва ли? Вляхме се в общата мътилка на лакомията.Къде са медиците, когато става дума за цигари, наркотици, алкохол, затлъстяване, липса на движение, непроветряеми пространства...?Радостно протриват ръце - има много патология!

115

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/126не само у нас. в целия ес няма да се възмутят!

114

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/130Е, че рейтингът е единственото дето вълнува всеки демократичен политик... а как ще му се вдигне рейтингът - зависи от матряла.

113

недка

преди 3 години

И още нещо, Г-н Анонимен, по естетически и куп други причини българска телевизия не гледам отдавна, камо ли Шоу-та и Пайнерски продукции. Въздържам се от определения и квалификации на това, което ни се предлага от телевзиите - това е друга тема. Живеем в 21-и век - каналите за информация са много...

112

Христо Христов

преди 3 години

Да се обърне към тиквата, дет хвалеше възможността българите да напущат страната, недоволни от мутренското управление, за помощ.

111

недка

преди 3 години

До АнонименГосподин Анонимен, учила съм достатъчно и живея добре, слава Богу! Е, нямам 15 къщи, но това хич не ме тревожи. Тая тирада, дето си я написал, я предложи на лекарите и сестрите, които блъскат в Ковид-отделенията и не само там, за 700-900 лв. на месец. И внимателно прочети/чуй, те какво точно ще ти отговорят! Това е важно!

110

kukuf

преди 3 години

*** въпрос:за около вече година/долу-горе от толкова време се говори за този вирус/колко БЪЛГАРСКИ лекари/сестри върнахте в България?Имаме си ги-обучени,говорещи български,ама не работят за нас.Какво направихте,за да се върне някой от тях?Ако толкова не виждате основния проблем-питайте Виктор Орбан.той поне опитва!

109

Анонимен

преди 3 години

До недкаДържавата на никой не е осигурила възможност да забогатее, освен на управляващите мутри и кръговете около тях. Генчо Начев има пари, защото е учил, специализирал и е добър в работата си, операциите му са спасили стотици, ако не и хиляди животи. Стани ти като Начев и ти ще имаш 15 къщи. Ама като си ограничен ***, чиято обща култура е изградена от Шоуто на Слави и хитовете на Пайнер, няма да мръднеш много далече от сегашното си жалко дередже.

108

Анонимен

преди 3 години

За който няма место в болниците, да му дават направление за дискотека, да подпомогне икономиката. Не се тревожете, никой няма да се възмути от това в БГ.

107

Анонимен

преди 3 години

Иляду лева за първа линия. Продавачка в Кауфланд - иляду и осемстотин. Чакайте да дойде някой...

106

Анонимен

преди 3 години

Пари за лекари няма, за медицински сестри съвсем няма, а за депутати има! Е сега да ходят депутатите да помагат като само за тях има пари! И без това нищо не правят!