165

мерси

преди 3 години

колкото помогнахме не нашите медицински сестри в Либия!

164

Анонимен

преди 3 години

Обади се на Баце да започне незабавен внос на доктори от Замбия, Намибия,Зимбабве,Виетнам и Монголия барем някой дойде.В краен случай вземи Бацко,Цецка,Менда,Шиши,Доган и останалата пасмина и започвайте да лекувате. Сърбайте попарата която си надробихте след като изгонихте докторите.

163

Гражданин

преди 3 години

Аз пък имам нужда, ти и цялата пасмина от такива като теб, дето измисляте всякви заповеди пр0ости, да се хванете дружно за ръчички, начело с вожда ви и да се хвърлите от някоя висока скала. Ей от тва имам нужда аз. Аре, действайте.А да, да не забравите и годжито, че той почна тоя цирк.

162

Анонимен

преди 3 години

Обади се на Баце, нали той те назначи.

161

Анонимен

преди 3 години

Хубаво имате нужда от помощ, ама какво предлагате?

160

Няма да има

преди 3 години

Избори всички крадливи политици ще бъдат ударени с ковид.И шмекерите от съдебна та система.

159

Емигрант

преди 3 години

Благодаря за коментара. Но мога да отговоря, че вече 17 години съм в чужбина и съм много добре. Знам , че не съм единствения случай. Аз просто дадох пример със себе си.

158

Релеф

преди 3 години

До Емигрант Имай предвид, че не си единствената, всеки един от нас има проблеми в тоя живот. Аз лично мога да ти кажа, че това през, което ти си преминала е едно нищо! И ето, все още съм в град Търговище, роден съм и съм израснал тук. И тук ще си умра! Причината за цялото това недоразумение и обърквация са НОВИНИТЕ. Те ни лъжат целенасочено и то яко! И мога да ти гарантирам, че в чужбина няма да е по-добре защото нашите новини се контролират от чужбина!

157

Идеалист

преди 3 години

Идва Видовден ! Дано има някой ви избърше осраните ***! Къде са инфекциозните болници, къде са специалистите. Какво правихте цяло лято? Радвахте се, че НЗОК спестила пари! ***! Катили!

156

Емигрант

преди 3 години

Медицински кадър съм. Завърших с отличен университета, но работа за мен нямаше защото не се изискваха знания а пари и то в евро за да си упражнявам професията в България. На колкото и конкурса да се явявах винаги беше предрешен. Този/ тази сия платила и беше избиран/а пред мен. Последния конкурс няма да забравя - тази която се явяваше с мен ме питаше сърцето от коя страна се намира. Почти бях сигурна , че мене ще изберат, но уви! Другата беше предварително уговорила мястото. Напуснах България

155

лелеееее

преди 3 години

Ковидео, Гестапо да ни е на помощЕвреи и математици си говорят в чата, извикайте си Хитлер направо, ако не дойде, Карбучков ще го замести, те и без това двамата поддържат дълги мисловни разговори хаха, демек Карбучков и Хитлер, много е трогателно да го гледаш как разсъждава върху "личността му"аз обикновено водя такива разговори със "сталин", ама не че нещо

154

covideo

преди 3 години

Ковидео, но не и с теб, и сега масови реакции на ревностЕбаси гадното!Било пандемично и трябвало да се спре

153

Кадиров

преди 3 години

Държава наречена Mall Dove хаха няма, тая марка Dove само в магазините Lilly, може и в мола, но е селско и просташко

152

jewish

преди 3 години

Абе вие сте Германски окупатори, дреме ми за вас

151

анонимен

преди 3 години

И без епидемия няма да има доктори и то не само у нас, защото това е трудна и неблагодарна професия, дори и при най-голямо старание има издънки, а и хората станаха злобни и си въобразяват, че всичко се лекува. Да, има и некадърници и печалбари, но като цяло нито парите са добри, нито престиж, знам го от немалко лекари и сестри.

150

анонимен

преди 3 години

Щом е заблуда, да не си припарил до болница с пол. тест, също и близките ти, то бива пломбирани мозъци, но толкова? Хиляда пъти ви казаха, че няма да ***, но ще се заразявате и ще отсъствувате от работа, ще имате усложнения, ще блокирате болници пр., но не, продължавате с простоооооотиите!

149

Ти си

преди 3 години

политически мухал.Требе да с пръска с белина.

148

Каква помощ

преди 3 години

Опраскахте милиардите и сега искате помощ. Ти колко хиляди получаваш заслужава ли ги.Пълно разпадане на здравната каса и електронно лечение с карта на болния. Тогава няма да крадете.

147

Анонимен

преди 3 години

Хрумна ми и нещо. Това всичко е една заблуда! Новините по цял свят се изчерпаха от към фалшивите си новини и вече няма какво да публикуват! Те са на лъгали през цялото време! И сега единственото, от което им остана да печелят пари е тази тъпня! Не им натискайте линковете, не им отваряйте статиите, не им купувайте маските, защото колкото повече го правите това, толкова повече те няма да спрат!

146

Анонимен

преди 3 години

Изгонихте младите лекари в чужбина със стартови заплати под 1000. Бутахте сестрите от прозорците. Сега търсете помощ при държавната администрация - на по 2500-3000 заплати са вече. Ама за вас е важно да си спечелите изборите.