185

valdes

преди 3 години

Манипулацията в действие....Представете си - 24 непрекъснато работели лекарите но питам КАКВО !!!!!!!!....Кой носи хапчетата . Човек на легло е и !!!!!...Всяка една деонст я върши техниката... Тези персони незнаят какво значи натоварване и работа.... Това е ласкателство на една прогнила система....Само един парадокс- бъркане в носа - секрет - реактив и на машинката за тестване и то само за 120 лв. Това се нарича НИСКОКВАЛИФИЦИРАНА РАБОТА. Реална цена за труд 3 лв. Това е ...Били опаковани ами

184

Анонимен

преди 3 години

ПОмощ?Винету да тегли нов заем.Това е спасението.Заеми до дупка.

183

Селянин с колело

преди 3 години

30 години държавата държи лекари,учители,че дори и научните си работници на ръба на бедността.Сега молите лекарите да помагат,учителите да обучават,учените да работят ваксини.Те сменят памперси и чистят къщите на охолна Европа.Никой ли не се сети,че на тях ще дойде време да се разчита.Бог да пази България и децата ни.

182

Анонимен

преди 3 години

А, сетихте се. А когато сваляхте сестрите от прозорците, спомняте ли си? А сега, моля, помогнете ни!!!!

181

Анонимен

преди 3 години

Бойко не затваря,вече, щото мутрите,които го крепят го заплашиха, че ако им направи второ затваряне ще го разстрелят!

180

Анонимен

преди 3 години

Политиците са крадци,лекарите са крадци, българите са крадци, съдиите са крадци, поповете са крадци, администрацията са крадци, полицаите са крадци.. БЪЛГАРИТЕ СА КРАДЦИ ОЩЕ БИСМАРК ГО Е КАЗАЛ!

179

Анонимен

преди 3 години

Ми направете им заплатите 3000лв и ще има лекари...ся кво от 600 им ги направихте 1600.. ми то аз си клатя краката по цял ден на хоум офиса и вземам 2500, а те бачкат 24/7...

178

Българин

преди 3 години

Аз се спасих от ковид.. продадох си апартамента в София и без това им се сриват цените и и си купих къща в село Неофит Рилски до най-големия Исторически парк в света още март месец.. тук за 7 месеца няма нито един заразен! А иначе има биопазар,кино,ресторанти, фитнес,клиника,детска,училище,конна база.. хареса ми много и повече кракът ми няма да стъпи в мръсната софия! Храната е уникална..

177

в чакалнята ли бяхме

преди 3 години

Важното е,че сме в Еврозоната за...вече някой сеща ли се за какво? И важното е,че ЕС ни хвали в някакъв си доклад! Ей ся как ме топли това,че сме в чакалнята,че чакаме нещо си там,ама кво беше--май да ни наложат и еврото?

176

Геноцид,а

преди 3 години

Значи- с години извършвахте геноцид над българския народ, гонехте хората от страната, нарочно поддържахте ниски заплати,убихте земеделието,разнебитихте леката промишленост, образованието,налагате извратени конвенции,а сега-въййй,нямаме лекари..Ми нямаме ,я-щото лекарите и мед.сестри отидоха в Германия,Англия. Нямаме и строители-затва калпаво строят магистралите,Метрото,ремонтират София..И какво стана-евтиното/ниските заплати/ излиза скъпо! ГПродължавайте с геноцида и скоро и вас няма да има кой

175

Анонимен

преди 3 години

Печете се на огъня сега. Когато мед работници живяха и живеят като скотове, не мислите с главите си, сега се сетихте за тях когато здравето, бъдещето и настоящето на вашите деца и внуци зависи от тях.

174

БЦЖ

преди 3 години

Дълги години унищожавахте лекарите,учителите с ниско заплащане за висококвалифициран труд,защо знаете че уните българи ви мразят и не можете да ги заблуждавате с 50 лв. магистрали и пр.Сега ви трябват лекари на пръви фронт щото ще стане скандал и може да изпуснете изборите не за друго.Народа не ви интересува щото си имате маша болница и пари за чужбина.Но без пари никой няма да ви работи за да се правите на велики.Ако спрете да крадете ще има пари за лекари за народа .

173

Анонимен

преди 3 години

фалирахте болниците за да си направите ваши частни такива, окрадохте здравната каса, с лекуване на здрави хора,чрез така сладките пътеки,изгонохте кадърните защото заплатите и условията са ужасни,живеете в къщи за милиони,и сега ще молиш за помощ господин министър браво...Толкова пък да сте нагли...

172

До 195

преди 3 години

Разправяй се ти цял ден с *** по 24 часа и после бъди мил и добър. В кафенетата сервитутките са криви и злобни, ти искаш лекарите да те глезят.

171

Ванката

преди 3 години

Не лекари, а търговци на смърт. От близък влязъл в болница и излязал почти жив труп със стрес от отношението в болницата! Пази боже и варди от тези търгаши!

170

Анонимен

преди 3 години

Кой ли ще иска да работи "на ползу роду", когато правителството работи "на ползу джобу"?

169

Вълканов

преди 3 години

Как да има, като не ги пазите. Срещу танкове, взводния хвърля войнниците само с па една пушка. Виж докъде докарахте медицината. На самообсл,жване от пациентите, по-скоро ще се разболееш в тях, отколкото да оздравееш.

168

Док

преди 3 години

Елате да видите Александровска след управлението на тоя....., гробница навсякъде, остави 76 милиона лева дългове, назначи сума ти и калинки и се спаси. За парите от дарения да не говорим, откраднаха ги още пролетта. Парите за първа линия се дават на наши хора, админстрацията взима по-високи заплати от медицинския персонал. Пациентите се изнудват с някакви избори на екипи и тем подобни......

167

66

преди 3 години

ЛЕКАРИ ИМА И ЩЕ СЕ ХВАНАТ ДА РАБОТЯТ НА ПЪРВИ ФРОНТ ДА СПАСЯВАТ ХОРАТА.ПРОСТО ТРЯБВА И ДОБРО ЗАПЛАЩАНЕ.ПРОСТО ДА СПРАТ ДА КРАДАТ И ДА ЗАДЕЛЯТ ОТ КОНТРАБАНДАТА.НО НАРОДА НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА САМО ГИ ИНТЕРЕСУВАТ ИЗБОРИТЕ.ИМАЛО ВЗРИВ ЕПИДЕМИЯ НО НЕ ЗАТВАРЯТ СТАДИОНИ,КРЪЧМИ УЧИЛИЩА И ПР. САМО МАСКИ.СТРАХ ГИ ОТ НЕДОВОЛСТВО ЗА ИЗБОРИТЕ.И СТИГА С ТЕИ АЗИАТСКИ ФИЗИОНОМИИ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ ПА И ПОСВЕТА ХОДЯТ.ЗА СРАМ.

166

има пандемия

преди 3 години

До Няма да имаНяма да го има Боко и Герб, БКП-ДС.....