105

K

преди 3 години

Какви лекари искаш, като сте съсипали здравеопазването?!?!? НЕ става само с крадене, трябва и акъл!

104

Анонимен

преди 3 години

Каква помощ като нямата пари за заплати? Без пари не става. Аз където и да ида никой не ми помага без да си платя! Никой не се интересува имам ли нужда от помощ. Вие как ги мислите тия работи?

103

Анонимен

преди 3 години

Основната вина за тези пикове сега е на протестиращите. Тези хора цяло лято разнасяха инфекции като се събират на големи групи въпреки предупрежденията.Всеки който ходи *** протести е за доживотен затвор без право *** замяна!

102

Анонимен

преди 3 години

като притестираха сестрите, вие гробави им се подигравахте, айде заемайте сега техните места, нали нужда имало - покажете солидарност. По примера на тимуровата команда младежкото гроб да стават доброволци и да влизат в болниците.

101

Анонимен

преди 3 години

смятайте какви здравеопазване имаме.. Здравната каса има бюджет от милиарди! В същото време при 100-тина души в реанимацията за цялата страна и 1000-1500 в болничните стаи и вдигаме бюлото знаме и викаме за помощ! Спомням си март правиха шоу с т.нар. полува болница в Арена Армеец тогава разпънаха едни мухлясали дюшеци и рапортуваха, че сме имали поне 700 легла за реанимации, т.е. нямало страшно. Сега се оказва че и при 100 не можем да се оправим.

100

Анонимен

преди 3 години

и с пари, и без пари по мои лични наблюдения, лекарите в ДКЦ-тата са 90% пенсионери (поне в моя край и се радваме, че все още ги има), ако искате и тех да уморите - вкарайте ги в болниците. гроп 10 години нямат политика за нищо, возят се по течението и лапат европари с дпс, това бездействие сега си проличава. Как борим кризата с 10 млрд. дълг за няма 2 години.

99

Анонимен

преди 3 години

След седмица и Вълчев ще зове имаме нужда от помощ, като не останат и учители.

98

недка

преди 3 години

Поканете Генчо Начев - според данъчната му декларация, която медиите цитираха подробно, човекът има завидни банкови сметки, 15 къщи у нас и в чужбина, както и други материални придобивки. Тази държава му е осигурила условия да забогатее като цар, впрочем дай Бог, всекиму, да си е жив и здрав човекът да си харчи парите. Дошло е време той да помогне на държавата и на хората по някакъв начин!

97

Анонимен

преди 3 години

Искам, но не мога да помогна...в дискотеката съм !!

96

:)

преди 3 години

Само с голо зовене не става, требват и пари, и то не по 1000 лв!

95

Анонимен

преди 3 години

Да дават на лекари и сестри по една депутатска заплата и ще намерят. В държавните болници повечето получават колкото касиер в супермаркет, че и по-малко.

94

Анонимен

преди 3 години

Пращайте още децата на училище, пък лекари внесете от Aliexpress...

93

Анонимен

преди 3 години

Дано най-богатия измежду българските граждани се сети и дари по един озонатор за всяка стая във всяка българска болница и поликлиника.

92

искам във на Кара--

преди 3 години

--качанов казармата ,че да се науча да се бия със калашник срещу дронове......па после търсете пари за здравеопазване и връщайте болните....

91

До Доктор

преди 3 години

Елате да видите как е в Сливен. На същия хал сме. Младите доктори взимат по 700 лева чисто, специалистите по 1000. 30 години ни мачка всяка една власт.

90

Кубе

преди 3 години

Честито ново КУБЕ. Колко струва ?

89

Bebok

преди 3 години

Пари нема. И нема да има (за лекари и пр. електорат)! Така че се оправяйте.

88

Доктор

преди 3 години

Аз съм Лекар със специалност държавната болница в Стара Загора. Работя за 900 лева чисто. Ама сега се сетихте нали ?! Аз съм мУшеник, защото имам частен кабинет. Ами с 900 лева как се гледа семейство. Това че има една шепа лекари които взимат по 100 000 на месец не значи че останалите 95% от лекарите сме така.

87

И Те го зоват !

преди 3 години

ДАЙ ПАРИ !

86

Анонимен

преди 3 години

"Вместо 2 милиарда за руски ядрени таралясници модел 1980, да бяхте инвестирали в медицина!"-------Така, така....Или:Вместо 3 + 3 милиарда за американски самолети-таралясници (още непроизведени), да бяхте инвестирали в медицина.