61

Д-р Исня

преди 3 години

Ром, ***, *** и др. са ментални признаци, а не физически белези! Колко бели и руси намгали има, повече са от ***!

60

Проблемът е в

преди 3 години

липсата на единно отношение от политиците(виждат изборен капацитет),от тамна държавата за пълна равнопоставеност не само в правата,но и в задължениятаза всеки гражданин.Неграмотни,не знаят български,но имат шофьорски книжки.Искат работа,но нищо не могат,нямат професия,а и не желаят да придобият.Въвеждане на образователен ценз за гласуване.Задължаване на всички да се подчиняват на обществените етика,морал и законите.Преработка на НКодекс така,че ефективно да въздейства на криминалните.

59

Анонимен

преди 3 години

Тия си живеят още някъде 17-18 век по интелектоално развитие.Требе да се минат още 200-300 години за да настъпи някаква що годе интеграция!

58

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Не знам кой помни, ама преди около 10г. наши *** новодомци се бяха заселили около Наполи или Рим. Харесали си нашТе земя и леко се настанили. Не знам защо ама италианците ни ги върнаха, не можаха да ги интегрират нещо, а иначе ЕС ни сочи с пръст за човешки права БХ К и други НПОта. След ВСВ в скандинавските страни са ги кастрирали, а сега нас учат на хуманизъм.

57

Анонимен

преди 3 години

не знам колко са неграмотни, но един стана премиер, а друг президент

56

Анонимен

преди 3 години

Не, не е така. Всичко зависи от нас. Трябва да се наложи определена политика: На 4 години - ДГ. Различни учебни програми, така че всички деца да са обхванати на 100 процента без компромис поне до 16 години в училище. За всичко има решения. Трябват политики без компромиси. Иначе как ще живеем заедно.

55

Анонимен

преди 3 години

До ммм ...!злоба, но към българите, които едва изхранват 1 дете, тъй като трябва да издържат с данъците си още 20 ромски! нали ги показаха в германия колко са се интегрирали, във франция под мостовете и из цяла европа... как ние бедните българи да им дадем повече, отколкото получават българските деца и майки....

54

ммм ...!

преди 3 години

Ужас, каква злоба и ненавист се лее от тази публикация.Отвратително!

53

Анонимен

преди 3 години

Последното изречение е безумно.Аз живея в жилищен блок в който за да "станат хора" комунистите бяха населили 4-5 ромски семейства.Блокът е на 14 етажа така че на всеки 4 етажа имаше по едно семейство..Да разказвам ли?Пожари,побойща,крясъци,бране на арматурно желязо,откраднаха и продадоха на вторични двата асансьора,издърпаха жиците от стълбищното осветление..редовно се гонеха голи или полуголи по стълбите с брадви ножове и тояги да се бият.. Абе кво да ви кажа.. интеграция нямаше и няма и да има

52

реалнафантазия

преди 3 години

Такаа... А сега ще излезе ли информация, колко млрд. са дадени по програми за тяхната интеграция за последните 30 години?????Под 1% висшисти, 10% със средно и като прибавим факта колко са фалшиви, какво правиме??? :)

51

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

По природа не съм толстоист, но не съм и расист. Нямам нищо против братята роми, имам против всеки който краде, не си плаща данъците, който пуска децата си да джобят по улиците, против съм да изнасилват баби и да се "берят" тухли. Против съм на 34г. да си дядо и да не помниш колко деца и внуци имаш.

50

Анонимен

преди 3 години

Както се вижда и от заглавието, твърденията, че след 50 години България щяла да е ромска държава са пълни глупости. Между другото, разни изследвания отпреди 80-100 години твърдят, че още през 1985 г. сме щели да бъдем с преобладаващо ромско население. Това са лъжи на пишман-националисти, комунисти и прочее ялови патриоти, които елементарно опитват да манипулират хората и да сеят омраза. Хора, не вярвайте на дрънканиците на патреотите.

49

Русия

преди 3 години

Брачедити на Ифан Костуф и Жипку Мазнинката Суджук Еничаря.БАНАНИ БАНАНИ БАНАНИ

48

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Братя Роми, новите ни господари, ще направят вас мнозинство(скоро), а останалите малцинство.След това обаче, ще ви интегрират по безотказен начин.

47

Зозо

преди 3 години

След 30 години няма да има държава. Дори и днес да си тръгне герб, пак е късно

46

Проф. Александър Фол

преди 3 години

"БАСКЕТБОЛИСТА ШАРУНАС ЯСИКЕВИЧУС ДОРИ ПОЛУЧИ ГРЪЦКО ГРАЖДАНСТВО ПРЕДИ 5 ГОДИНИ !"БРАВО! ПО ТАЯ ЛОГИКА ХРИСТО СТОИЧКОВ Е ИСПАНЕЦ. ПРАЩИШ ОТ УМНИ ДОВОДИ.

45

МНЕНИЕ

преди 3 години

Ромите са признати в България за малцинство .Защо тогава НОИ не пише в Анализи и Статистика колко са отпуснатите инвалидни пенсии и купени пенсии ?Така ще се покаже кои са Корумпираните Лекари от ТЕЛК и кои са Корумпираните Служители на НОИ .Моето мнение е че Ромите ще сринат НОИ и нормалните Пенсионери ще останат без Пенсия или в добрия случай ще стане като в Гърция - МВФ ще постави Условие за нови заеми - намаляване на Нормалните Пенсии с 50 % .

44

Мики

преди 3 години

Само 'дето словесния реджок на някои дървари тука не е на място,имайки предвид ,че индийците са едни от най-добрите математици,физици и учени като цяло.Аман от дървени философи.Все едно на някой му пука,че си опитвал да гледаш индийско кино.

43

Анонимен

преди 3 години

Да се въведе данък дете щом искаш деца повече ще плащаш и данъци след 2-ро дете 5 000 лв данък хората със 2 деца не са дължни да плащат данъци наравно със тия със 5 деца и да им обучават децата А детските трябва да се спрат, детските по същество са комунизъм, а комунизъма е забранен. Като почнат да плащат данък дете тогава ще имат и пари за детски.

42

Анонимен

преди 3 години

ГЪРЦИЯ ИМА СПЕЦИАЛНИ ОТНОШЕНИЯ СЪС ЛИТВА И ЛАТВИЯ !!ТЕ СА ЕДИНСТВЕНИТЕ И ПРЕКИ НАСЛЕДНИЦИ НА ТРАКИТЕ !!И НЕСЛУЧАИНО---И ДВЕТЕ ВЪВЕДОХА ГРЪЦКИТЕ ОКОНЧАНИЯ АС, ОС, ЕС, ИС --- НА ИМЕНАТА СИ СЛЕД КАТО СЕ ОСВОБОДИХА от САВЕЦКАТА ИМПЕРИЯ .БАСКЕТБОЛИСТА ШАРУНАС ЯСИКЕВИЧУС ДОРИ ПОЛУЧИ ГРЪЦКО ГРАЖДАНСТВО ПРЕДИ 5 ГОДИНИ !