81

Инвеститор

преди 3 години

Давам 5000лв на всяка ромка,която извърши аборт! И 8000лв, ако си върже маточните тръби!

80

ПЕРНИК

преди 3 години

Вчера Кмета на Перник , Станката , разпореди на МВР и Община Перник да извадят от Панелни Блокове Роми - мотива беше - постоянен тормоз на съседи и Сметки за Общинските Жилища които не са платени - Община Перник ги Плаща . Хора , посетете пернишки сайт и вижте - въпреки Социалните Помощи от Данъците ни за тези хора , там са направили нещо което човек няма как да го направи - мърсотия е мека дума - те са акали там където ядат - кучетата не го правят . Там са живяли Роми от цяла България - Помощи

79

тапанар ганчо

преди 3 години

То България изчезва,той се запритеснил за ромите!

78

Анонимен

преди 3 години

Етническия геноцид в България го правят БХК , международния съд и мафията герб. А изправен пред толкова силен враг обикновенния човек не може да откупи живота си .Трябва в честен съд да бъдат осъдени по горе писаните душмани. Чрез всички важни документи могат да бъдат осъдени и всеки да има гарантирано от държавата право на живот и труд с документи при чийто отказ ще се минава през съд .И ако има посегателства ще има затвор .

77

синбад

преди 3 години

Хайде народее на измислените статистики.Тази професорка дали някога на живо е виждала ромеи?Аз живея до *** махала с 500 ромеи най-малко.Тия тепърва започват да гледат прасета за Коледа.След стотина години може да се говори за интеграция,ама мисля ,че и тогава ще е твърде рано.

76

Анонимен

преди 3 години

До Даи като ходят на училище - кво, още си седят неграмотни, но пречат и на останалите да учат. Бутат ги до 7-ми клас, че да вземат книжка, има даже такива, които не могат да четат и пишат.

75

Да

преди 3 години

И защо не ходят на училище???После защо са неграмотни, не могат да четат и нямат работа!

74

Яяяя

преди 3 години

Яяяя, какво заглавие!А толкова средства бяха потрошени, напразно, за т.н. интеграция на тези хора.Вместо да бъдат подпомогнати бедстващи български семейства, дали труда си за България в различни сфери.

73

Анонимен

преди 3 години

Ко каза ко? Живеели били в Германия и Великобритания и пак не били образовани и интегрирани? Хмммм... някой би допуснал, че тогава проблема не е в България. Този някой не е от БХК обаче.

72

ЗАЩО

преди 3 години

Кучетата живеят по този начин - раждат между 3 - 8 кученца , котките също .Какво им е кривото на Ромите ?

71

Краси

преди 3 години

"Интегрираните" италиянци са мнооого ученолюбиви,мнооого работливи и обичат мноооого чистотата.Италиянките почват да раждат на 15 и раждат по 5-7 чавета.2050 г. интегрираните италиянци ще са мнозинство/за съжаление/.

70

Как са неграмотни?

преди 3 години

Нали всеки ром спазва нашите закони и образованието до 8ми клас е задължително? Защо им плащаме заплата на учителите? Как ги пускат да завършат основно, без да четат?

69

Анонимен

преди 3 години

След 30 години в БГ няма да има и помен от демокрация - ще има диктатура , на която ромски гласове на избори няма да и трябват - това ще е краят на шебеците ! Колкото по-рано стане това, толкова по-добре ! Демокрацията и ЕС да вървят на майната си !

68

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Колеги, за коя държава ми говорите ?!Тук е една ДС маФиотска к0чина.Вие имахте държава ... съборихте я ... а не трябваше ... !

67

Анонимен

преди 3 години

А! Ей с това вече съм съгласен!

66

Анонимен

преди 3 години

Да се правят прогнози за след 30 години е смешно - може шебеците и 2 милиона да станат, ако обаче има българи да работят , за да ги изхранват ! Наистина ли мислите, че ще има толкова глупави българи след 30 години ?!

65

Анонимен

преди 3 години

някой от праспрес да каже защо има струпване от гореспоменатите индивиди пред всички лаборатории в България, всяка сутрин рано рано?

64

Анонимен

преди 3 години

Когато спрете да ги наричате "уязвими групи", може и да се усетят, че има и други начини на живот, а не да чакаш наготово! Държавата трябва да спре да ги *** с оправданието, че са "уязвими"! Млади, здрави, прави, какво им е уязвимото?????

63

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Ромите и българите, са плeмeна дашли от Азия.Заради българите взимащи чужди коне напр., са изградили Великата Китайска Стена.

62

Анонимен

преди 3 години

"Ромите ще раждат рано,"Искахте да кажете гaлитe.