21

ББ

преди 3 години

А най-страшното е, че започнаха да се мешат с българите. Резултата е-"българче" с ***. манталитет. Ужас!

20

Тъпанар

преди 3 години

"Причината за разминаването е, че голяма част от ромите продължават да се регистрират като българи или турци."Е хубава работа. Те може утре да решат да се регистрират и като е.ским.ос.и.Органите какво следят? Та то визуално е ясно.Пък и това не е ли дискриминация - регистрирал се като българин, а ползва дивидентите на ромите? Аз ако се регистрирам като ром, дали ще мога да ползвам бонусите им? Не.

19

РЕАЛИСТ

преди 3 години

до коментар номер.6.ромите не са могли до сега да си организират държава.да съгласен съм.но днешни времена сме се смешили доста роми се женият за българки както и доста българи за помки.доказателството е ромът од сандански които се е оженил за дъщерията на премиера цветелина борисова.така че са на прав път и ще си я организират.и та е българия.с помоща на доган....

18

Анонимен

преди 3 години

Властелините на суджука ще интегрират оpкитe и всички доволно ще се съберат в царството на Тумбак Воевода, където ще идат на гей прайд по евроатлантически. А ф-16 модификацията 70 ще полети във облаците и ще плаши гаргите.

17

Анонимен

преди 3 години

Тиквата нали затова си ги въди и чингя и осигуряващите им работа хасматици на соцял. Да има кой да фърга листя на изборите.

16

Анонимен

преди 3 години

А какво ще кажете за това че все повече се размива разликата между роми и българи?Повечето от младите вече са на един акъл. Всичките вече имат смартфони и се учат от интернет по собствено желание и интерес. Скоро няма да има никаква разлика. А училището така или иначе ще отпадне.

15

Анонимен

преди 3 години

От хиляди години враговете на първите истински носители на Християнството - Българите, все мечтаят да ни няма. Ще стоим на тази земя докато ние не решим да си тръгнем.Много зъби ще се чупят и много народи ще изчезват дето се опитват да ни хапят. Четвъртия райх ще е Българския.

14

Анонимен

преди 3 години

Да се надяваме ,че максимален брой ще потърсят своят късмет из развития запад.Визите за Канада вече паднаха.

13

Хасан

преди 3 години

На бай РОМ не му пречи , че е неграмотен . Това си е традиция. Така е било , така и ще бъде!

12

Анонимен

преди 3 години

Туй са хиндуисти, хиндуистите са сключлили неизгодна сделка за България и са купили все още непроизведени самолети дето никой не ги знае какво представляват.

11

Анонимен

преди 3 години

Хиляди години Чандала са си такива. само нашите либерали щяха да ги включват наравно с нас в живота, но накрая решиха да ограбят фондациите и тези пак са на изходна позиция. Питайте индийците как постъпиха с Чандала - геноцид и за храна само лук и чесън, вода са пиели от дупкката където е стъпвало животно и се е събрала дъждовна вода. Инцеста и педофилията преди така са се наказвали.

10

fdfsdfsd

преди 3 години

Трябва да спрем с тези термини. Въпросните хора са индийци, дошли преди векове в Европа, неуспели да се интегрират в нито една държава, където се намират. Арменците и евреите в България някой да не ги е интегрирал насила? Няколко пъти съм се опитвал да гледам индийски филми. Струват ми се като за олиго фре ни. Не ме изненадва, че хората от там нямат много капацитет да се вместят в чужда среда. Няма ***, няма ро ми, има индийци. Веднъж за винаги да се разбере.

9

Разликата

преди 3 години

По времето на лошият социализъм ромите имаха страх от милицията, спазваха законите, повечето бха ангажирани със нещо и работеха в строителството и по полето а децата им задължително ходеха на училище.А сега повремето на добрата демокрация ромите нямат страх от полицията, не спазват законите, не работят никъде, вземат само помощи от държавата, а децата им масово не ходят на училище.

8

аз-ът

преди 3 години

След 30 г. България няма да я има. Ще има един остатък на една бивша империя, една квази държава (квази значи подобие - за селяните които четат тук). Така, че въобще не ми пука. Който е умен да направи така щото след 30 г. ДА Е ВЪЗМОЖНО НАЙ-ДАЛЕЧ ОТ ТУК.Мерси, това беше всичко за днес, класа е свободен.

7

КАРАКАЧАНОВ

преди 3 години

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ВСЕ ТАКА ДА СЕ ПЛОДЯТ И ДА НЕ УЧАТ ТАКА ПО ЛЕСНО ГИ КОНТРОЛИРАМ ЗАЩОТО ТОВА Е ОСНОВАТА НА МОИЯТ ЕЛЕКТОРАД. ДАВАИТЕ БРАТИЯ РОМИ ОБИЧАМ ВИ .И ВИЕ СИ ЗНАЕТЕ.....

6

Анонимен

преди 3 години

Нищо обнадеждаващо не виждам в ситуацията. Ромите на 90% са неграмотни, независимо, че някои имат дипломи за основно или средно. Няма, как да влезеш в какъвто и да е пазар на труда след, като не можеш да пишеш и да говориш правилно. Силното им нежелание за интеграция и сляпото следване на някакви откачени традиции на 12 год да раждаш и да имаш по 10 деца им гарантира бедност и мизерия, но те дори нямат достатъчно умствен капацитет за да го осъзнаят. Да не говорим, колко са агресивни!

5

ББ

преди 3 години

Братя роми, Германия ви очаква!!!

4

Анонимен

преди 3 години

На ромите жените целите във татуировки ли са със пластмасови балкони и да гледат само как да изиграят вълшебната флейта на някой богат чичка и да го прелъстят и ограбят финансово ?

3

Анонимен

преди 3 години

Ромите не могат да съществуват без българите! Те през цялата си история са доказали че не могат да организират собствена държава тъй като няма интелигенция. Те съществуват благодарение на нас и нашата толерантност и подкрепа. Ако ние изчезнем те също ще изчезнат.

2

До 2

преди 3 години

Това е първата адекватна прогноза от позитанец за ГЕРБ. До сега ГЕРБ отиваше в историята всеки момент, сега го отложихте с 30 години.