329

Анонимен

преди 3 години

Този доктор скоро ще бъде обесен от собствените си пациенти! Втората вълна на испанския грип убива преимуществено млади със средна възраст 28 години.Има опасност и ковид 19 да мутира така.

328

българин

преди 3 години

Току що намерих видео с интервю с Мангъров в който той директно отговаря на въпроси, че да, не само е виждал болни от коронавирус, но дори е преглеждал болни от коронавирус и то много. Завърши отговора с думите: "Нали това ми е работата!"

327

До българин

преди 3 години

НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО СИ МИСЛИ ПАЦИЕНТЪТ. ИМА ОБЕКТИВНИ ТЕСТОВЕ . Кой кокво си мисли и от какво се страхува... е от значение само в главата на Мангър.чо и в твоята глава.

326

Анонимен

преди 3 години

Боже, какви селджаци, били заразени от кУроната ха-хаЕгаси страхливите ...

325

българин

преди 3 години

До: номер 337Пак пишете безумия, отново и отново, само с единствената цел да докажете, че Бойко Борисов е Бог Слънце и Непогрешим!Ми не, не е така! Приемете го!Това, че хората са хукнали към болниците е достатъчно, за да заразят персонала или поне част от него (което е същото).Не е нужно да ги приемат. Разбира се, вярно е и това, че колкото по-дълъг е контактът със заразени, толкова повече нараства вероятността да бъдем заразени, но понякога и пет минути са достатъчни.

324

българин

преди 3 години

До: номер 337Кой е по-по-най? Ама така доникъде няма да стигнем! Защо всички сте убедени, че само вие сте наясно със всичко, а всички около вас не са?При постъпване в болница с направление такъв е редът. Но аз не съм казал това!Народът панически е хукнал към болниците, защото си МИСЛИ че е заразен и болен от коронавирус! Това казах! А на практика всички болници имат платен прием. Съответно много българи имат пари да си платят лечението, заобикаляйки личния лекар!Познавам много такива!

323

пророк

преди 3 години

Този вече съм убеден че е за освидетелствуване ВСЕКИ ХУКВАЛ КЪМ БОЛНИЦИТЕ ТЕ В БОЛНИЦИТЕ УМИРАТ ОТ СКУКА И ЕЙ ТАКА МЕЖДУ ДВЕ ИГРИ НА БЕЛОТ ПОПРИЕМАТ 100 ЧОВЕКА ЗА ДА НЕ ИМ Е СКУЧНО!!!

322

До българин

преди 3 години

Ти май изобщо не си наясно, че пациентът отива в болница само след направление от джипито. Джипито е на първа линия. Той преценява дали да изпрати болния в болница според проявената симптоматика и дали е успешно или не провежданото от него лечение. НИКОЙ НЕ ПРИЕМА В БОЛНИЦА ПОРАДИ ЖЕЛАНИЕТО НА БОЛНИЯ ИЛИ НЕГОВИЯ СТРАХ. ДЖИПИТО РЕШАВА ТОВА.

321

ivailo

преди 3 години

Велик човек и доктор !! *** е нормално да го мразят.

320

Анонимен

преди 3 години

стига с този фалшив мухобойка вирус

319

Анонимен

преди 3 години

Куцо, кьораво и сакато се пише вирусолог. *** си не може да обърше, ама иначе ръси мозъци.

318

Зозо

преди 3 години

Мангъров: ......Хората, които се чувстват добре и нямат симптоми, трябва да продължат да живеят нормално.....Тоя нормален ли е? Да си живеят нормално и да разнасят вируса, нали?!? Мангъра трябва да го въдворят някъде.

317

О хо хо

преди 3 години

Този е доцент от комунистически времена. Време е Лекарският съюз да му скъса дипломата.

316

българин

преди 3 години

До: номер 329Човек е заразен ако е инфектиран с коронавирус не повече от 2 до 3 дни преди развиване на симптомите, и по време на симптоматиката. Може да си с леки симптоми, но си заразен и трябва да си седиш в къщи, а не да ходиш по болници да сееш зарази!Повечето са с леки симптоми, но това не значи, че не могат да разболеят тежко някой лекар!Ама четете както Дявола Евангелието!!!

315

До българин

преди 3 години

НИКОЙ НЕ ПРИЕМА В БОЛНИЦА ЗАРАДИ СТРАХ. ТОВА СА МАНГЪРОВИ ИЗМИШЛЬОТИНИ.

314

Анонимен

преди 3 години

Този е като един вирус.

313

....

преди 3 години

и това, че този е доцент, също е утопия...

312

българин

преди 3 години

До: номер 324Абе човече, ти четеш ли това, което пишеш преди да го изпратиш???През редовете ли чете публикацията???Точно обратното е казал Мангъров: Болниците се пълнят сега, защото всеки, който кихне или му потече носа и вдигне температура хуква към болниците или поликлиниките от страх да не умре от коронавируса!!! А този страх го насади генерал "Яко ще се мре"!

311

Анонимен

преди 3 години

" Това обаче води до препълване на болниците и лекарите и сестрите започват да се разболяват все повече"Ама нали болниците са пълни с хора с леки симптоми, дето уж не разпространявали заразата?Да на би Мангъров да апелира за Шведския подхода - за хора над 60 - никакво лечение?

310

Анонимен

преди 3 години

"В тези страни, които бяха най-затворени, в момента се наблюдава най-висок брой новооткрити заразени, допълни той."Абсолютни глупости - вижте Нова Зеландия.