309

Анонимен

преди 3 години

До РеалистСтига глупости, никакъв въглероден диоксид не се поема от маската.Има изследвания върху хирурзи след като са били с маска по време на 6-часова операция и освен че са живи, са и здрави.

308

Алекс2

преди 3 години

Доктор Менгеле нали щеше да си къса дипломата ако Ковид не си отиде през лятото ? На тоя наглец му вярват само най уплашените и най непукистите ! Ама после олеле кой ще ме лекува...

307

Реалист

преди 3 години

От утре, вместо да дишате кислород, ще поемате въглероден двуокис и на открито, а за коледа и нова година, вместо свободни човеци, ще бъдете роби - затворени като животни по домовете си. Каквото сами сте си надробили, това и ще сърбате. Да ви е честито!

306

доцент?

преди 3 години

Нали разправяше че нямало опасен вирус. Сега седнал да плаче че болниците щели да се препълнят. Ами нали точно това бяха опасенията от самото начало, че ако болестта се разпострани няма да има места в болниците и затова се препоръчваха мерки за ограничаване на заразата. Тогава тоя "доцент" не проумяваше тази опастност и обезверяваше хората да вземат мерки да се пазят, каквото впрочем прави и сега.

305

999

преди 3 години

Този ромски лекар е едно цинично и нахално същество, което иска да вмени своите разбирания на повече хара, за да може да " освободи земята от човешкия мухъл". Престанете да ни натрапвате неговите разбирания!!! Истинският лекар лекува, а не е дървен философ като този!

304

съд

преди 3 години

Крайно време е прокуратурата да се заеме с него. Той умишлено стимулира увеличението на заразата.

303

Boto

преди 3 години

Хора не се карайте. Виждам, че всички разбирате от вируси, лекарства, маски, ваксини и всичко свързано с COvid-a Моля, когато свършите да карате, таксито или се върнете от смяна във строителния магазин, в който предполагам работете повечето да седнете, да поговорите един с друг и да направите една ваксина. Ако разбира се не сте заети да пиете бира по 4 лева на протеста за по-добър живот (защото лошо живеете) в центъра и да замеряте насам натам със яйца.

302

Анонимен

преди 3 години

Този още с диплома ли е? Нали обеща да я скъса.

301

Обективен

преди 3 години

Честити ви намордници, роби, до края на света!

300

16

преди 3 години

До единА бе как ще оставя детето си да го лекува този пс-ихо-пат.

299

един

преди 3 години

Чудя се този нормален ли е? Не дай боже да става нужда, но никога не бих оставил детето си да го лекува този "доцент."

298

Майна

преди 3 години

ЛИЧНО ИЗПИТАНО ОТ ДОСТА ГОДИНИ: Не боледувам и не се заразявам от грип дори когато си слагам шал през устата зимата в автобус с много кашлящи хора. МАСКАТА ПАЗИ ОТ ВСИЧКИ ВИРУСИ. Лично проверено. Въобще не ме интересува какво мисли този ромски доктор. НА СЕБЕ СИ ЛИ ДА ВЯРВАМ ИЛИ НА НЕГО??? АМАН ОТ НЕГО!

297

Зеленоок

преди 3 години

До СлучаенАз до сега избягвах но довечера съм там ....

296

Анонимен

преди 3 години

До българинКултурния, възпитан и интелигентен човек си личи отдалеч.

295

българин

преди 3 години

До: номер 299Абе ти малoyмен ли си, или така си звучиш?Маските са безполезни, когато здрави хора ги носят когато се разхождат навън или дори в закрити помещения, като магазини.Маските са задължителни за медицински специалисти, като например хирурзи в хирургични отделения, COVID-19 отделения и т.н.Не сте виждали Мангъров с маска, защото не сте деца лежащи в неговото отделение.На сина ми личната зъболекарка винаги е с маска, но не и ние (преди началото на пандемията с COVID-19).

294

12

преди 3 години

Този нанася голяма вреда на българите. Това е очевидно. Чудя се само някой плаща ли му за това или си прави самореклама. Хора, не му вярвайте!

293

Анонимен

преди 3 години

И като няма да си отиде никога виррусът, значи това още повече доказва пълното блезсмислие на всякакви съчинени мерки. Който иска и може - нека си седи и вкъщи цял живот ако ще, да си диша изпаренията, да си ходи с гащите на лице и в банята.Но останалите ще живеем. Понеже освен себе си, трябва да издържаме и този хипохондричен *** френик.

292

999

преди 3 години

***.то избива комплекси. Иска той да е най- важният на света. Нито си отиде лятото ковида, нито въобще ще си отиде. Защото постоянно мутира и този, който е преболедувал веднъж - пак може да боледува от друг щам. Досега са 1234.

291

Анонимен

преди 3 години

На мен пък ми харесва с маските и дистанцията ! вече не ме бутат ,пък и не ме плюят, кашлят ,кихат в лицето .

290

Ясновидец До 287

преди 3 години

Само че...и тук *** не е прав. Вирусът няма да си отиде никога, защото постоянно мутира и дори ваксини са нонкенс срещу тего. Ще стане точно както с грипа.