9

Анонимен

преди 3 години

Само като видиш сикаджията със суджуците и нощното шкафчинци как си носи маската,Това, че корумпираният дебелак все още не може да схване как се слага тоя сложен уред на лицето, не означава че Мангъров е прав, а другите лекари грешат.

8

Анонимен

преди 3 години

Вземете му микрофона на този,маската пази поредният и..*.т да не се изкашля или изкиха във врата ми докато съм в магазина за хляб и мляко..никой не уважава живота на другия, не пази отстояние защото го слуша този човек.

7

Анонимен

преди 3 години

Ако имаше КОВИД19, Бойчето какъвто е страхлив , щеше да спи с маска !!! Всичко е пунта Мара за парите

6

Работяга

преди 3 години

Лекарите и сестрите започвали да се разболяват от по-ранното постъпване на хората в болница?! Този иначе така безопасен вирус...Няма такъв нонсенс!

5

Анонимен

преди 3 години

Няма ли кой да го избави от мъките му и да го прати на някои остров без медии

4

Анонимен

преди 3 години

Браво, господин всезнайко! Скъсаната диплома къде е? Обещахте публично да я скъсате, ако SarS-CoV2 не е изчезнал юни. Аз чакам. И аз съм доцент, като вас. Ама с акъла си. И чете международни научни трудове. Особено корейски, защото Корея се справи с вируса първа. Как? Прочетете сами. Дисциплина и маски. Вложиха се милиони да се изследва кое как се разпространява и коя маска как и от какво пази. А вие си говорете глупостите.

3

м,да

преди 3 години

Мангъров е 1. Жалко че другите политици пригласят на алчните *** политици!

2

Анонимен

преди 3 години

Очевидно на този мозъка му е засегнат. Може да има старчески слабоумие вече. Да спре да се излага, че е жалко и тъжно.

1

Анонимен

преди 3 години

Само като видиш сикаджията със суджуците и нощното шкафчинци как си носи маската, като жрица гащите, и ти става ясно че доцент Мангъров е прав.