349

Анонимен

преди 3 години

Защото маски не се носят "по целия свят", главчо.Ти, иначе, ако искаш носи и по 10. Никой не те спира.

348

истина

преди 3 години

До 356. Защо не го съобщиш на почти ЦЕЛИЯ СВЯТ, където масово носят маски?

347

пророк 359,

преди 3 години

В Китай ще идеш ти, такива паникьори като теб не са нужни тук.Нищо от това, което е казал Мангъров, до сега не се е окоазало грешка.Нито вируса ще спрете с глупавите си мерки, нито пък има смисъл да се спира. Той ще си съществува въпреки вас и останалите подобни ви. Винаги е имало и ще има вируси. Но никога до сега не е имало такава световна диктатура против правата на хората!

346

Анонимен

преди 3 години

Тук мангьров е прав - те в болниците сьс специални филтри и се заразяват а ние с един допотопен *** издишащ отвсякаде ще се опазим Вицове от министъра за разведряване

345

пророк

преди 3 години

мАНГЪРЧЕТО ДА СИ ИЗКАРА ЕДНА ВИЗА ЗА КИТАЙ И ДА ВЪРВИ ТАМ КАТО МИСИОНЕР ПРОПОВЕДНИК И ТЪЙ КАТО Е САМО РАГУ И ЗЪБИ ЩЕ МУ ПОМОГНЕ ДА НЕ СЕ ПОЯВИ В МЕНЮТО НА НЯКОЯ КРЪЧМА!!!

344

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Медиите само чакат някъде да се появи някой, който плюе всичко и всички, и моментално му дават микрофона.

343

Анонимен

преди 3 години

Как се обикалят телевизии....ето как :...Крещите.---" Ям си лайнотоооо "......и журналисти хукват с микрофони да взимат интервю....

342

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно прав е Мангъров. Трябва да се вслушат в съветите му.

341

Анонимен

преди 3 години

И защо да не е прав Мангърков. Заразените хиляди медици без маски ли са били? Щуротии....

340

Абе лекар ама

преди 3 години

Говори като непрофесионалист , cъжалявам. Хигиената дистанцията и правилно поставена маска ще предпазят и от корона вирус, и от грипен вирус и от всякакъв вирус и друга и особена инфекция.Просто елементарна логика

339

О хо хо

преди 3 години

ВСИЧКИ ЛЕКАРИ ПРЕГЛЕЖДАТ БОЛНИ ОТ КОВИД. НЕ ЕДИНСГВЕН МАНГЪРОВ. И ДАЖЕ ИМ РАБОТЯТ В УСТИТЕ. ПАЦИЕНТИТЕ ПРИ ЗЪБОЛЕКАРИТЕ ЯСНО Е, ЧЕ СА БЕЗ МАСКИ. НО ХОРАТА РАБОТЯТ И ЛЕКУВАТ БЕЗ ДА СЕ ПЪЧАТ КАТО МАНГЪРЧО.

338

Майна

преди 3 години

Мангърчов не признава и ФАКТА, че Китай вече е добре само благодарение на маските, без налични ваксини. Мангърчов е скаран с ФАКТИТЕ. Той признава само това, което е в собствената му глава.

337

Анонимен

преди 3 години

До българинИ какво като е казал, че преглежда - ти видял ли си го как го прави? Всички лекари преглеждат... Мангъра трябва да бъде подведен под наказателна отговорност за изказванията си подтикващи към безотговорно и опасно поведение.

336

Хипократ

преди 3 години

"Преди всичко - не вреди! "Мангърчов откровено вреди на хиляди хора като улеснява разпространението на вируса чрез препоръка за неносене на всякакви предпазни средства. Лекарският съюз би трябвало да се самосезира.

335

Ванката

преди 3 години

Този продължава да саботира всякакви мерки и да плещи глупости само и само да се види в телевизора! Маските пазят събеседника ти, мангъров - да не го заразиш с плюнките си, които пренасят вируса!

334

Анонимен

преди 3 години

Мангъра не виждал болен от ковид на живо, затова всичко му е ясно - пие хапчета за познаване.

333

Лапам микрофони

преди 3 години

Мангъра се мисли за по-умен от всички епидемиолози и вирусолози по целия свят, при положение, че той не е такъв, а лекува дечица с дияpия. Болен за внимание човек, който е готов да говори всякакви глупости, за да привлича микрофони. Време е някой да му завре един в задния отвор!

332

О хо хо

преди 3 години

Пука му на Мангъров, че вашата майка на 60 години ще умре от този вирус!

331

999

преди 3 години

Мангър.чо е педиатър, преглежда само деца, а те по принцип боледуват леко от ковид. Преглеждал ги е с МЕДИЦИНСА МАСКА, ЗА ДА НЕ СЕ ЗАРАЗИ.

330

До българин

преди 3 години

И какво общо има това с твърдението му, че в болница се влизало от страх? Еми не е вярно. Шма си обективни тестове и субективните страхове нямат никакво значение за влизане в болница. Точка.