137

ПЕНСИОНЕР

преди 3 години

До Анонимен 72........САМО за тебе !!! КАЗВА се ИНДЕКСИРАНЕ ...по " ШВЕИЦАРСКО ПРАВИЛО " % от БВП + инфлацията !!!....На тебе КОРНИ ти е ЛЮБИМКА....нали ???? ...а любимата ти книга е " *** " на Гогол ???...п.с.....абе откъде се намират такива " ОТНЕСЕНИ от ВИХЪРА " беееее???....е прав е проф. Христов.като говори за ЧЕРВЕНИ *** !!!

136

Тотално

преди 3 години

Крадливата шайка я отписваме на изборите.

135

Анонимен

преди 3 години

Луканов - глад и купониВиденов - глад и 3000 лева за доларСтанишев - глад и безработица и плосък данък дето фалира всички малки фирми.

134

Питанката

преди 3 години

И Кой плати това псевдо изследване? Твърде много партийни опорки има вътре! Вероятно процентите са взети само от поддръжниците на ГЕРБ и Шкембе войвода.

133

Анонимен

преди 3 години

А дано.Че ако е БСП първа направо и аз ще се изселя накрая.

132

Избори

преди 3 години

До АнонименЕ то и аз мога да обещая по 1 мил $ на всеки ама като неме - нема.

131

Стига

преди 3 години

с тия бюлетини само машинно.Да няма пълни камиони с бюлетини скрити.

130

ЦРУ

преди 3 години

Б.Б. ще управлява ДОКАТО СИ ИСКА !!!!!!! ЗАЩО ???????.....Защото за ГЕРБ винаги гласуват над 1 000 000 души !!! ЗАЩО ????....Защото българина НИКОГА до сега не е живял ПО-ДОБРЕ...от 681-ва год !!!....Следва " БОРИСОВ -4 "......напролет......а за да е ШОУТО пълно ....наесен ще кандитатираме Б.Б. за президент . ШОУТО е ГАРАНТИРАНО - Б.Б. с-у Р...90% на 10 % !!! но ШОУТО ПРОДЪЛЖАВА ГЕШЕВ....щом Б.Б. положи клетва .Гешев извежда Р.Р. със БЕЛЕЗНИЦИ и обвинение в ДЪРЖАВНА ИЗМАНА и иска ДВЕ ДОЖИВОТНИ

129

Анонимен

преди 3 години

Как са побеснели червени и лиляви болшевики,а хубаво им е като другарите мултимилионери членове на БКП казват как БКП громи ГЕРБ с 0,0001% и как три месеца и половина ПРАВЯТ МЕДИИТЕ ИМ ГЬОБЕЛСОВА ПРОПАГАНДА начело с БНТ,болшевик тъвъ и нова плюс кабеларките ,е тогава се подмокрят от кеф!Преди няколко дни пу,,кна един от главните ИМ,е такива като него направиха бизнесмените,политиците,цоциолозите.политолозите,хотелиерите.елита ИМ!!Владеят ЗАДКУЛИСНО България а се борятс него.Га..дини.

128

БСП

преди 3 години

ГЕРБ като управляваща сила са минало. Бойко е клиент на прокуратурата!!БСП ще определи колко години да лежи Бойко Методиев Борисов в Софийския затвор.Само българите трябва да подкрепят БСП на предстоящите избори!!

127

komitataей

преди 3 години

Камелия ,Камелия -вземи с е в ръце- барометър е като държавния служител като му плащат драска здраво ,каквиса тез прогнози дето дават днес + - 5 Пункта разлика егати ибриците

126

Анонимен

преди 3 години

132 Ти може да искаш, но в затвора влиза Черепа, Цвъки от Белград, любовницата на Черепа Лилана, която открадна 4 млн от есфонда, с измама.

125

Анонимен

преди 3 години

СМЕХ

124

Един

преди 3 години

ГЕРБ са ОПГ. Само изкуфели ще гласуват за тях.

123

Анонимен

преди 3 години

123 Полуграмотният чалгар от Учиндол, освен да попее малко чалга и да се оплези, друго не знае.

122

Анонимен

преди 3 години

Позорно е социологическите агенции и социолозите да мълчат за подобни шарлатани като бирометър. Нямат ли смелост да излезат и да ги изобличат ???

121

Анонимен

преди 3 години

Герп ще ги обрязват и искам новата власт да вкара Боко в затвора!

120

Анонимен

преди 3 години

128 Но цялата работа я свърши СДС, БСП, яхна протеста и получи всичко наготово.След като комунистите от БСП преядоха с власт и пари, трябваше с камъни да ги изхвърля от нея, през 1997.БСП два пъти фалира държавата и и спират есфондовете.

119

Истукан

преди 3 години

Преди един месец казахте, че Слави бие БСП и ГЕРБ, а сега казвате друго. Явно Слави ви е платил, за да го рекрамирате него и смотаната му телевизия. Шоуто му е направо умряло. Който плаща, за да гледа телевизията му, си е чист мазохист.

118

БСП

преди 3 години

България беше приета в НАТО при оправлението на БСП!!България беше приета в Евро Съюза при управлението на БСП!!България постигна финансова стабилност и изпревари по показатели Румъния при управлението на БСП!!А след 10 години грабежи на хунтата ГЕРБ, сега България е на последно място по всички показатели и далеч след Румъния!!