157

Анонимен

преди 3 години

Има такъв народ ще е партията която ще определя бъдещето на България в следващите 10 години!!Успех Слави Трифонов, българите сме с теб!!

156

ЕЛЕМЕНТАРНО Е:

преди 3 години

ЧАЛГАРА СИ ПЛАЩА , ЗАТОВА МУ ПОДДЪРЖАТ РЕЙТИНГА НА 3-МЯСТО!НАЛИ , АКО НЕ СИ ПЛАЩА И НЕ ВЛЕЗЕ В НС...ЩЕ ПРОДАВА НА СЕРГИЯ СУШЕНИ МУШМУЛИ...НА ЖЕНСКИЯ ПАЗАР!???!!НЕГОВАТА ТВ , Е В АБСОЛЮТЕН ФАЛИТ!НЕ ВЛЕЗЕ ЛИ В ПАРЛАМЕТА ...УМИРА !СЛАВИ ДОРИ НЕ Е ПЕВЕЦ...!АЗИС , ГО ПРЕВЪЗХОЖДА ПОНЕ 300-ПЪТИ , КАТО ТАКЪВ!

155

Анонимен

преди 3 години

ПП ИМА ТАКЪВ НАРОД ПРОДАВА СУТИЕНИ ЧАШКА D И E ТОП КАЧЕСТВО. НЕ, ТОВА НЕ Е ШЕГА!ПП ИМА ТАКЪВ НАРОД продава сутиени чашка D и E- топ качество. Не, това не е шега!Фейсбук група с името Tradebook с около 50 000 души вече е станала политическа партия, за сведение на членовете и.Видно е от хронологията на групата, че тя е създадена през 2017 г. за алъш-вериш (купувам-продавам), а на 21.08.2020 г. , името на групата е променено на ПП ИМА ТАКЪВ НАРОД.Абе, пълна по.рно.графия

154

Анонимен

преди 3 години

Славуна си направи телевизията платена и му се срина политическото бъдеще. Хахахха. Чета че имал 2000 абоната. Не знам дали е вярно, ама са се минали яко - да плащаш, за да гледаш полит пропаганда е прекалено. Дори БСП не правят така.

153

Адда

преди 3 години

Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха аха егати и фалшивата пропаганда. Нищо, ама нищо общо с истината. Толкова нищо че чак абсолютно нищо общо. Лъжлив долен сайт

152

Анонимен

преди 3 години

Изяжте се толупиии :D Комунистите няма да видят мандат дори и на куково лято.Нинова спомогна за това.Но и да не беше Нинова - хората помнят:-преватизацията-национализацията-Фалитите на банки-Банковите пирамиди-Куфарите с пари след 1989г.-Насилствената смяна на имената през 1984-1986-Изселването-Белене-Уреждането по партийна линия-Гладната зима 1990/1991-разграбените предприятия и нарязани на скрап от преватизаторите.. които станаха кредитни милонери за 1 нощ обезкостиха БЪЛГАРИЯ

151

ЦРУ

преди 3 години

До БСП...БСП подаде молба за НАТО .....ЗАЩОТО ЗНАЯТ...че без НАТО няма ЕС.....а без ЕС ...НЯМА КЪДЕ ДА СИ ХАРЧАТ ОТКРАДНАТИТЕ от НАРОДА ПАРИ !!!....За милионерите КРАДЛИВИ - ДОЛАРИ ...ЕВРА....САЩ и ЕС .....а за ПРОМИТИТЕ ЧЕРВЕНИ ИЗКУКУРИГАЛИ ***...гласуващи за БСП - МАСКВАааа...Джуджи и девалвирани копеики ! ....МЪКАаааа ..червена

150

Анонимен

преди 3 години

Всички Герберски *** ще получат психически шок, когато на следващите избори БСП ги разбие тотално!!То на президентските избори се видя коя партия Българите предпочитат..

149

АГЕНЦИЯ ЧЕРВЕН КОЛЬО

преди 3 години

"ПЛАТИ СИ БОГАТО .......И НИЕ ЩЕ ТИ ВДИГНЕМ РЕЙТИНГА , ДО "СИЯЙНИ ВЪРХОВЕ"...ХА,ХА,ХААА...."ТОЧНО С ТАКИВА "БЛАГИ ПРИКАЗКИ" ---СЕ ПРАВЯТ ПОЧИВНИ КОМПЛЕСКИ С МИНЕРАЛНА ВОДА И ГОЛФ ИГРИЩА!ОЩЕ ЛИ НЕ ВИ Е ЯСНО...???!!!!

148

Славун ако не се бе

преди 3 години

Правил на вирусолог с 40 години стаж щеше да е по-добре. Може ли да отричаш пандемия с един милион жертви като най-долнопробните конспиратори в уеба дето говорят за чипиране и илюминати. Много глупаво решение.

147

До 80

преди 3 години

Тъй вярно другарю полковник

146

До софиянец

преди 3 години

Извън софия даже не знаят хората каква е тази партия демократична българия.Слави виж има шанс за повече гласове.Слави и бсп може да направят едно правителство

145

Анонимен

преди 3 години

Само Слави от ГЕРБ ще ни избави!

144

Софиянец

преди 3 години

Демократична България е единствената алтернатива. Затова аз и моето семейство ще подкрепим Демократична България!

143

Анонимен

преди 3 години

Не бързайте със сметките .След нова година еврото и лева ще потънат ;) Ще се плаща чцената на рекет САЩ (ф16) Няма износ а трябва да се купуват ресурси в долари .

142

ЕХА

преди 3 години

До ХахаХи хи хи хи...

141

е тъй да е

преди 3 години

До Тотално- но я играй с ИМЕНА,не с недвусмислия.Кажи ги БЕ ТОТАЛНО ИЗТРЕЩЯЛ!

140

Хаха

преди 3 години

Губещата била ДБ, скоро не бях чувал такъв виц... По скоро е печеливша, ама то ще си проличи съвсем скоро. Христо Иванов министър прецедател!!!

139

азе

преди 3 години

До Питанката- аз го платих със спестените пари от цигари и кво от туй...Славун е бита карта чалгарска.

138

Анонимен

преди 3 години

Бойко бе това твоята социология ли е ? :))) Бойко ти знаеш ли ,какво означава социология ? Простотията не ходи по гората !