197

Анонимен

преди 3 години

До 214 РадоДа смееш ли или да плачеш Комунистите пак се изравниха с герб...Радо, чавка ти е изпила акъла, както се викаше! Откъде произлиза ГЕРБ бе гербаджийче? Най върлите комунисти, какъв беше Баце преди - бофигард на ... а .. на ... сети се сам!

196

Анонимен

преди 3 години

Народа ще си е виновен ако пак гласува за БСП и партията на Слави... няма да накажат Бойко, а себе си.

195

Радо

преди 3 години

Да смееш ли или да плачеш Комунистите пак се изравниха с герб . Славчо и той вътре правят коалиция и хоп комунистите пак на власт Както им се иска такива са и прогнозите им на Тренд и подобни ***. Видите ли Българския народ пак заобикна червената болшевишка напаст.И забрави за вредите които ни нанесе и за некадърниците в нея.Които си останаха там и не са се променили и грам.Евала на червената социология. Ай на бас че този път *** ще ядат още по голям бой от предните избори

194

ааа

преди 3 години

Как може да пускате тия гнусни фалшиви новини!!!

193

ДДД

преди 3 години

Ако това е вярно ,значи наистина народа ни е 80 % ***!!!Прав е Иво Христов!

192

ГЕРБОметър

преди 3 години

Ама моля ва, къф е пък тоа ГЕРБометър!!!! Айде нещо по сериозно!!!!

191

Ленин

преди 3 години

Значи щом не пречат на пролеталската революция и могат да спомагнат за нейната победа то не е проблем да има гейове нашите редици!

190

Така е ..

преди 3 години

Телевизията на Слави без нито един журналист фалира. Партията на Слави без нито един политик, върви по същия път. Защо мълчи и не продумва какво мисли да прави. Дали не се е отказал да участва в изборите ? Всичко му беше наред в БТВ , ама реши да се прави на управник. Щял да управи и държавата. Фатална грешка за него и за тези дето се подвеждат по акъла му.

189

Анонимен

преди 3 години

Всички са твари долни на БКП.. ДС.. КГБ

188

Анонимен

преди 3 години

Славчо чака шефа му Доган да каже какво да прави

187

Анонимен

преди 3 години

Ако гроб наистина водеше, щеше да има предварителни избориСмешната полупартия скоро ще е в историята

186

Иван

преди 3 години

мечтите на Севда и онова нещо от Банкя.... поднесени от Банкя аналитика... нещастници. Позор за всички , препечатали тези статии без проверка на източника...

185

Анонимен

преди 3 години

Бати жалките гербери. Как тръпнат душичките им мизерни,5 месеца останаха и 15 % ако вземат ще им е много. Патриотите са трайно вън от парламента. Това е сигурно на 1000%

184

Анонимен

преди 3 години

Хахаха...попнаха гербаджиите с платените соц проучвания.То пък поне малко правдоподобно да звучеше.Жалки мутри.

183

Анонимен

преди 3 години

Учиндолския пъпеш чака да му напишат сценария. Затова не казва нищо. Въпросът е кой олигарх го пише?Като проследим парите ще открием кукловодите.

182

що е то барометър

преди 3 години

ГЕРБометър.......Барометър България не са социологическа агенция, а фирма за политически маркегинг - посочва доц. Ал Пампоров" още през 1918 г. - приличат на фирма фантом, която се появява тогава, когато "правителството е в опасност" и публикува данни, които да го подкрепят, но не можеш да ги откриеш в интернет". Поредната заблуда, която властимащи се опитват да пробутат.

181

Анонимен

преди 3 години

188 И твоя Слави е не по-малко лаком за пари и имоти.

180

Анонимен

преди 3 години

Няма да ходя да гласувам за никой от изброените по горе партии.

179

Анонимен

преди 3 години

И това ли е голямата промяна.Същите крадци и мошеници.

178

Смях и лъжи

преди 3 години

До Ти да видишЛичи си, че това е фирма за вдигане на духа на ГЕРБ и ОП. Направо смехория: ГЕРБ през последните 2 месеци е размазана партия, последният удар дойде от приемането на последното решение (resolution англ., "решение" на български) на ЕП, БиБи вече не смее да дойде в София и тича с джипа като craizy из България. Рейтингът на ГЕРБ слезе под 20%, този на БСП е около 18% , а на ВМРО е около 3-3,5%. За тези партии "Барото" дава 20,15 и за смях - 7% за макетата.ББ, закачи си го над бюрото!