117

Анонимен

преди 3 години

123Ха, ха, мечтай си.

116

Отец Дионисий

преди 3 години

'''БАРОМЕТЪР''' Е НА ЕДНА КЛИЕНТКА И ПОСЛУШНИЦА НА ГЕРБ--ЕЕ ЗАБРАВИХ И ИМЕТО...НЕ АНТОАНЕТА ХРИСТОВА, АМИ ЕДНА ДРУГА БЕШЕ . -- СТАРА КОМУНИСТКА ОТ НОМЕНКЛАТУРАТА , ПОСЛЕ ЧАСТ ОТ СДС БЕШЕ .ТОВА ИЗМЕРВАНЕ Е ЗВЕРСКИ ГРЕШНО И НЕДОПУТМО СЕ ПУСКА В ЕФИР ???...ЗАЩО ???КОЙ ДАВА ЕФИР НА ЗВЕРСКИ СУПЕР ЛЪЖИ И ПИЛЕНЕ НА МОЗЪЦИ ?А '''ОБЕДИНЕНИ ПАТЕРИЦИ''' -- НИКОГА НЯМА ДА ВЛЕЗАТ ПОВЕЧЕ :: НИКОГА И НИКЪДЕ...ТЕ СА БЕТОН ТРУП .

115

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Искате да видите резултатите от командването на новите управляващи ?!Елете след 2 години да ги видите във бетонно изражение в Община Несебър напр.

114

Анонимен

преди 3 години

Президентските избори ВИ ГИ СПЕЧЕЛИ ДПС И ***,и разочаровани от ГЕРБ,и мъжкари вярващи на мъжкаря РР/пойнт пауъраХАХАХАХА!!Само няколко месеца по-късно БКП отново беше морален победител!Догодина обаче пауърпойнта ИЗЧЕЗВА с 300 не с 200!!БЪЛГАРИТ ЕНЕ ИСКАТ ЕВРАЗИЯ,ИСКАТ ЕС!!

113

Краси

преди 3 години

ГЛУПОСТИ и ИЗМИСЛИЦИ!

112

Анонимен

преди 3 години

Президентските избори бяха явен пример, че България избира БСП!!Дрънчите като чобански манерки. Президентнските избори нямат нищо общо с парламентарните. Може ли да има първи, втори, трети и т.н. президент? Може ли на парламентарните избори да има втори тур?И затова после викате, че избори били манипулирани, защото хал хабер си нямате от държавно устройство!

111

Пенсионер

преди 3 години

Баце дай още по 50 лева,малко са, искаш тънко да минеш, не става, кихай още!!!

110

Анонимен

преди 3 години

Тия приличат на ало-шарлатаните

109

Анонимен

преди 3 години

Няма партия в света освен БСП,която е фалирала държавата си два пъти за 7 години.През 1990/1991е първият фалит-разпадането на СИВ и загубата на пазар на "великите български индустрии" ,а всъщност всичко е било една илюзия и резонно се озоваваме с 11 милиарда външен дълг и 30 милиарда -вътрешен.БНБ не може да обслужва дълга,а Луканов обявява мораториум.Вторият фалит е през 1997г при Видено, когато след хиперинфлацията идва Валутния борд.Сега тези,които ми сложат минус,нека обяснят ЗАЩО !!!!

108

БСП

преди 3 години

Президентските избори бяха явен пример, че България избира БСП!!2 милиона избиратели подкрепиха Р. Радев!!ФАКТ!!

107

Анонимен

преди 3 години

Само БСП може да осигури благоденствието на българите!!Те па не са били на власт от сума години и еспертизата им е закърняла, като като малкият пръст на ленивец.

106

Глупости

преди 3 години

НИКОЙ НЕ ВЕРВА, ВЕЧЕ НА ТИЯ СОЦИОЛОГИЧНИ БЛЪФОВЕ, ПРАВЕНИ ЗА МНООООГО ПАРТИЙНИ ПАРИЦИ!ИГРАТА Е МНОГО ***:ПЛАЩАШ--ЗА ДА ТИ ВДИГАТ ПОЛИТИЧЕСКИЯ РЕЙТИНГ!А, ТОВА ВСЪЩНОСТ, СА ПРИКАЗКИ--ЗА НАИВНИЦИ!!!!

105

Анонимен

преди 3 години

На последните няколко избора освен Барометър близо бяха и едни други които рядко ги съобщават НЦИОМ,една друга май СОва Харис и те бяха малко повече познали,обаче другарските цоцагенции ТРЕНД-осирация!!7-10%=тни ПУНКТА РАЗЛИКА между проучванеи резултати.След Резолюцията в ЕП и състава на правителствотона Корнела в сянка с баба Масларова и Таш..ако Ерменков не мога да си представя нормален бълагрин да гласува за БКП!Истината е обаче че има много нереално прости,да им благодарите на тях другар

104

Анонимен

преди 3 години

В тази "социологическа агенция" работи ли някой изобщо ??? Според данните от Търговския регистър, няма подавани финансови отчети за последните години, "Агенцията" няма интернет-сайт, интересно къде са публикували това изследване - сигурно на разписанието на влаковете на жп-гарата

103

Анонимен

преди 3 години

Ей за едната власт ще затрият държавата,ни ковид признават ни чума ни СПИН,кокала не бива да се пуска!

102

БСП

преди 3 години

БСП ще е големия победител на идващите избори!!БСП единствено знае какво иска българина!!Българина не иска корупция, не иска мафия, неиска асфалт, магистрали!! Иска справедливост иска пенсии иска работа!Само БСП може да осигури благоденствието на българите!!

101

Анонимен

преди 3 години

Докога ще ни лъжат подобни шарлатани ? никой не им вярва !

100

Анонимен

преди 3 години

Не знам какви са Барометър но имам спомен че на последните няколко избори имаха най-малък фал т.е. бяха най-близо до истинските резултати.Докато цоцагенциите на другарите ЧЕРВЕН КОЛЬО,собственика на голф игрища и плантации при Мелник другаря Кънчо Стойчев,на полубрата на Сергейчо тавариш Юрий АслановИЧ направо се бяха уср..али тотално.Дори Алфарисърчката на Прокопиев Борянка се беше възмутила как може такава некадърност.Но пък алфата са си на прокопчо и недолюбват вече батето,сега ПР на Главчо

99

Анонимен

преди 3 години

В статията никъде не се казва, че това е социологическа агенция ! Излиза, че всеки може да си направи фирма и да прави социологически "сондажи" не е необходимо да си социолог, както и да имаш интернет-сайт

98

Анонимен

преди 3 години

Боко ке падне!