48

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 53Ами аз гледам, чета, слушам... и установявам, че май Борисов хич не е със затихващи функции, а т.нар. "протест" е с такива. От него останаха около 200 ентусиаста и още толкова форумни герои, дето се самонавиват, че Борисов щял да си ходи :D

47

Анонимен

преди 3 години

Борисов е със затихващи функцииАко зависеше от него още през лятото да беше подал оставкаРазпределяне на евро пари няма да има, разбрал го е вечеОбаче се изяви като медицински капацитет10 дни карантина ????Държавите намаляват приток на туристи, той намалява периода за карантинаМъка, мъка......

46

В.Б.

преди 3 години

Е, не!Как ще се разотиват, аз не съм плащал да два часа пълен надник?Хайдукян, къде се скри, виж, пуснал съм ти съобщение в групата с Маджо, Фигуранта и другите ....

45

Анонимен

преди 3 години

Протестите срещу кабинета и главния прокурор навършиха 100 дни. Те бяха посрещнати с обиди от управляващите, преминаха през няколко вълни на полицейско насилие, броят на участниците сериозно намаля, но демонстрациите не спират. На 8 октомври 2020 г. протестиращите бяха подкрепени от Европейския парламент в исканията им за справедливост.Премиерът и главният прокурор продължават да твърдят, че няма да подават оставка. В опит да заглуши исканията Бойко Борисов предложи вариант за "рестарт" на системата чрез нова конституция. Проектът за нея се оказа бързо написан от неназовани автори и обсъжд

44

Оливер-Берлин

преди 3 години

До Анонимно 48За тях не знам ама ти и за това не ставаш

43

Анонимен

преди 3 години

Герберастите от догодина стават овчари. Който от тях не влезе в затвора де. Дано поне тази задаче не им е отвъд предела на умствения капацитет от 2 гънки и поковина.

42

Анонимен

преди 3 години

И Цвета Мъченица заиграла ръченица, па сервирала на Бокочовека една мътеница. Ибо казано е, когато мъченица играе ръченица, трябва да сервира и мътеница, защото така и не измъти Оная мисъл, дето толкова я измъчи. Цвета Мъченица извършила много добрини. На стари хора подарявала стари календари, за да си припомнят младостта. Ибо казано е - стар човек, жива мъка, нему е утеха само нявгашната младост. И Цвета се разплаквала от умиление към себе си, колко добре разбира и съчувства на чуждата мъка, когато сама е изпитала толкова страдания.

41

Анонимен

преди 3 години

Много ми хареса изказването на професора: "Ще затворим тези *** в клетки в зоопарка и ще им хвърляме фъстъци."

40

Анонимен

преди 3 години

Здравейте, бабикянци! Ваш премиер-мамун кога нападне Нагорни Пущиняк?

39

Нашите протестъри

преди 3 години

показаха ли на евродепутатите как се хвърлят яйца,домати,други храни,павета,бомбички по сгради,полицаи,поругава държ.герб,къртят кашпи,павета,обръщат контейнери за смет,изграждат на катуни и блокади на важни кръстовища за дапречат на хората,блъскане,плюене,ругаене на несъгласни и политически противници,пърформанси с чучела,ковчези и пр.хулиганщини?Това са атрибути обикновено на френските анархисти,които също палят коли и разбиват магазини,но и нашите са доста добри.Получиха ли одобрението им?

38

Елена Ефремова

преди 3 години

Драготица и Снежанка или Кирил и Елена - сърби,мои дядо и баба,живея с мисълта,че ще ви видя.И с други три мисли също.Мирослав Илич с балетната танцьорка в клипа към песента Божанствена жено и опита на немците да се направят на Илич и танцьорката,които имитират влюбена двойка като дадо ми Кирил и баба ми Елена.

37

анонимен

преди 3 години

Боко е диктатор,Путин и Лукашенко не са!Който е на противно мнение ще го целя с яйца.

36

Анонимен

преди 3 години

Вие още ли седите под тоталитарен режим, цели 30 години след падането на Берлинската стена? Егати европейците, егати чудото.

35

Анонимен

преди 3 години

Според ОЛАФ, злоупотребите от еврофондовете в България е под 1%, едно от най ниските нива в европейският съюз, направете си изводите.

34

Не извратен тип

преди 3 години

Мракобесието трябва да продължи със обесването на мафиотите защото от пепелта ще се роди Феникс

33

Анонимен

преди 3 години

До SHEFAДобре ли сте?

32

Анонимен

преди 3 години

Още никой никога по света не е ликвидирал мафия.Само българските ту-лу-пи протестърски во главе с Радев ветото не го знаят защото са т-пи.Италия - родината на мафията си се развива прекрасно и стандарта и на живот е по-висок от българския. В САЩ също.В България си умираме да ескпериментираме и да се проваляме.Първо ескпериментирахме със "социализъм и комунизъм" - провал отвсекъде.Сега експериментираме с изтребване на мафията.

31

баце

преди 3 години

Бабикян ,Мамикян и другите мерзавци са изпята песен .Гошо *** и Маноловица се изпокриха като плъхове .Абе протеста умря и това си е .

30

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Боко,свърши нещо...разумно и зарадвай България,подай...оставкаа!

29

Не извратен тип

преди 3 години

Във Германия Меркел доживот,тя не е диктатор.