128

преди 3 години

Тоя Пол Танг да си "протестира" в неговата страна, да го видим как ще го посрещне полицията в Нидерландия. Тук като какъв "протестира", да не са го направили български гражданин.

127

баба мара

преди 3 години

и в германия има корупция но по рафинирана докато в българия е отцървули невежество цари от горе до долу

126

ББ

преди 3 години

До Българина димократите-фашисти които ограбват животите на децата ви са обещали да пратят 6 хАмерикански в защита на тиквата строяща турски потоци с ваши пари и руски работници...окупирана територия от руснаците сте...ама очаквате да доиде 6 американски...има да чакате...и им дреме...еничари като този ви манипулира за да ограбват и закрият държавата ни...ако сте пичове с камъни и дърве ...нова Шипка...или си отиваме...това е тъжната истина...всичко е в нашите ръце..

125

шанаджия

преди 3 години

Корупцията е част от живота!Къв ЕС,кви пет лева?!Там,където има корупция, нещата вървят!Тя е задължителната смазка в бизнес-отношенията!При корупцията всички са доволни!Срещу нея пискат само неудачниците,дето са извън схемата!Баси лицемерието!

124

Европолитикдупетат

преди 3 години

Корупцията е европейски проблем, а ние сме основната част от него !

123

Анонимен

преди 3 години

Обикновено след 100-ят ден е прието да се прави оценка,самооценка на движението що за ротация на ръководния екип,що по названия на темите представени за целта в програмно отношение обявени,що в основата на идеята изразена за да не буди съмнения като клишетата предоставени отвън как отровното трио в триъгълника на властта,което е необяснимо за анализ според логични разсъждения освен за хибридни логистични съществувания за съвместимост по начини за организиране на образувания,тип в околната среда.

122

ЕС

преди 3 години

Странно ми е да се развяват европейски знамена, на протест, предвождан от Мая Галева, Чорапа, т.нат "генерал" Шивиков, Вълкът Лупи и приятелите им около Христо Бойкикев и В. Божков. Просто има нещо счупено, не ми се вързва.

121

пенсионер

преди 3 години

На тия евродепутати,в техните държави,не им дават думата и тука си намериха трибуна!Пет минути слава!Боли ме.....какво били казали разни социалкомунисти!

120

Българин

преди 3 години

Евродепутатите-комунисти , които са крещяли на протеста, са обещали в следващите дни да изпратят терористи в помощ на Минекян, Хаджикян и Баишкян. Също са обещали и няколко Power Point-a армаган за Фигуранта. Също са предали и писъмце от Гьоте лично за Фигуранта. Гьоте обещал да посети Президентството яхнал МИГ 21 другия петък.

119

Доктор

преди 3 години

Искаш ли да си намериш жена за една нощ - *** на Всенародното въстание - там такива жени бол !

118

Анонимен

преди 3 години

Само да ви припомня, че герп организираха един контрапротест в началото с няколко автобуса роми и това беше. Сега на контрапротест събират 20 пенсионера и Стъки - това е всичко

117

Rada

преди 3 години

До АнонименGolama glypoct napicana ot teb

116

Анонимен

преди 3 години

Така е, в Русия корупция няма. Само в Европа.

115

Анонимен

преди 3 години

Ай добрутро, тия откриха топлата вода.Корупцията си я има от хилядолетия навсякъде по света.

114

Анонимен

преди 3 години

ВИКТОР ДИМЧЕВ ПРЕБРОИ 280 МЕТЕЖНИКА НА ИЗМИСЛЕНОТО ВЪСТАНИЕ 5

113

Анонимен

преди 3 години

До ДемократОх, горкия, откакто чета тоя сайт не си сменял плочата: и тогава си беше тъпо и сега си е пак ......Като ти липсва толкова миналото отивай в Русия: те са някъде 40 години зад нас, а за някои неща и повече.:))))))

112

Демократ

преди 3 години

С Русия живеехме зле, нямахме тоалетна хартия, а САЩ ни донесоха тоалетна хартия и сега сме богати и кипуваме нови 50 годишни американски самолети за милиарди.

111

Демократ

преди 3 години

Демокрацията е най-добрата ракета, но комунизма и пречи да лети.

110

Анонимен

преди 3 години

Борисов към Заев:Да направим една магистрала "Гоце Делчев"?Заев: Не искам да петня името на Гоце с корупция.

109

Анонимен

преди 3 години

Мутрите защо не пратят полицаите пи селата да пазят хората от набезите на онези, а са ги пратили да слагат протеста? По Дондуков полицай до полицай, не можеш да минеш.