8

Анонимен

преди 3 години

Да, Вавилон-ЕС има много проблеми. Скоро ще изчезне.

7

Анонимен

преди 3 години

Айде още 3 млрд, станаха общо 6 млрд допълнителни разходи за нови писти за Ф-16. За тия 600 млн да сме ги спестили или взели още 6 изтребителя. Грипените могат да кацат и излитат от двулентов междуселски път, двигателя се подменя за 3 часа в полеви условия, евтина подръжка, цена и изплащане.

6

Анонимен

преди 3 години

УУууставка .ф16 гол хом .България на българите.

5

български син

преди 3 години

Кубрат Пулев: Имаме нужда от Ф-16, за да служим на майка България!

4

Анонимен

преди 3 години

Западните са по-опитни от нашите простотиквеници.

3

Анонимен

преди 3 години

През 2014 Фон дер Лайен е назначила като секретар по въоръжението Катрин Сюдер - успяла бизнес дама, която е работила 14 години за американската консултантска фирма McKinsey. През 2015 и 2016 година McKinsey изведнъж са получили договори от министерството на стойност 250 милиона евро, при декларирани от ведомството само 5 млн. за консултанти.

2

Анонимен

преди 3 години

Другата консултантска фирма, чийто бизнес е процъфтял по времето на министерския пост на Фон дер Лайен, е Accenture, чийто директор имал за кръстник на децата си един от началниците в министерството. Между 2014 и 2018 доходите и от поръчки са нараснали рязко от половин милион на двадесет милиона евро годишно.

1

Анонимен

преди 3 години

В запандите страни корупцията е много по-голяма от България, те са по богати защото столетия наред са крали от колониите си и сумите на корупция са пъти по-високи от България, а и сега смучат от източна Европа, но май вече нищо не остана от източна Европа да опоскат.