61

Анонимен

преди 3 години

Ама само ще си правим прогнози и ще гледаме дали сме познали, или най-накрая ще вземем някакви истински мерки, така че да не се стигне до "тревожните прогнози"? Щото нещо на реалити шоу го обърнахме напоследък - само гледаме и правим прогнози колко ще изгорят.

60

живите мъртви

преди 3 години

Добре че не е зомби вирус!Но пък като гледаш новините, май си е чист зомби-апокалипсис...

59

анонимен

преди 3 години

До минувачТи коя/кой/ от тия си : ЗЛАТЕНА, УЖАСЕНА, РАЗГНЕВЕНА, Убедена?!

58

Анонимен

преди 3 години

До минувачЗащо SARS изчезна,а брат му ковида не ще да изчезне вече толкова време,независимо от сезона,и температурите? Няма ли някой лицензиран спец да ни обясни логично?

57

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 40Тръмп го набухаха с антитела от експериментално лекарство. Ти ако се разболееш за тебе няма да има от него.

56

Анонимен

преди 3 години

Тоя пумпал,ако му вкарам една десна между цайките ще почне да му плямпа балалайката точно обратното на това което казва.С лопата да ги ринеш такива професорчета!

55

До минувач

преди 3 години

Ти на колко си години?

54

Анонимен

преди 3 години

Още един професор се изказа! Няма край професор, след професор взима думата. Време е и някой доцент да каже нещо нали трябва да си заслужат измислените титли..

53

отровна гад

преди 3 години

Още 3-4 велики въстания и ще станат по 5 хил на ден!

52

минувач

преди 3 години

Всички малоyмници, които пишат тук - АКО ваш близък се разболее и почине от инфекцията причинена от SARS-CoV-2, тогава ли ще спрете да сте толкова ***???

51

Анонимен

преди 3 години

Нищо ново,през тези месеци обикновено се пускат гриповете.

50

Атанас Велмазов

преди 3 години

Нямам търпение да се върнат пак старите мерки и пълно затваряне на граници- ще има много туршийка, лютиво зелево сокче, вкусна сланинка, печено прасенце с хрупкава кожичка, ракийка, червено винце, по цял ден вкъщи и яко натискане !

49

Мангър

преди 3 години

Нали нашия премиер е гУлям "хуманист" и каза "Никакво затваряне на страната, докато не измре лошия мАтрял" Под лош матрял да се разбира - електората на БСП и ония подскачащите по площади крякащи Оставка.Това ви го заяви вожда Слънце тиква.

48

Анонимен

преди 3 години

Не по 1200 а по 2400 да са все тая всички ще се заразим.ОБАЧЕ едно е заразени,друго е болни и трето е вече колко са в интензивни отделения и се борят за живот.Защото има заразени,които не знаят,други които разбират,че са заразени след тест,а трети имат симптоми примерно не усещат миризми или ги боли малко гърлото,такива леки симптоми.Колко са обаче тези дето не могат да дишат?Около 64 са днес,те са важните.Колко са заразени няма никакво значение ако нямат симптоми.Тоя дрънка математически модели

47

анонимен

преди 3 години

Официално регистрирани с положителен резултат на теста за КОВИД - 785 за 13.10 до 24.00ч. : колко ли ще са тези не тестваните, носители на вируса без изобщо да знаят - 1500 до 3000?!Аритметично допускане : официални + неофициални - от 1500 до 3500. Границата на този математик вече е премината неофициално и какво!?

46

Анонимен

преди 3 години

Заразените са само по медиите и фЪшливите новини и писачите на тези измислици го знаят много добре

45

Тарикат

преди 3 години

Хахах щял да чака 10 пъти.. и аз ще чакам в центъра на софия да станат 30 000лв двустайните.. и това ще стане след 10г когато България падне под турско робство за втори път с любезното съдействие на турския васал бойко сикаджията

44

иначе?

преди 3 години

А ако не стане така този ще се скрие ли и да не ни занимава никога повече със себе си?

43

Бургазлия

преди 3 години

Аз също ходих в Исторически парк, но си платих и за екскурзовод и мога да кажа, че това е най-уреденият туристически обект в България! Никъде няма толкова учтив персонал, а и голяма част от парка вече е построена - вижда се и във фейсбук страницата им. Естествено бай *** и чалгарите вечно мрънкат и са недоволни и им е скъпо, ама вечер в чалготеката оставят по 100 кинта за менте уиски цар киро

42

анонимен

преди 3 години

До ТарикатТи си софиянеца от ФАКТИ! Там продаваш за 300, тук за 250! Разбери се със купувачите си за колко и пак пиши! От две седмици най-малко продаваш, ами продавай докато държиш цена! Или лъжеш!?