121

Handel

преди 3 години

"Според научния труд на декана на стопанския факултет към Югозападния университет в Благоевград"Безспорно един от най-авторитетните университети в света и особено в югозападния квартал на Благоевград.

120

Iordan Ivanov Geolog

преди 3 години

Teroristi ползват инсталирани нагло престъпни оръжия вкл за тн"ДИГИТАЛИЗАЦИЯ".Увредена е градската биосферна охрана на по големите градове.Тежки увреждания са замерени при тестове в Лондон,Париж и София.В много градове са включени КОВИД генератори и активатори за нагло престъпна реклама на диверсията..Увреждат обемно жертвите.

119

аwaken

преди 3 години

Идва фашисткия строй на Илюминатите-Сатанисти. Те досега ви лъгаха с демокрация като подготвяха почвата за Новия Световен Ред. Политиците които говореха за демокрация обърнаха палачинката. Сега света се управлява от хора последователи на Албърт Пайк и Алистър Кроули.

118

++++++++++++++

преди 3 години

И 1 милион пишете на ден. Каквото и да пишете хората не са балами. Хората не вярват в ковида и това се вижда по улиците.

117

Я па ти..

преди 3 години

До Анонимен 144 Ами ако един от тези починали млади си ти , кво праим ?

116

Отговор

преди 3 години

До Анонимен 137 Има и нормални хора. Не всички мислят като теб.

115

Питам

преди 3 години

А след това ?

114

Анонимен

преди 3 години

Както казва - мангьрката ще изгорят сухите сьчки -40 + За младите не е страшно и да има починали ще са малко

113

Чичак

преди 3 години

До Анонимен 141:Само дето без нас-"чичаците,лелките и дъртите",вие младите не можете да си избършите носовете и задниците,камо ли да си обуете правилно гащите!?!Болшинството от вас не знаят къде е магазина и колко струва хляба,камо ли,че всеки месец се плащат сметки!?!Забили носове в телефоните или втренчили погледи в компютрите,много от вас не знаят колко е часът в момента или какъв е сезонът отвънка!?!И след като измрем ние дъртите,вие най-вероятно ще отидите при извънземните?!?!?!

112

Анонимен

преди 3 години

Е, какво пък толкова, ще измрат разни чичаци и лелки на 30+ години, а ние ще си живеем живота. Бъдещето е на младите, а не на дъртите.

111

Анонимен

преди 3 години

тук гледам че пишат само разбирачи който си нямат и халхабер от вируси и здраве , но като загубят някой близък ще спрат да пишат , аз съм на 45 г и за една седмица загубих двама приятели от този вирус така че на мен не ми разправяите как всичко било преикспонирано

110

Анонимен

преди 3 години

Сега като болниците са вече пълни а заразените ще минат 1'500 на ден до края на идната седмица да видим КОЙ ще решава "Кой да живее и кой да мре"?Ще бъде забавно.Очаквам озверели роднини на умрели да извадят автомати и бомби.Идва "веселата" част от 11 годишното Оправление на един Главанак от Банкя.

109

Анонимен

преди 3 години

Има ли нормален човек, който да се интересува от Ковид простотии и вируси като цяло?И той като всеки друг вирус ще навлезе в обществото, ще премине през по-голямата част от нас, постепенно имунните ни системи ще си изградят някаква защита на клетъчно ниво срещу него и ще стане като един съвсем обикновен вирус...

108

Въздух под налягане

преди 3 години

Леле! много професори, доценти - все "отговорни другари"!Вместо да се правят на врачки, по 1 кубически сантиметър от мозъците си да бяха използвали по предназначение, за почти година (от първите случаи лани в Китай) тоя вирус трябваше да е разбит, размазан, утрепан и името му да сме забравили даже!Вместо в лабораториите и кабинетите, "професорите" се разхождат по телевизии, дават интервюта и се надяват на ОЩЕ кинти!С клинична пътека 1200 лева - и старите ми джапанки ще изкарат заразени

107

наблюдател

преди 3 години

И без научен труд мога да ви кажа, че ще има дни с по 1 500-2 000 болни на ден януари 2021 г. след иху-ахуто по празниците.

106

селянин

преди 3 години

ного важно я еле си сварих ракийката

105

+++

преди 3 години

В последните три седмици всяка седмица удвояваме броя на новозаразените. С това темпо мМного е възможно още тази седмица да имаме дни с над 1200 нови случая, а следващата седмица на 21, 22 и 23 октомври най-вероятно ще стигнем до над 2000 нови случая на ден, но среднодневното ниво за седмицата вероятно ще е между 1000 и 1100 нови случая.

104

Анонимен

преди 3 години

До 10 дни ни чака чешки вариант с по 5000 - 6000 на ден.Чешкият просветен министър си подаде оставката и каза, че най-голямата грешка е връщането на учениците и студентите в класните стаи и аудиториите.Да видим у нас колко време ще се правят, че няма нищо, че ситуацията не е толкова лоша?!

103

Заразно Зло:Бергамо2

преди 3 години

до 3 месеца ли?! аз я очаквам до 3 дена!!

102

Анонимен

преди 3 години

В Чехия новата вълна започна около 1 септември и сега виждаме докъде стигнаха. Ако повторим това, което стана в Чехия, в края на ноември ще имаме около 5500 новозаразени на ден, а 1200 ще ги прескочим до няколко дни.