81

т

преди 3 години

консервативна прогноза - в реалност цифрата е поне няколко пъти по-голяма

80

въпрос?

преди 3 години

може ли някой да ми отговори какво точно показва PCR теста, ако е положителен? Означава ли, че съм заразен с Ковид-19 или не?

79

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 92Когато си просст за теб няма спасение както и за 80те %...........Знаете се кои сте.Всички сте в групата " От просст по-просст".

78

Анонимен

преди 3 години

Важното е дискотеки и ресторанти да работят.Също така мачове и тенис турнири да се вихрят.Този вирус ще ви измете като народ.Скоро и с каски ще ходите ама ще е късноооо.

77

Мони

преди 3 години

ВЧЕРА В ЕДНА ОТ ГОЛЕМИТЕ СОФИЙСКИ БОЛНИЦИ ИМАШЕ ГОЛЯМА ГРУПА ХОРА ЗА ИЗСЛЕДВАНЕ ОТ КОВИД. ОТ РАЗГОВОРИТЕ ИМ РАЗБРАХ ,ЧЕ ПОЧВА БРАНЕТО НА ПОРТОКАЛИ И МАСЛИНИ В ГЪРЦИЯ ,ОТАМ СА И МНОГОТО СЛУЧАИ ,А ВЕДНАГА СЕ ЗАГОВАРЯЗА ПИК

76

Анонимен

преди 3 години

Бас държа, че Мангъра първи ще си бие ваксина срещу вируса!

75

ДивоК

преди 3 години

Не няма да ги е срам като лъсне измамата! Същите ще са възмутени от лъжците и чак ще са отпред, но този път в битката с измамниците

74

Анонимен

преди 3 години

КАУНИТЕ С ДОКРТТОРСКИ ДИПЛОМИ ДА МИ КАЖАТ ГРИП КОГЕ СЕ ОБЯВЯВА ЗА ЕПИДЕМИЯ???400 ДУШИ НА 10 000!!А ТУК ЗА 1000 ДУШИ НА 7 МИЛИОНА - УЖАС! НЕЩАСТНИЦИ!

73

Анонимен

преди 3 години

Абе вирус има,ама не е толкова опасен колкото го представят.От 1 милион заразени на 800 000 им няма нищо,затова не вярват повечето.

72

ДивоК

преди 3 години

92 с едно кратко изречение е казал всичко!При истинска пандемия нямаше да има нужда от десетки статии за убеждаване. Надали някой щеше да пише , че в някакво училище една паралелка е на дистанционно обучение и т.нат.

71

Анонимен

преди 3 години

НЕ ПРОГНОЗА ТРЯБВА ДА Е ЗАГЛАВИЕТО, А ПЛАН!НО НЯМА ДА НИ МИНЕ!

70

Сухата Съчка Мангъра

преди 3 години

А така, заразявайте се, докато сухите съчки като мен се крият.На някои от вас ще им мине, на други не, а трети ще починат, но това е цена, която съм готов да платя!

69

ДивоК

преди 3 години

Вярваме им?1200 лв не могат минимална заплата да направят, ама 1200 "заразени" може

68

Анонимен

преди 3 години

Цялата игра е за да се забави,няма начин да се спре тоя вирус,той си търси организми за да се развива в тях.Никой лекар или политик не ви казва,че няма да се заразите,ако спазвате мерките, а само искат да стане плавно,защото и на тях им е ясно,че няма как да се спре,няма лекарство и няма изследвана по всички правила ваксина все още.Значи в цял свят се говори за по-плавно заразяване,по-малко да са на ден за да може да издържат болниците.Заразяването е неизбежно и все някога ще се заразите това е.

67

НОШТ

преди 3 години

1200 е добро число, ако много се репчите шъ ги направим 2000

66

Анонимен

преди 3 години

Клатят народа по безподобен и безобразен начин. Обърнете внимание, ако бройката на "новозаразените" е висока съответната мисиркова статия започва с това нещо; ако има голям брой починали "с Ковид 19", а малък заразени, на първо място са починалите; ако ли няма достатъчно стресираща информация за "новозаразени" сочат първо данни за получени резултати за "положителни тестове" (2-ри,3-ти,5-ти); ако има голям брой излекувани това никога не е на първо място, че откъде-накъде ще се насажда оптимизъм

65

Анонимен

преди 3 години

Каквато държавата, такива професорите и доцентите

64

Анонимен

преди 3 години

поредната пипирудка дето се е продала на комунистите от сзо, ама как в сихрон с мунчев дава препоръки - да не ги затварял тиквун, ами областните управители- те да са виновни. А тука платените прасета на сзо погряват с минуси и бодро квичене, от март насам. Видяха че оня с козята брадичка не го взима никой насериозно и докараха друг продажник. Боки с джипката сега може да направи големи точки - ако разкара щаба, и ги вкара тия паникьори в затвора може да си иакзара мандата

63

Анонимен

преди 3 години

Нормално е да са по 1000 дневно. При това изобилие от ко'види'диоти даже е малко.

62

Анонимен

преди 3 години

Абе, тука все големи тарикати и разбирачи сте се събрали, но както е тръгнало, пак ще ви затворят. Голяма грешка беше, че ви отпуснаха каишката за лятото. Само оплескахте нещата и сега ще ядете дебелия.