101

човек

преди 3 години

Това преди или след като пуснат PCR теста по клинична пътека?

100

Анонимен

преди 3 години

МИ ДАЙТЕ ДА ЗАПАЗВАМЕ ПАРЦЕЛИТЕ В ГРОБИЩАТА ЗНАЧИ, БЕЛКИМ КАНДИСАТЕ, ЛЕШОЯДИ!

99

Antinwo

преди 3 години

1200лв е вече клиничната пътека за ковид и логично ифрите на заразенитетръгнаха нагоре ! Всичко е лъжа и измама а тук играят много големи пари !

98

Анонимен

преди 3 години

ГОЛЕМИ ПРОФЕСОРИ, ГОЛЕМО ЧУДО... АЙДЕ БЕ, СПРАВЯЙТЕ СЕ С КРИЗАТА БЕ, НАЛИ СТЕ ГОЛЯМА РАБОРТА БЕ! МНОГО ЗНАЕТЕ ,А? АМА САМО ПРЕД КАМЕРИТЕ, ИНАЧЕ СТЕ ГОЛА ВДИЦА И НИЕ ГО ВИЖДАМЕ!НИКАКВИ МЕРКИ ДОСЕГА НЕ ПРОРАБОТИХА, КАЛИНКИ!ОНИЯ ДА ВЪРВИ ДА ОПЕРИРА И ДА НИ ОСТАВИ НА МИРА!

97

Точно така !! Браво!

преди 3 години

До Хаха..Един смислен коментар, браво !

96

х

преди 3 години

стега те ризката нещо

95

Той си отиде

преди 3 години

COVID19 вече няма от няколко месеца. Имаше някаква вълна от февруари до април. Всички доктори казаха, че хората са боледували от корона вируси и преди. Някой даже имат имунитет. И този вирус отмина като всички преди него. Има някаква конспирация, но ще видим каква е. Но от вируса - не се бойте. Може и да сте го изкарали вече. Всички т.нар. "мерки" са международни политики.

94

Хаха..

преди 3 години

Нормално.. зимата винаги има грипове и настинки. Само, дето преди като се разболееш ти казваха, че е грип, сега ще ти казват че е коронавирус. Голям прас.. По-опасното, е че ще фалират бизнеси, банките ще оберат имотите на кредиторите, много хора ще умрат от инфаркти заради проблеми, ядове. Много деца ще затлъстеят, ще затъпеят... Това е опасното, а не някакъв измислен вирус

93

SHEFA

преди 3 години

АМА АЗ ТОЕ ГРИП 5-ПЪТИ ЛИ ЩЕ ГО КАРАМ БЕ?-СИГУРЕН СЪМ ЧЕ МИЛИОНИ СА ГО ПРЕКАРАЛИ-СЕГА ИЗЛЕЗАХА ТЕСТОВЕТЕ И ПРИ СИМПТОМИ 5% ДАВАТ ПОЛОЖИТЕЛЕН--А АКО БЕШЕ АПРИЛ ПРОЦЕНТИТЕ ЩЕХА ДА СА 50 НА 50%.

92

бацо

преди 3 години

Да, знаем. Това беше предсказуемо на 100% след началото на учебните занятия за децата. Не само в БГ. Не се мъчете да го наричате втора вълна на ковид-19!

91

Анонимен

преди 3 години

До 97 kayнaКажи сега при коя болест се обявява епидемия, когато открият трима души с нея примерно в България, САЩ, Китай или друга държава. 400000 му се искали, как пък не.

90

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 113Почти позна, само процентите са ти наобратно. В действителност 95% от хората мислят, че няма вирус, а само 5% имат здрав разум и спазват мерките.

89

интресен казус

преди 3 години

До Анонимен 97 Хипотетично , ако се завърне бубонната чума , колко болни трябва да има , за да се обяви епидемия дали ще чакат да са 400 на 10 000

88

Анонимен

преди 3 години

Над 95% от хората имат здрав разум и разбират, че трябва да прилагат най-прости предпазни мерки - по-често миене на ръцете, дистанция, маски е магазините. За съжаление има и под 5%, които твърдят, че вирус няма и всичко е измама, които са основните разпространители на заразата.

87

данчо

преди 3 години

Тревожната новина е,че Тиквата и Пеевски все още са на свобода.Час по-скоро тези престъпници трябва да бъдат натикани по затворите.

86

Анонимен

преди 3 години

Затворете училищата, бе т.ъпаци. Там са инкубаторите на заразата. Освен това има алтернатива.

85

Анонимен

преди 3 години

До въпрос? 105 заиси кой ще ти отговори . Ако е РЗИ - с положителен тест за тях си болен един казва едно , друг друго Ако човек има симптоми , тогава може да се каже със сигурност , че е болен

84

Анонимен

преди 3 години

За всяка болест си има правила кога се обявява епидемия. Да се сравнява при колко болни се обявява епидемия при някаква болест с Ковид-19 е формена глyпост., например кога се обявява епидемия при грип. Защо умника не сравни с еболата, кога се обявява епидемия от ебола?

83

И

преди 3 години

Корона, чао! - Защо ли не ни чува тая корона?

82

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 97 360 души на 10 000 , ако трябва да бъдем коректни Ти да си чувал някога , когато сме били в грипна вълна ,че болниците са препълнени ,че няма лекари да лекуват болните от грип Че хората не могат един месец да излязат от болница Колко от болните от грип стигат до болница ?