56

Анонимен

преди 3 години

Защо продължавате да ни занимавате с това досадно джудже. Пишете за важните неща, например че долара поскъпва, а рублата се обезценява, такова явление се наблюдава веднъж на сто години. Тръгването в противоположни посоки означава, че краха ня блатная е близо, навални, мавални, занимавка за немислещите.

55

Знае се!

преди 3 години

Путин отряза голяма част от пътищата им за влияние и намеса в политиката и икономиката на Русия с промени в конституцията и изискването на висши държавни длъжности да са хора без двойно гражданство и т. н. И те нямаха друг ход освен разиграване на интриги с Навални. Тоя никой не го е тровил, всичко е измама. Зад тази измама са големите интереси. Но това е пътя на Путин да повиши стандарта на страната си - като спре разграбването, което предизвиква гнева на Запада.

54

Анонимен

преди 3 години

Въпросът в заглавието е подобен на запитването "Бои ли се бригадирът на кофражистите да направи забележка на изпълнителния директор на строителния холдинг, че ходи без каска по територията на обекта".

53

Анонимен

преди 3 години

Ако баце беше уважил подобава - кака меркел , вместо да обикаля жените на нашите бизнесмени сега щеше да е каде по кротка и нямаше да плюе по - русия и да пишат резолюции за бьлгария от - еп

52

Анонимен

преди 3 години

Е, то някой да е очаквал нещо добро за Русия от техните уста...Техният дежурен цирк си го знаем.

51

Анонимен

преди 3 години

Смешни твърдения, с които писачите на тази глупост очакват всички да се съгласят по презумпция, но не са познали.Навални е маша на западните партньори на Русия и това си е публична тайна.Срам и позор за Германия, че петни Русия, от която яде хляб и чест и слава на Русия за снизходителността и великодушието й.Да, Меркел наистина е жалка.

50

Киро Х

преди 3 години

Според *** Христова, убеждението, че Ангела Меркел и била сътрудник на ЩАЗИ е "фалшиво". Интересно, според нея Путин дали е имал нещо общо с КГБ...

49

Славина го унищожи

преди 3 години

Опозиция в Русия има, но неин символ е Ирина Славина, мир на праха и! Тръгвайки по пътя на Ян Палах и Пламен Горанов, Славина се реши на краен акт на непримиримост към управляващите в Русия. По този начин тя безпощадно направи на пихтия измисления образ на "опозиционера" Навални, разобличи самия Навални като галеник на силните на деня в Кремъл, ликвидира неговата политическа репутация и умножи по нула неговото значение за обществения живот в Русия.

48

Докога ?

преди 3 години

Пак наказват бедната Путинова Русия...Докога ?

47

Анонимен

преди 3 години

Как поставят въпроса все едно че е абсолютно сигурно, че Путин лично е сипал новичока в чашата на Навални и сега въпроса е само дали Меркел ще вземе някакви мерки срещу Путин. Първо, още не са представили доказателства, че Навални е отровен, второ, въобще не се връзва със здравия разум участие на политическото ръководство в Кремъл, за което Навални е толкова заплаха, колкото Йоло Денев е заплаха за управлението на ГЕРБ.

46

Анонимен

преди 3 години

Въпросът не стои така, както статията го описва.Не Путин стои зад предполагаемото отравяне на Навални и това го знаят всички и затова кротуват.А и да бяха наложили санкции, всички знаят, че когато волът рие с копита, пръстта се трупа на неговия гръб.Имат много здраве от арменския поп.

45

Анонимен

преди 3 години

Вижте им физиономиите. Това са двама психари, които бастисаха Европа. По стар немско-руски навик.

44

Анонимен

преди 3 години

Не Меркел, а Путин се страхува за недоносчето СП-2.

43

Мунчо

преди 3 години

Малей, каква е тая снимка на Джуджака?То ботокса ще прелее ве.Тоя както я е подкарал, май ще успеят да го балсамират приживет.Като се гътне, само ще го сложат редом до Ленин да си правят компания и говтово.

42

Анонимен

преди 3 години

Русофилска и путинофилска мъка. Трябва да докажат с голословни твърдения, че Навални не е отровен от Путин. По лесно ще докажат, че земята е плоска.

41

Анонимен

преди 3 години

Всичко е кажа бе натровен на работното място и има доказателства

40

дърт

преди 3 години

А защо Меркел трябва да наказва Путин за афера спретната от западните служби със помощта на самия Навални?

39

Анонимен

преди 3 години

Меркел има страх от Новичока.

38

Анонимен

преди 3 години

На Гермаия не трябва да се дава никаква власт, това е са хора, това са роботи, не се знае какво ще им каже утре някой смахнат Водач и те ще тръгнат да го изпълняват. Трябва да се въведат окпуационни войски от цяла Европа и да дават карул пред Райхстага и да се следи с какво се занимават немските политици, и никаква власт в ЕС, както е в ООН, там са изкючени от комисиите които взимат решения. Нека си произвеждат, да продават да печелят и да живеят богато, но никаква власт за германците.

37

Българин

преди 3 години

А има ли въобще някой трезво мислещ, който да разбере, че Путин няма някаква полза да трови Навални? Стига евтина пропаганда. Не сме овце.