96

иванова

преди 3 години

до 109може и да си прав за русия, че цяла европа я мрази, но защо не виждаш, че цял свят мрази щатите, пък това не ни пречи да им се кланяме

95

анонимен

преди 3 години

До ХристоЗа купувач от Великобритания и продавач от Чехия/Словакия ли да се сещаме?

94

Анонимен

преди 3 години

Ще си го премести Путин фара от другата страна на борда. Комунистите са били прави само в едно-империализмът никога няма да се откаже от завоевателните си войни и колониалната си политика.

93

Анонимен

преди 3 години

Бедните еврогейци ще наказвали.. Смешковци. Така и не си взеха поука от историята, че с Русия не трябва да се шегуват. Добре, че Путин не се връзва на мозъците им.

92

Анонимен

преди 3 години

Как пък приближените на Навални са се сетили да вземат изпитите бутилки с минерална вода от Навални, по които имало следи от битанския новичок, ако самите те не са го отровили, знаейки, че няма да го убият?Руският новичок е нещо съвсем различно от британския новичок, който се разнася из Солзбъри и Сибир. Затова не се дават проби на Русия, защото ще се издаде формулата на британския новичок.

91

Гражданина Миро

преди 3 години

До АнонименТова е само в твоята глава, нали знаеш?

90

Гражданина Миро

преди 3 години

Алоуу, шматоци, каква му се пада баба Меркел на Путин, че да го наказва? Хайде малко по-сериозно!

89

Анонимен

преди 3 години

Първо, Навални е руски гражданин. Второ, Путин е руски президент.Трето, коя е тая Меркел, че да "наказва" президент на суверенна държава заради съмнителен инцидент с неин поданик?То бива наглост...

88

чоко

преди 3 години

Меркел не иска да се забътква в тая каша,но военните играят по свирката на САЩ и Нато.Реално погледнато,Навални не представлява никаква заплаха за управлението на Путин.Хората в Русия си знаят що за стока е и не се интересуват от него.Само европейците си го използват за натиск върху Путин и затова си живе е охолен живот с парите от разни фондации.

87

Анонимен

преди 3 години

Цяла Европа мрази Русия само българите им се кланят и на бялото казват черно. Шaнтав народ. Затова е на дъното заедно с братyшките си.

86

Анонимен

преди 3 години

"Ангела Меркел и нейните европейски съюзници се готвя да СИ отмъстят на правителството на Владимир Путин заради отравянето на Навални."Изразяване меко казано странно.

85

Анонимен

преди 3 години

САЩ и Англия се опитаха веднъж чрез Германия и Швейцария да смажат Русия използвайки един дребен австриец и швейцарските банки да го финансират, но всичко завърши трагично за Германия. Днес Германия играе подобна игра, но сега не е 1941г, сега за Германия всичко ще приключи буквално за часвове.

84

пепе

преди 3 години

Страхливата и болна бабичка Меркел е виновна и за Путин, и за Ердоган. Точно тя им позволи да се помислят за велики и да започнат да тъпчат Европа...

83

Ха-ха

преди 3 години

По-скоро ще изпълни ли Германия американската поръчка в свой ущърб.Иначе отравяне НЕ е имало,а специална операция на ЦРУ за възкресяване на умрелия опозиционен имидж на Навални.

82

Анонимен

преди 3 години

Отравянето му е театрална постановка, но и за нея се иска найлонови ***. Целта е само една, да се скара пак Германия и Русия, а сега вече ЕС и РФ и ЕС да бъде жертван в една трета световна, но не с оръжие, а икономическа война, а васалната Америка да "спечели", защо кралството така бързо избяга от ЕС, но иска привилегии, очаквайки, че ЕС (Новата Римска Империя) ще клекне икономически. За какво набързо вкараха толкова много мигранти и всички други приети третополови закони и резолюции.

81

ХХХ

преди 3 години

Путин иска да убие един човек и не може ? Хахахахах глупостите им край нямат ........Кой знае Меркел го е натровила оня папардак и разбира се вината е на Путин :) Тоя сценарий го знаем ! И тоя "новичок" се оказа най-безвредната отрова на света :) Путин няма достъп до други отрови явно :) Нито снайперисти нито спецназ ....няма и няма кой да убие Навални :) Да ми даде 10-20 бона ще му играя един сап зад врата и готово той Навални кат го гледам толкоз му трябва :)

80

Венци

преди 3 години

Ако Руските служби а и не само те, а всички секретени службни на големите държави решат да се отърват от някого , гарантирам че въобще няма да разберем как е станало. В случая Навалани е поставен като мюре и Путин чакаше да види кой ще се разкрие. Ето това е нужно на руските специални служби според мене. А истината така и няма да я раберем. Навални и Скрипал вече са прочетени вестници скоро ще се отърват от тях тези които ги съзададоха като проблем.

79

Христо

преди 3 години

Доколкото знам Новичок официално е унищожен в Русия и то пред комисия включваща представители на западните страни. Доказано е че е несатбилно съединение с оглед дългосрочно съхранение. Поспледно Новичок или по скоро негово подобие голяма западна държава е азкупила от дъражава от източния блок която е имала лиценз за производсвото. Добре е да се провери с кого е контактувал Навални последните дни преди да бъде отровен и къде се укрива човека с когото е контаклтувал.Отговора ще е много интересен

78

анонимен

преди 3 години

Копнато от статия в ДНЕС преди около месец:"Един от създателите на "Новичок": Няма как Навални да е отровен с негоСпоред Леонид Ринк твърдението е "нелепо""Към днешна дата Леонид Ринк жевее в САЩ!

77

Анонимен

преди 3 години

Меркел както винаги ще клекне и ще извърти.