16

Анонимен

преди 3 години

На Меркел не й е работа да се занимава с това. Това са шпионски истории и това са неща които не би трябвало да засягат немската страна. Германия няма какво да се меси. Може само да порицае за това което се случва но нищо повече. Навални не е немец а руснак, руска им работа. Няма логика Меркел да се намесва с действия.

15

Анонимен

преди 3 години

оо и ние запяхме оропната точка - отровеният никому ненужен навални детоамерикаците чрез Певчиха се опитаха да го довършат и да изкярят и да си нагодят друг продажникПевчиха дето се покри и никой не казав къде е - отлетяла със саморет за лондон или берлинможе и да я смъмрят че не си е свършила работатата сега да пускат на всички медии съчинените си историищо не покажат скрипал и щерка му- щото ако се доберат до русия май ще излезне друга историята

14

Анонимен

преди 3 години

Много бързо забрави Германия,че без каквито и да е условия преди точно 30г. СССР й позволи да се обединят ГДР и ГФР. Ако не бе това тя сега нямаше да е това, което е.

13

Анонимен

преди 3 години

Германия е окупирана територия под краварски бутуш. Изперкел няма право на глас, а прави това каквото каже окупатора.

12

Анонимен

преди 3 години

Клан-недоклан Навални....без коментар.

11

Анонимен

преди 3 години

В БГ какви извъщения стават с хора не е истина просто реален полигон за изтезания има в БГ но медиите си пишат международни! Супер!

10

Анонимен

преди 3 години

Германците са комплексирани, че Русия наскоро ги измести от мястото на пета световна икономика и го остави назад, поне според статистиките на ЦРУ за доларовото изражение на БВП, а реално Русия произвежда десетки пъти повече от Германия.

9

Анонимен

преди 3 години

Германия няма моралното право да говори с Русия от такава позиция. Германците напандаха Русия и избиха 20 милиона руснаци, убиваха наред - от дете до старец, а жените изнасилваха преди да ги убият, а после запалваха всичко. Защото имали заповед от Водача който при това си го бяха избрали демократично и всички стояха зад него като един, нито един германец не се възпротиви. Такъв народ няма моралното право да обвинява Русия, убиваха, изнасилваха, а се загрижили за Навални!

8

Щази

преди 3 години

По голям фигурант от Меркел във ЕС няма,същото се отнася и за Путин във Русия

7

съвсем не

преди 3 години

В Меркел няма абсолютно никакъв страх да наказва Путин и Русия, защото Русия ако спре кранчето на Германия и за две седмици ще я върне в средните векове. Да не говорим, че ако Германия тотолкова се обърка, че тръгне пак да да наказва Русия военно, то Русия може да унищожи Германия буквално за часове без нито един руски войник да излезе от военните поделения. Така че Меркел е спокойна и никакви страхове не я обземат, защото дори и не помисля да наказва Русия.

6

Анонимен

преди 3 години

Ако не я е страх да няма газ през зимата, да каже нещо хахаххахахах!

5

Covid-19

преди 3 години

АлкашитеЛъжат за ваксина.

4

Анонимен

преди 3 години

Русия е прекалено силна, независимо от проблемите, които има. Нищо не могат да й направят освен военно, но и това е самоубийствен сценарии.

3

Мууудис

преди 3 години

Русия е Африка със сняг и ядрени оръжия и бензиноколонки. Германия вече съществува само на хартия, немския народ е смазан и унизен, да си немец вече звучи просташко. Най-хубави са държавите със голям кредитен рейтинг там е истината у кредитния рейтинг.

2

Qanon

преди 3 години

Меркел е една перкулясалa и грохнала cтарица и нищо повече. Чакаме с нетърпение да се махне догодина.

1

Mesut

преди 3 години

Меркел/Германия да накаже някого? Това, че са силна икономика е факт и се дължи на план Маршал. Но да наказват някого въобще, ще има път да изминат. Германия е окупирана от САЩ територия и не може да направи нищо без да го съгласува с Щатите. В света има 5 държави - САЩ, Русия, Англия, Израел и Турция. Другото е пълнеж.