116

Е-ЦИРКЪТ

преди 3 години

НАКАЖЕ ???!!! ЖАЛКИ СМЕШНИЕЦИТЕ !!!

115

Milka

преди 3 години

Тъжно е като виждам толкова промити мозъци и руски *** тук. Много рубладжии защитават като измисления Матросов бащицата-престъпник, който не се спира пред нищо да унищожава опонентите си, май повече от сто са жертвите му.

114

Рамзан Кадиров

преди 3 години

Дори да бяха отровени дечицата в десет детски градини в центъра на Берлин, това в никакъв случай нямаше да се отрази на доставките на руски газ, т.е. на подкупите и комисонните получавани редовно от корумпираните германски чиновници /вкл. и баба Меркел/. Е, все пак ще се въведат някои санкции - например секретарката леля Дуся щеше да получи забрана да посещава Германия, а на шофьорът Кузмич щяха да му блокират депозитите /които той ги няма/ в германските банки...

113

Agent provocateur

преди 3 години

Кога ще бъдат санкционирани всички тези, които упорито лъжат, че Навални бил отровен? Защо баба Ангела не покаже епикризата на Навални? Трябва да бъдат санкционирани: Навални, Меркел, Шпигел, вермахта, британските служби, Мария Певчих, Маас, върхушката на ЕС, Цру, филиалът на Цру - БНД, всички фалшиви и лъжливи лаборатории в Германия, Франция, Швеция и т.н. И всички лъжливи медии, като германските телевизии!

112

Роза

преди 3 години

Тая бабичка Меркел какво прави още в политиката?!Не се ли оля достатъчно?!!!

111

Анонимен

преди 3 години

"Трябва да се направи всичко, за да бъде принудена Москва да изясни случая с Навални, без каквито и да е резерви"-----Ами те го изясниха - лош метаболизъм имал човека.

110

баба мара

преди 3 години

меркел няма доказателства че русия е отговорна навални е бил в обкръжението нахора от Лондон и скрипал и навални отровени пък те са още живи

109

OTOMAN LEGACY..

преди 3 години

.NIKOY NA TAZI PLANETA NE E SPOSOBNA DA NAKAJE RUSIYA...RUSNACITE SA TEZI KOITO NAKAZVAT...MERKEL MOJE DA NAKAJE UKRAYNA...AVSTRIYA...I DR. LILIPUTI

108

Анонимен

преди 3 години

Русия е най-пропадналата държава за всички времена и народи.....

107

Анонимен

преди 3 години

До ивановаЗатова ли цял свят се тика да живее в САЩ, госпожице? Моите уважения, но този червен сайт не е представителна изваткa за света.

106

Анонимен

преди 3 години

Всъщност,процент от тази газ е немски и на ПЕС,нали Шрьодер си подписа договор да получи част(процент) от тази газ и участие във фирмата на Газпром.Ще е голямо предателство към Германия и към Европа,ако спрат проекта!

105

Анонимен

преди 3 години

Няма по-корумпирана страна от Германия.

104

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВсъщност Германия се създава именно с помощта на Русия,Германия е млада държава, руснаците са помогнали да се създаде държавата Германия в късното Средновековие, като щит срещу Англия, руснаците помагат и на Австрия да стане империя,като им помагат във войната срещу Унгария,помагат и на Франция,а след това именно СССР освободи всички европейски държави от голямото зло - Хитлер,което изглежда пак англоговорящите бяха създали и финансирали,за да се избият европейците помежду си.

103

Анонимен

преди 3 години

Не прочетох статията,но истината е,че се вбива клин между Германия и Русия с една цел - да няма обединена Европа,както и западна Европа да няма достъп до евтините руски ресурси,за да бъде смазана икономически.Аз съм твърдо против разединяването на Европа и срещу остарелите пропаганди от преди 50,70 години от студената война ,които са срещу Русия и срещу Германия.Против съм, да се мачка Европа по този грозен начин!

102

хахаха

преди 3 години

До Анонимен 113-Е как,да му предложи секс със себе си!От това повече наказания здраве му кажи

101

Анонимен

преди 3 години

До 144Не го прави на много важен. Продава суровините на безценица. Петрол, Газ, Полезни изкопаеми, Жито да но всичко се продава в долари и то не за особено много долари!Общо взето Русия са като една миньорска колония на САЩ!

100

Анонимен

преди 3 години

109/Цяла Европа мразела Русия. Едва ли, навярно не са забравили, че някога мустакатият я превзе за две седмици и кой е освободил територията й. Нямат силици, освен за провокации...

99

Анонимен

преди 3 години

Путин извади тази година 145 милиона тона зърнени храни... Почти 30 млрд. долара прави само от износ на жито и е номер едно в света. Развили са и земеделските машини- трактори и комбайни и камиони и то качествени и по- евтини. Отделно газа и оръжията. В тази ситуация Путин държи всички световни суровини в достатъчни количества за да не му пука особено.

98

Анонимен

преди 3 години

Инрересно как се очаква да го накаже?

97

Анонимен

преди 3 години

Немците два пъти са решавали да наказват Русия и от двете си национални катастрофи не са си взели поука. Едва ли ще направят трета грешка.