91

Анонимен

преди 3 години

В еволючционната верига Караянчева се класира някъде между амебата и червея.Никой уважаващ себе си човек не би търпял подобни гнусни квалификации от страна на шефа си, а тя дори падна дотам че да опре до същия противен герберски речник защитавайки лицето, което я нарече ***.

90

Л.Иванов

преди 3 години

Колкото и да се мъчат герберите да доказват че са чисти като планинска вода, то истината/ според мен/е, че този език навлезе в последните 10 години!И то най- вече от " любимия" ни вожд и учител от Банкя!Да не говорим, че за него / а и не само/ понятия като чест, морал, доблест, достойнство са абстрактни понятия!

89

баба мара

преди 3 години

какъвто е народа такива са и политиците на какво се учудвате ходите поизбори не мислите за кого да гласувате и сега коментирате

88

Анонимен

преди 3 години

Неслучайно авторът на повечето от тези цитати стана лице на корицата на гръцкото издание на Бай ***. Такъв потресаващ селяндyp рядко се среща.

87

Аха

преди 3 години

А за езика на "критиците" нещо ще кажете ли ? Нормално ли е някой да строи, и да работи за доброто на всички, а друг да стои до него и да го плюе ?

86

Анонимен

преди 3 години

Така е! Страшни простаци са, а би трябвало да са за пример по изказване и държане! А тепълни циркаджии и това е от години! Защо чак сега му се обръща внимание преди избори?

85

Герб София

преди 3 години

Само нашия водач и партиен лидер премиера генерал Борисов ще изведе България от тежката криза в която я вкараха бсп дпс слави и цветанов. Виждате всеки ден се строят нови заводи болници и детски градини и красиви магистрали! Народа е с нас!Ще гласуваме за ГЕРБ!!!

84

Анонимен

преди 3 години

Хе-хе политиците говорели така, ами къде са мисирките вместо да им разкажат играта и да не смеят да се покажат по медиите са в поза партер пред силните на деня.

83

аналогия

преди 3 години

Като няма хляб, яжте пасти.Като не ви харесват магистралите, ходете пеш.

82

до протестърите

преди 3 години

на мен изказът на политиците не ми пречи, но не мога да се съглася няои, водещи се за учили и мни да клечат по дворове и паркове, да лежат на парцали на кръстовища и площади, да се харчат по не знам колко хиляди лева, незнйно откъде получени за мероприятия на площада

81

Анонимен

преди 3 години

Е масовката от живеещи у нас не са ли точно в тази категория?! Са, разбира се. Ежедневно укрива данъци- бачка уж за 610лв., ама взима 2500. После другите мамели, той бил честен и чист като планински извор. Същият този утре отива да иска от държавата, при условие, че той цял живот нищо не е дал на обществото и икономиката, освен псевдо патриотизъм. Окичил се гордо с флага, ама заплатата в плик. Голям патриот бил, ама данъци не плаща. Айде нЕма нужда. *** до ***.

80

Анонимен

преди 3 години

Това е така, защото неграмотни, необразовани селяни и спортисти ни управляват.

79

РЕАЛНОСТТА

преди 3 години

Бойко Борисов е продукт на образователната ни система, продукт на българските си родители, продукт на заобикалящата го българска среда. Борисов не е паднал от Марс, Борисов го е произвела България. Това може да предложи България. Борисов, Слави, Криско. Този народ дори няма истинска интелигенция защото я избиха през 1945г. В този ред на мисли Борисов беше прав като каза "аз съм прocт и вие сте прocти". Това не е обида, това е РЕАЛНОСТТА. Като да наречеш проститутката - ***.

78

Ванката

преди 3 години

Какъвто е 80% от народа, такива са и 80% от политиците му.

77

Анонимен

преди 3 години

АПРОПО ИДЕАТА НА *** Е МНОГО ДОБРА - ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ ДА НАПРАВИМ НА МАГИСРТАЛИТЕ И МЕТРОТО!!!ТОГАВА ЩЕ РЕВНЕТЕ!ТО ПРЕЗ РОЛЕТТА И ЛЯТОТО НАЛИ СПРЯХМЕ ДА ВИ ХОДИМ ПО МАГИСТРАЛИТЕ, АМА НЕЩО НЕ ВИ ХАРЕСА....МАМИЧКАТА ВИ...

76

Анонимен

преди 3 години

поправка на заглавието - това не е езикът на политиците, а на мутрите!

75

Анонимен

преди 3 години

В селска държава, държавата на селяните селското говорене е нормално.

74

Анонимен

преди 3 години

Сърдете се, ама кое от определенията не е вярно?! Народът наистина на 80% е деебилен, туулупен и миисирков.

73

nilesev

преди 3 години

Абе,, умни и образовани", като не харесвате Борисов, си изберете оня ,, професор" Иво Христов с културния изказ, който ви каза че 80% сте ***. Те това е културтрегер според вас.

72

Анонимен

преди 3 години

То пък само политиците ни да бяха... Вижте ни изкуството! Песните въобще няма да ги коментирам! Филми и сериали - трагедия! Говорят все едно са на къра и си мислят, че са направили нещо забавно! Изобщо не стават за гледане. Ами предаванията, дето повечето ги гледате? Онези дето са по чужди формати. Взимаме едно предаване и го побългаряваме... Колкото по-просташко, толкова по-вървежно... Такива не гледаме у нас, та не мога да цитирам заглавия, ама знаете за кои говоря. Обаче политиците виновни...