111

До 108

преди 3 години

Аха, значи да се правим пред другите на нещо, което не сме - типичното комунистическо лъжливо притворство и лицемерие ! Аз предпочитам хора искрени и открити като Бойко Цвета, Захариева, Дариткова, Харизанова, Бикова, Тодорова, Хараланова, жени ГЕРБ, мъже ГЕРБ, младежи ГЕРБ, деца ГЕРБ, ембриони ГЕРБ, сперматозоиди и яйцеклетки ГЕРБ - "право куме в очи", които да ми казват всичко директно, а не да ме лъжат мазно !

110

Dinosaurus

преди 3 години

До До 22Куку! Човека-Фигурант имал чест и достоинство? Умрях от смвх. Ангелчето със зелени чорапи се държи като честна и неопетнена ущипана госпожица от началото на миналия век, обаче забравя, че е президент на ВСИЧКИ българи, а не председател на БСП. Когато мутрата вика: "мутри вън" и размахва юмруци, това е коректно и похвално президентско поведение. Добре, че ме светна, сега ходи да мяташ яйца и зеленчуци и да лежиш на кръстовишето

109

BGN

преди 3 години

Политиците говорили така, искате да кажете Кралят Слънце и кликата му, щото др да говорят така не съм чул !!!Нали .......

108

До 112 хм

преди 3 години

А кои други построиха повече или по-добре за тия 30 години, кажи тук да чуем !

107

Наблюдател

преди 3 години

Личи си, че Бойко си ги е подбирал по свой образ и подобие! С такива малоумщини, политиците скоро и два реда полицаи няма да са достатъчни за да ги опазят от народната любов! Дерзайте в същия дух! Народа забавя, но не забравя! Ще дойдат изборите и ще се върнете отново на село!...

106

Анонимен

преди 3 години

За 10 години хората поумняха. Мина времето когато се радваха как говори ББ. Поумня народа !!!

105

Анонимен

преди 3 години

Лош материал и т.н.Управлават ни криминално проявени лица от началото на криминалния преход.И така вече 30 години.Такъв модел се наложи.Модела на наглите пердета с многото пари, пари изпокрани от държавата (народа) която те я имат за частна собственост.

104

До 108

преди 3 години

Аха, значи да се правим пред другите на нещо, което не сме - типичното комунистическо лъжливо притворство и лицемерие ! Аз предпочитам хора искрени и открити - "право куме в очи", които да ми казват всичко директно, а не да ме лъжат мазно !

103

Do 105

преди 3 години

До ЕКогато използваш подобни думи...това говори за интелекта ти...то и аз понякога псувам, но не и когато съм на работа, когато комуникирам с колегите си...Не искам хората, които ни управляват да са псуващи *** и нагли типове...които се обръщат към мен обидно, показващо истинското им отношение към народа.Защото познавам хора, които не псуват, които имат интеигентен изказ...отражение на интелекта им.

102

хм

преди 3 години

До АхаКакво строи викаш? Метрото, което на втория месец протече, или магистралите, които половин година по-късно са кръпка до кръпка, или АМ Марица, която през 3-4 месеца е затворена, или ремонта на ремонта на ремонта в София, потъналия булевард във Варна и мизериите в другите ГРОБ-аджийски владения?

101

Dinosaurus

преди 3 години

До АнонименДа бе, а езика на БСП и нейния президент е змийско съскане и злъч, злоба и нагло самодоволство (Корни)

100

До 106

преди 3 години

Ти *** ли си, или от хората на Слави ? Аз и от едните, и от другите по-вулгарни простаци не познавам !

99

Анонимен

преди 3 години

"Нека не забравяме, че и те са хора като всички нас ! Ако някой не е използвал никога такива думи , нека се похвали тук, ще ми е интересно да се запозная с такъв човек !"Едно е да ги използваш в определени случаи, но да ги използваш докато си в национален ефир, докато заемаш висша държавна длъжнист и то за да обиждаш народа на тази държава, това вече те прави пълен про.стак.

98

А

преди 3 години

За езика на журналистите пък да не говорим !

97

Анонимен

преди 3 години

"какъвто е народа такива са и политиците"Каквато управляващата партия, такива са и избирателите й. Нека да си го кажем коректно.

96

Е

преди 3 години

Нека не забравяме, че и те са хора като всички нас ! Ако някой не е използвал никога такива думи , нека се похвали тук, ще ми е интересно да се запозная с такъв човек !

95

Анонимен

преди 3 години

Не точно политиците, а политиците от ГЕРБ, псевдопатриотите от ВМРО и НФСБ, НДСВ и Сините от СДС, които сега са по разни партии.

94

Анонимен

преди 3 години

"Според мен трябва да гонят от парламента и да уволняват депутати, които си позволяват такъв език от трибуната на парламента или по, каквито и да било медии."И имунитът да не важи при подобни изцепки. Крайно време е простащината да бъде изрината от парламента заедно с гебаджийските каруцари.

93

Анонимен

преди 3 години

Според мен трябва да гонят от парламента и да уволняват депутати, които си позволяват такъв език от трибуната на парламента или по, каквито и да било медии. Стига вече с тази прочута българска простотия. За това сме на този хал, защото ни управляват безмозъчни ***. Какво мислите, че ще свършат в управлението си: Отговор А: Ще ви окрадат, Отговор Б: Ще свършат някаква работа.

92

Баш Ваш Вожд

преди 3 години

Аз съм *** и вие сте прости и затова се разбираме и гласувате за мен.