131

А за

преди 3 години

РАДЕВ??ТОНЪТ?Много избирателно.

130

Анонимен

преди 3 години

Шок Ужас бомба...скандал...някоя си джукеса си показал гърдата или еди какво си ...заглавията

129

Анонимен

преди 3 години

В повечето Български медии тип "блиц" пик..виждате на какво ниво е държавата и тук е същото

128

Анонимен

преди 3 години

Болшинството от политиците на запад по принцип завършват специални училища, където освен няколко то езика, обноски и маниери, изучават и много неща които ги формират като бъдещи политици. Дори и да не са възпитаници на такива школи, са достатъчно ерудирани и с голям обществен рейтинг в обществото. С кой да сравняваме, с нашите бивши пожарникари, комсомолци, бандити, *** и бивши мили. ционери...от такъв матерял толкова.

127

cky2kbg

преди 3 години

нали ви го каза, аз съм *** и вие сте про3ти затова се рабираме....ай поздрави от пролетно Сидней Аавстралия, чакаме лятото

126

Анонимен

преди 3 години

Макака въведе този стил на говорене(бил близо до народа!?)и всички изпадаха в телешки възторг от хъшлашкото му квартално-хулиганско поведение.Сега сме обидени нали,вместо още тогава да го изметем заедно с коженото му манто към Люлин -4!

125

до 134

преди 3 години

А за мен, като безпартиен и аполитичен, точно този лозунг - Мутри вън - е най-правилният лозунг и точно отразява съкровеното ми желание - Да няма мутри в страната, да се почувстваме хора, управниците да бъдат наказуеми, съдът да бъде съд, а Прокуратурата и МВР да бъдат институции, които да ни пазят , а не ние , народът да се пазим и страхуваме от тях.

124

Анонимен

преди 3 години

Гання* е ДОКАЗАН *** и ***, това се вижда вече от Луната.*Гання е определението за ВСИЧКИ българи без изключение.От 2009та намрази завинаги това просто бугарско племе защото от глупостта по=противно нещо за мен няма.Писна ми от провинциалисти и селяни!!!

123

Dinosaurus

преди 3 години

Стилът на говорене на Президента, Хлебарова, може да служи за пример: "Мутри, вън", но аз, президент на всички българи, подкрепям една Партия и нейната лидерка безрезервно като при това съм напълно независим независим. Наричам проектозакон "недоносче", обвинявам Премиера в патологична жажда за власт, зова на бунт, обаче съм "ентелегентен". Позор, експертко по етикет

122

Анонимен

преди 3 години

Откакто Боко-тиквата се направи на пУлитик с помоща на целокупното проссто бугарско племе това стана официалният език на властта.И ако бяхте КьОРАВИ да го видите 2009та си е ваш проблем.Просстия бг народец това си иска!!!Да го обиждат в прав и преносен смисъл.Станишев не понесе на опростаченото бг племе. Говорел им непонятно, "по градски"...ХА-ХА-ХАПлемето си "сака" на *** да му говорят .Пассмина проста.

121

Анонимен

преди 3 години

До ЧиновникВ Лом сигурен ли си, че е било частно събитие? Било е официално партийно събитие с камери, микрофони и журналисти. А и политиците трябва да се научат навсякъде да се контролират. Остави дали ги подслушват, но в нормалния свят казано на улицата или изтекло от присъстващи струва кариера. Джон Галиано веднъж казва, че не харесва евреите, и става 0 в модата. Макрон още го гонят за казана някъде дума... Публична личност значи и ограничения.

120

Dinosaurus

преди 3 години

До Анонимен 123Ало, валутния борд ни го натресоха, когато Луканов (застрелян като ку*е) наложи мораториум на външния дълг (С БКП напред). А при Ореха спряха еврофондовете заради крупни злоупотреби.

119

Пица на парче

преди 3 години

До хмКато не ти харесват магистралите и метрото, не ги ползвай. На никой не му дреме за мрънкачи като теб.

118

И.Б.

преди 3 години

Когато някой обижда някого с чуждица, нека поне я преведе на български. Имам предвид думата "***". Сигурно е турцизъм, но като бяхме деца, в училище ни учиха да мразим всичко турско и затова все още не знам, какво означава "***".Моля, помогнете с превод. Благшодаря.

117

Чиновник

преди 3 години

Не виждам какъв ви е проблема, как говорят политиците на частни събирания. Те не говорят така, когато се изказват официално. А простолюдието от една страна, така си говорите постоянно, а от друга страна речника ви рядко надхвърля 90-100 думи, половината, от които дори не можете да изговорите правилно. И да, абсолютно вярно е че, над 80% сте лyмпени и трябва да си смените чипа.

116

Анонимен

преди 3 години

Проcташко говорене в типичния за мутрите стил, е по-малката беда, голямата беда е , че и във властта се държат по същия мутренски начин и затова България изостава от другите държави в ЕС, а хората бягат по други държави.

115

Реалист

преди 3 години

Това прocташко говорее на политиците от ГЕРБ бих го пренебрегнал, ако я нямаше демографската катастрофа от последните 31 години и особено през последните 11 години при управленеието на мутрите. Точно заради престъпносто управление на България след 1989 година, населението на България от 9 милиона сега е официално 6,935 милиона, а реално 4-5 милиона заради огромния брой избягали завинаги от управлението на мутрите в България. България е на дъното на ЕС, а преди мутрите поне бяхме пред Румъния.

114

Ванката

преди 3 години

До 122Да - за невъзпитания, неграмотния и *** човек, да говори книжовно и без обиди, наистина е притворство и лицемерие. А тези същите, които си изредил, не са ли били лицемери, когата се умилкват пред електората си предизборно?

113

Анонимен

преди 3 години

До До 112 хмто със заем всеки може. Помним как оревахте света когато Ореха искаше да тегли 1 млрд, но после на няколко пъти си трайкахте като ваш вожд тегли веднъж 16 милиарда, после още над 20, който не ние, ми нашите внуци ще връщат

112

Анонимен

преди 3 години

На тия "експерти" във видеото като им слушам изказа и елементарните маниери, не са по-далеч от политиците.