51

Анонимен

преди 3 години

Кьовеши се е спретнала на пълни обороти, та тук протестите ще се озъбят още по-наточено.

50

м,да

преди 3 години

Никой не назначава по умни подчинени от себе си! *** *** назначава!

49

Анонимен

преди 3 години

Политиците са от едната страна, а от другата са хората. Последните не са еднотипна маса, а са различни. За образованите и интелигентни хора, подобен стил на обръщение към тях е недопустим. Само те са миниатюрно малцинство в страната, което дава безкрайни възможности на политиците да плещят характерните си брътвежи.

48

51

преди 3 години

Много елементарно мислене. Костов и Царя бяха поне 100 пъти по-добри управници от Крадеца Тиквун. Времената бяха различни. Сега сме в ЕС и получаваме подаяния, а и 2 милиона българи работят в Западна Европа и пращат пари. Това е разликата. Всичко се случва, въпреки Тиквун, а не заради него. Ще го разбереш, когато дойде сметката и трябва ТИ да я плащаш.

47

Диана

преди 3 години

До До 38Без празни приказки, пиленце! Къде точно съм ти натрапила умозаключенията си? Никъде! Учи се от по-старите - те знаят повече от теб за живота - това не е умозаключение, а елементарна истина, която трябва да се каже на някой, който явно не я знае...Като не искаш някой да ти казва какво да правиш, трябва сам да се досетиш - това е живота, бебчо!

46

Гробокопач

преди 3 години

Само думата Ку..ви, не искат да употребят публично, зщаото с еотнася за всички тях, по подразбиране (по дефолт). "Ку..вата", това е състоянието на тяхната първична природа и пулсът на техната душевност:)))

45

до 44

преди 3 години

Както съм го написал по-долу човек сам избира от какво да се обижда и от какво не...Думите са думи... Ако Вас са Ви обиждали отпред или отзад не слагайте всички останали в тази графа...Ако имате нещо по-полезно да кажете с удоволствие ще го прочета....Виждате ли се какво правите Вие се обиждате един друг дори във форумите, а после сте се засегнали от това какво казали някакви политици. Ако не бяха политици щеше ли да Ви направи впечатление.... вероятно не. Какъвто народа такива управляващите!

44

Анонимен

преди 3 години

Тази експертка живее в някакъв паралелен свят. Или просто си живее затворена вкъщи без социални контакти и с представите си как трябва бъдат нещата... Иначе би било хубаво да е така както си въобразява, ама не е.

43

Диана

преди 3 години

До До 22На какви нападки по-конкретно е отговарял Президента, моля? Никой никога не го е нападал! Явно има обаче много гузна съвест защото загуби ума и дума от елементарна операция на прокуратурата, която нямаше нищо общо с него. Съвест, значи...Кой знае един ден какво щре излезе за него! Колкото до мутрите от ъндерграунда - БСП е този, който натика не само тях, а целият ни народ там с тяхната политика! Или умирай или кради, лъжи...Всички достойни хора напуснаха страната заради тези н.егодници!

42

Анонимен

преди 3 години

Жан Виденов беше много сдържан и културен в изказа си.Скромен и мил човек със зубърска прическа.Но взе ,че фалира България.Царят-също.Дипломат,цар,културен и възпитан.Стилът му беше безупречен.Хоп,минаха 800 те дена и българите останахме само с надеждите,а те със заменките ! Луканов,Костов,Беров....все костюмари и дипломати....Е,какво да гледам? Изказ или живота си ???Вие си гледайте изказа ,щом ви е толкова важен !!

41

До 38

преди 3 години

Бабо Диана,мога само да те съжалявам.Вервай си на простия еднокнижник,ама не ни натрапвай умозаключенията си.

40

Анонимен

преди 3 години

Никой не е вечен нито във властта, нито на земята, но оставка или изобщо смяна ще има, като се свърши започнатото. Който не р доволен - да си опита късмета на терминал 2! А дотам е само няколко минути с метрото.

39

Анонимен

преди 3 години

Така е при ориенталските диктатури. Сатрапите се мислят за нещо повече от останалите хора и си позволяват да ги обиждат.

38

ДДРОнег

преди 3 години

Факт е, че по-пр-о-ст пемиер не сме имали !!!Факт е, че не сме имали и управник-мафиот !!!И това до управлението на ББ, т.е от около 10 г. сме народ , управляван от *** мафиот, т.е. м-у-т-р-а, т.нар. т-и-кв-а !!!Е, и нещо хубаво за тиквенското упрваление - бб не цепи басма никому - който от неговите слуги го хванат в крачка - веднага го кара да подава оставка, дори и цвъкито не се отърва ...Е, ясно ми е защо го правии че го прави чак когато е късно, но дано и следващите да си пдават оста

37

Анонимен

преди 3 години

Нивото е много ниско в България. Чалгаризираха обществото. Колкото и клиширано да звучи, всеки народ си заслужава управниците. Това е най-доброто, което може да предложи този народец. Умните и можещите са маргинализирани и натирвани в посока терминал 2. На почит са прoстите. Затова под строй гласуват за хора, които в нормалните страни ще са бодигарди, чистaчи или ще търкат нарoвете в затвора.

36

Анонимен

преди 3 години

За да има смяна на модела, системата и властта у нас е необходима смяна на мат'риала !

35

ЕвроПачкаЗлатноКюлче

преди 3 години

искате да кажете стила на пр0стаците, които са ви яхнали и ви пият кръвчицата финансово и си живеят като императори, въпреки че сте по-умни от тях?!

34

Вие си го направихте

преди 3 години

Всички изброени простотии, са казани от Тиквата или имитаторите (***) му в ГЕЙП. Тази "партия" трябва да бъде забранена, а актива и разследван и при злоупотреби съден.Или това трябва да направите, или "да ходите пеша" !

33

До 34

преди 3 години

Абсолютно си прав !!!!!

32

Диана

преди 3 години

До До 13Ти гледай колко достойнство ти е останало на теб, защото явно виждаш до носа си! - къде е достойнството на един човек, който се оставя да го лъжат, манипулират и да го наричат "матриял", а той да се радва и размахва хвърчилото си, значи? Кой и какво не позволява на протестърите да пораснат? - БСП, която прави всички да се чувстваме прости, защото някога сме й вярвали и защото допускаме други днес да й вярват...Възрастните трябва да се уважават-елементарно, значи! БСП няма да ти го каже