49

Анонимен

преди 3 години

До тиквите на БСП не опитвайте да връщате България назадБСП събори правителството на СДС и за това прехода в България продължава ощеЖельо Желев ги остави непокътнати и сега пак с добродано да го разберат

48

Анонимен

преди 3 години

Преди 1989та при соца България сама си построи всичко, без пари от СИВ или СССР, и беше сред 30те най-развити икономики в света.

47

Анонимен

преди 3 години

Шегувате ли се?Или ни се подигравате?

46

Анонимен

преди 3 години

Интересно е и задлъжнялостта междуфирмена, липса на квалифицирани работни места с добро заплащане, шефски места заети от калинки и т.н.

45

Анонимен

преди 3 години

Борисов строител на днешна България.Южна България се роди след построяването намагистрала Тракия, саниране нека да продължи,газов хъб, зала, нов парламентмагистрала Хемус, моста при Видин. платих ми си ядрения реактормагистрала Струма язовири, ремонти, ограда, и много други нещапредлагам на другарите от БСП да го преизберем и само така Българияще тръгне към светлото бъдеще

44

Анонимен

преди 3 години

Във този саит пишът само ниграмотни люди и това е много неприятно и потресаващо, отвратително за интелигентна персона като моя милост!

43

Българин

преди 3 години

Един българин просяк в Кьолн или Париж изкарва 40 евро на ден и нощувката и храната му е безплатна в приют за бездомни с топла храна и безплатно уайфай да се види с жената и децата в България по скайпето вечер като се прибере от просене, а на месец може да си докара от просене към 800 евро, 10 пъти повече от средната за Русия заплата 86 евро. Правото да просим пред катедралата в Кьолн и в Париж ни го даде членството в ЕС, един български просяк живее 10 пъти по-добре от руснака.

42

Анонимен

преди 3 години

Интересно е да се види усвояването тип стадион в безлюдно село , който вече е обрасъл, но пари са усвоени, или кръпка за милиони , която вече се руши , но са усвоени парите и т.н.

41

Анонимен

преди 3 години

Браво на Борисов води държавата в правилната посока

40

Анонимен

преди 3 години

За всяко евро субсидии, които влизат в България, и половината от което евро е българска вноска в ЕС, осем или десет пъти по толкова изтичат от България към Париж и Берлин през супермаркети със субсидирани храни, убиващи селското стопанство и селата ни, изтичат през водо- и електроснабдяване, банки, които плащат нищожни данъци.

39

Анонимен

преди 3 години

Такава статия се равнява на изказването на Мария Антоанета , като нямат хляб да ядат пасти .Дайте количеството хора напуснали за този период, дайте колко са пенсии и заплати, колко обезлюдени села и градове, колко български , а не чужди цеха има, защото каквото има са дребни чужди цехове за нископлатен труд.Дайте какви технологии имаме и къде сме в света . Та като видим истината е катастрофално в сравнение с преди герб.Само пълни чекмеджета на някои хора от фондове, това е резултата.

38

Леле

преди 3 години

Не, но на един с 'жипка му се напълниха чекмеджетата

37

Анонимен

преди 3 години

Средствата от ЕС подпомагат българската икономика по няколко направления. Те водят до увеличение на инвестициите на частния бизнес, до разкриване на нови работни места, а от там до повишаване на доходите и потреблението.

36

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов"Аз искам..."В съвременна България какво искат комунистически каскети не е важно.

35

Анонимен

преди 3 години

С пълни джобове ги лъжат ***. И мерцедеси ще карат. Ама мият улиците на Запад и мизерстват в родината си. А в Белрус имат работа и нормални заплати. И там живеят най-добре от бившия източен блок.

34

Цени

преди 3 години

Но цените се вдихнаха най- малко 2 пъти, т.е. с 200%. На някой стоки като домати дори е повече. Цените на хранителните стоки в магазините и пазарите достигнаха тези в Москва.

33

Анонимен

преди 3 години

Напълни се,ама само на некои българи.Например на тия с пачките в чекмеджето.А иначе българина си остана на-бедния в Европа и това за никого не е тайна.

32

Анонимен

преди 3 години

Добре де кои забогатяха от мафията герб и еврогейския съюз ? Дебелото лили ,Пеевски ,Доган ,боко ,Цацаров ,Гешев . Това е като списък на дебелогъзието и мързела .Някой с труд да е забогатял ??? Ето това прави герб и ЕС .Крадат труд и го преразпределят на най наглите и дебелите. А хората не могат и живота си да откупят от беснеещете им душмани .Трябва да се махат мафията герб и ЕС.България и Европа ще са много по добре без тези агресивни душмани посягали на хора.

31

Анонимен

преди 3 години

Какви джобове, още сте в 19-ти век... Вече сме на чекмеджета и шкафове.

30

Еуропеец

преди 3 години

Да...Напълниха се яко на едни десетина процента богопомазани... Другите ще имат да плащат едни многомилиардни дългове, които се натрупаха последните десетина години, след катастрофалните 3 мандата на гробарите.