69

Анонимен

преди 3 години

За 10 години, милиарди дългове, милиарди евро фондове, средно европейски данъци, но българинът не видя стотинка. Улиците леща, метрото го строят с нашите пари 20 год. и се бият в гърдите, кучета, мачки, каруци, таралясници, мизерия, тротоари няма, спортни площадни няма. Абе натаковаха ни го яката и фактите го потвърждават, последните сме по всичко. И, когато трябва да се опълчим на тия *** българо убийци, ставаме жертви на платени стотинкаджии и провокатори, както в нета така и на улицата

68

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 56Глупости приказваш с 2500 евро чисто на месец може да живееш нормално дори в Западна Европа , а какво остава за България

67

пецата

преди 3 години

2005та вземах 630лв , 2020 съм без работа ,но от всякъде ми предлагат да работя за 610 лева

66

Христо Христов

преди 3 години

До 51Атлантиците соломон паси и леа коен помогнаха на луканов бкп да не се затрие.Българомразците са още тука.

65

Анонимен

преди 3 години

НАТО е чужда окупационна армия.

64

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНАТО - това е българската армия

63

До 64

преди 3 години

Абе на вас чавка ви е изпила акъла.Каква Русия,каква война.Нито руснаците искат война с нас,нито ние с тях.А ако американците искат да ни превърнат в пушечно месо заради имперските си интереси,не са познали.

62

Анонимен

преди 3 години

България има ангажимент да поддръжка 2959 километра пътища в страната в състояние, което да позволява преминаване на военна техника, казва в рамките на парламентарен контрол министърът на регионалното развитие и благоустройството. Целта е по тях да може да мине техника на НАТО при война с Русия.

61

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 61Щях да кажа че нарочно го правят, но като се замисля какви отвеяни тийнове има, дето работят за 500-600 и след като са краднали от някъде нещо, като им свършат, разбира се за дозичка....съгласен съм с теб :))) Някои дори говорят за 10-15 бона докато им кърви носа и търсят закуски, щото не са яли с дни :)))

60

Анонимен

преди 3 години

В България друга икономика освен смяна на чаршафи в туризма и фирмите които усвояват европарите няма. А преди 1989та във всеки град имаше по няколко завода.

59

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 56"С 5 000 лева ЧИСТО се чувстваш слабоплатен. Трагедията е ужасна."Мдаааааа. Голяма част от българите падат от Марс. Вече съм твърдо убеден в това. Няма такива въздухари и фантазьори.

58

Анонимен

преди 3 години

Комунизма и фашизма са затритиследват ДПС и БСП

57

Анонимен

преди 3 години

Напълни се чекмеджето на поне един българин

56

Кривата ракета

преди 3 години

Царо и той ли беше от БСП/БКП?

55

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 41Дадох ти плюс, обаче за техологии (не наши) винаги сме били любознателни, имаме един от най бързите интернет услуги в Европа, но явно е така за да се лаем по форумите :))) За другото си прав, освен в някои големи градове, население почти няма по селата и малките градчета, да не кажа пустош :))

54

Анонимен

преди 3 години

Реалната инфлация е над 12 процента, заплатите не се вдигат и вече с 5000лв чисто се чувстваш като слабо платен .Трагедията е ужасна.Затова пък некомпетентност и корупция да искаш.Утайката в управлението , това направиха дъртите генерали докарали неграмотен мафиот на власт .

53

Анонимен

преди 3 години

БСП е наследник на БКП -Тодор Живков е поръчал на Бойко Борисовда направи партия и да осъществи неговите мечти,така че в момента ви управлява БКП а БСП са против вожда си.напълно са сбъркани сегашните

52

Анонимен

преди 3 години

В Русия има 100% достъпност до детските градини във всяко населено място детските градини са 100% обезпечени. Всяка майка може да е сигурна, че ще има място за детето и където и да е.

51

Анонимен

преди 3 години

Премиерът спомена за новите две програми за подпомагане на бизнеса, които тръгват през октомври, както и за възможността фирми да кандидатстват за детски кътове.

50

Анонимен

преди 3 години

Бъдещето в ЕС - обезлюдяване и изчезване на българите като народ, остава само територията.