29

В метрото на София

преди 3 години

Там ми напълниха джобовете с жълти ръждиви стотинки. Касиерката си ги беше подготвила да ги върне на някой заблуден човечец, като мене :)

28

Анонимен

преди 3 години

Навремето си приказвахме с една позната, та аз е питах къде работи, тя ми отвърна в някакъв кол център, аз я попитах защо не се хване някъде в администрацията, тя ми отговори че в държавните сфери не се изкарвало пари, вече всичко е частно и нямало смисъл :))) Сега се вижда къде са парите, частниците го гъл тат под вода :)))

27

мхм

преди 3 години

преди 3 дни от фонд земеделие се оказа, че са откраднати около 800 милиона лева! сами си правете сметка

26

Какви Са Тези Дребни

преди 3 години

Едрите са за шемекерите, на мен банката като изтеглих 5000 всичките ми ги дадоха по 5 евро пачки. ХАхаах да си имам, да разнасям пачки по самолета в джобовете. Пълен цирк, обикновните хорица ни изцедиха тотално и ни изритаха.

25

ЕС тарикат

преди 3 години

До Ристьо ристьов 19Ми излизай бе иаз искам да излезеш от ЕС

24

До 23

преди 3 години

От тогава минаха 24 години ако не си разбрал, и твоя ГЕРБ да се оправдава с това за всичките си провали, е меко казано абсурдно.################От тези 24 години около 15 управляваха другарите .Ако и те бяха направили това,което ГЕРБ направи до сега ,може би щяхме да сме по добре.Но ,когато държавата е напълно ограбена и съсипана(предимно от твоята БСП) десет години са твърде кратък срок.И сега ,другарю искате пак да върнете основните виновници за дереджето на страната ,пак на власт.

23

Бау

преди 3 години

До Христо ХристовАз лично предпочитам да крадат от европарите, от колкото от българските ... Ако си мислиш, че ще спрат като "излезем" имам лоши новини.

22

Анонимен

преди 3 години

А така .Забогатяхте ли ? Преяждайте .Той дълга народа ще го плаща.

21

Анонимен

преди 3 години

Аз не съм видял и лев, ама Бойко си напълни шкафчетата с евраци и злато

20

Jobs

преди 3 години

Що не сложите снимка с розови пачки по 500?, какви са тези дребни банкноти?

19

Лоест Тулуп

преди 3 години

Аз съм си доволен.

18

Христо Христов

преди 3 години

До бау, Аз искам да ицлезем от ес, защото подхранват лицемерието, подлостта, корупцията и мързела.Ясно е, че лицемерите, подлите, корумпираните и мързеливите го харесват... и паразитиращите некадърници де.

17

Анонимен

преди 3 години

ПфффффффффффффффффТвърдо ние!

16

1

преди 3 години

За джоба на българина не знам,но на един българин,чекмеджето се е напълнило.

15

До9

преди 3 години

За лош късмет дойдоха герберугите и провалиха всичко!#######Другарю ,имаме и опита ,когато алтернативата управлява. 5 долара заплата и 3 пенсия.Празне магазини,купони за хляб и бензин ,режим на тока и т.н.Тъй ,че по полека с "лошия "късмет.

14

Христо

преди 3 години

Не само герберите крадат ,я да си спомним социалистите какво правеха ...един дол дренки

13

Активист на БСП

преди 3 години

8% за 6 години !!! Важното е ,че напълнихме чекмеджетата на ХЕРАКОВСКИЯ *** !!!

12

Христо Христов

преди 3 години

И сак се установи, че е благодариние на парите от ес, а не на парите от гастарбайтерите (50% от парите на ес), които отиват директно при хората, а не по чекмеджетата и за некачествени ремонти?!

11

Анонимен

преди 3 години

то българина не стигна до еврофондовете, те отидоха за къщи за гости и отбрани приближени на властта, ние само данъци даваме, осигуровки, за пенсии - няма

10

Анонимен

преди 3 години

Абе джоба на българина не знам ама Чекмеджето на Мутрата се пръска по шевовете