35

Анонимен

преди 5 месеца

Напълни се,ама само на некои българи.Например на тия с пачките в чекмеджето.А иначе българина си остана на-бедния в Европа и това за никого не е тайна.

34

Анонимен

преди 5 месеца

Добре де кои забогатяха от мафията герб и еврогейския съюз ? Дебелото лили ,Пеевски ,Доган ,боко ,Цацаров ,Гешев . Това е като списък на дебелогъзието и мързела .Някой с труд да е забогатял ??? Ето това прави герб и ЕС .Крадат труд и го преразпределят на най наглите и дебелите. А хората не могат и живота си да откупят от беснеещете им душмани .Трябва да се махат мафията герб и ЕС.България и Европа ще са много по добре без тези агресивни душмани посягали на хора.

33

Анонимен

преди 5 месеца

Какви джобове, още сте в 19-ти век... Вече сме на чекмеджета и шкафове.

32

Еуропеец

преди 5 месеца

Да...
Напълниха се яко на едни десетина процента богопомазани...
Другите ще имат да плащат едни многомилиардни дългове, които се натрупаха последните десетина години, след катастрофалните 3 мандата на гробарите.

31

В метрото на София

преди 5 месеца

Там ми напълниха джобовете с жълти ръждиви стотинки. Касиерката си ги беше подготвила да ги върне на някой заблуден човечец, като мене :)

30

Анонимен

преди 5 месеца

Навремето си приказвахме с една позната, та аз е питах къде работи, тя ми отвърна в някакъв кол център, аз я попитах защо не се хване някъде в администрацията, тя ми отговори че в държавните сфери не се изкарвало пари, вече всичко е частно и нямало смисъл :))) Сега се вижда къде са парите, частниците го гъл тат под вода :)))

29

мхм

преди 5 месеца

преди 3 дни от фонд земеделие се оказа, че са откраднати около 800 милиона лева! сами си правете сметка

28

Какви Са Тези Дребни

преди 5 месеца

Едрите са за шемекерите, на мен банката като изтеглих 5000 всичките ми ги дадоха по 5 евро пачки. ХАхаах да си имам, да разнасям пачки по самолета в джобовете. Пълен цирк, обикновните хорица ни изцедиха тотално и ни изритаха.

27

ЕС тарикат

преди 5 месеца

До Ристьо ристьов 19

Ми излизай бе иаз искам да излезеш от ЕС

26

До 23

преди 5 месеца

От тогава минаха 24 години ако не си разбрал, и твоя ГЕРБ да се оправдава с това за всичките си провали, е меко казано абсурдно.#######
#########
От тези 24 години около 15 управляваха другарите .Ако и те бяха направили това,което ГЕРБ направи до сега ,може би щяхме да сме по добре.Но ,когато държавата е напълно ограбена и съсипана(предимно от твоята БСП) десет години са твърде кратък срок.И сега ,другарю искате пак да върнете основните виновници за дереджето на страната ,пак на власт.

25

Бау

преди 5 месеца

До Христо Христов
Аз лично предпочитам да крадат от европарите, от колкото от българските ... Ако си мислиш, че ще спрат като "излезем" имам лоши новини.

24

Анонимен

преди 5 месеца

А така .Забогатяхте ли ? Преяждайте .Той дълга народа ще го плаща.

23

Анонимен

преди 5 месеца

До 15

И аз като теб го помня другарю, ама това само показва че ние с теб сме двама застаряващи чичковци, защото младите не са и чували за подобно нещо! От тогава минаха 24 години ако не си разбрал, и твоя ГЕРБ да се оправдава с това за всичките си провали, е меко казано абсурдно!
Освен това, аз ти обърнах внимание че СЛЕД влизането в ЕС и с парите от ЕС България трябваше да дръпне много напред, ако не бяха твоите любими гербаджии! При другаря Виденов пари от ЕС нямаше

22

Анонимен

преди 5 месеца

Аз не съм видял и лев, ама Бойко си напълни шкафчетата с евраци и злато

21

Jobs

преди 5 месеца

Що не сложите снимка с розови пачки по 500€, какви са тези дребни банкноти?

20

Лоест Тулуп

преди 5 месеца

Аз съм си доволен.

19

Христо Христов

преди 5 месеца

До бау,

Аз искам да ицлезем от ес, защото подхранват лицемерието, подлостта, корупцията и мързела.
Ясно е, че лицемерите, подлите, корумпираните и мързеливите го харесват... и паразитиращите некадърници де.

18

Кадъноразклащач

преди 5 месеца

само на определени българи и турчета се напълниха

17

Анонимен

преди 5 месеца

Пффффффффффффффффф
Твърдо ние!

16

1

преди 5 месеца

За джоба на българина не знам,но на един българин,чекмеджето се е напълнило.