155

Анонимен

преди 1 година

не знам за джоба , ама чекмеджето....ахааа стоплихте ли ?! а

154

Скептик

преди 1 година

А бе мишки, вкарвате 20 милярда лева и получавате ръст на износа под 1%. Какво ви говори това? Чии заплати и консумация увеличавате бе?

153

Христо Христов

преди 1 година

До Анонимен/146Не само за България, не само!

152

К6

преди 1 година

Стига сте писали глупости.

151

Димитър

преди 1 година

Гадове напълни се ще ни уморите мръсници крадливи !! Всички крадци мутри борци каратисти *** политици прокурори правосъдни системи край нямат всички във затворите мафиоти мръсни хотелиери ресторантьори шезлонги чадъри МАФИЯ МАФИЯТА СВАЛЯ ДДС НА МАФИЯТА НЕ НА БЕДНИТЕ !!! ИДВА ВИ КРАЯ !! ОСТАВКА СЪД ЗАТВОР КОНФИСКАЦИЯ

150

деди

преди 1 година

до 148 това беше целта убиване на икономиките ,погледни всички държави които се присаидениха към евро съюза след распадането на комунизма всички са бедни и чакат милостиня ,само поляците са малко по добре

149

работяга

преди 1 година

През ден си пълня джоба,раницата и чекмеджето с пари от еврофондовете. Един ден пълня и на следващия празня.Голям кеф.Браво на Герб и Борисов.

148

Анонимен

преди 1 година

икономика, основана на милостиня от ЕС, и то дадена без желание няма да доведе до нищо добро. все едно просяк да мисли, че ще забогатее, ако иде да проси в по-луксозен квартал.

147

Анонимен

преди 1 година

137,Дават и много се построи. Заради корупцията качеството и цените са такива, че се срутва за 0 време, а обикновените хора нищо не виждат. Ама защо тогава още хора защитават корумпетата? Хем искаме средствата за бизнеса да създават работа и добри заплати, хем не протестираме срещу крадците. Няма как да стане. Иначе тия милиарди можеше да направят МРЗ и 1500лв, ако бяха отишли в добра инфраструктура и реални инвестиции.

146

Анонимен

преди 1 година

Даниел Фройнд за България:Начинът, по който се отпускат европейските фондове, не води до добруване на обикновения човек, а създава корупция за един отбран елит.

145

Анонимен

преди 1 година

Всичките, тези еврофондове и субсидии създават огромна административна маса, която която за съжаление намалява конкурентноспособността на икономиката. То и за това повечето страни в европа не вървят икономически добре от доста години.

144

Анонимен

преди 1 година

За 6 години 8% повишаване на заплатите от фондовете, а цените 108% са се увеличили. Много се е напълнил Джоба на българина.

143

Анонимен

преди 1 година

На един конкретен българин - да, но повечето нормални българи се срамуват да се отъждествяват се него.

142

Анонимен

преди 1 година

и до момента 90% от Българския износ е за Турция и Русия - западните гадове трака и не отвориха пазарите си за нас ------- За Турция е вярно, за Просия - не. С Просията всяка година имаме по 2,5 - 3 млрд дефицит. Германия и САЩ са след Турция страните, в които изнасяме.

141

Kiorsufra

преди 1 година

Samo ne I na ba4katorite ne sa palni djobovete.Parite se rasdavat na shemata tatko ,bratko I svatko.

140

Анонимен

преди 1 година

Всичко това са ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ.Наливането на готови пари и откриване на раб. места в непроизводителни сектори само помпа инфлация и отлага проблемите, а не ги решава. И не само ги отлага - те се трупат и набъбват с времето.

139

башбакана

преди 1 година

Напълни и шкафчето ,освен джобовете ...

138

Предприемач

преди 1 година

Нормалните бачкаторчета нищо не са видели и няма и да видят от тия еврофондове. Дребния бизнес също, включително и аз. Тези милиарди се раздават на няколко акули и пълнят сметки, правят палати, имат бентлита и дузина силиконови любовници. Всички ги знаят кои са. Днес бг, що дразните обикновените хора???

137

Анонимен

преди 1 година

Много ви се иска БСП да е на власт. Ами ако желанието ви се сбъдне, пак ще сте на улицата, но умрели от глад. Няма да има нужда от гладни стачки,всички ще сме гладни. Така, че успех в начинанието. Кой каквото си посее, това и ще пожъне!

136

Евреиски ЛЪЖИ

преди 1 година

само кръгъл глуппак може да повярва че западните гадове ни дават !!!за 30-години западните гадове и една беседка не построиха в България - сако грабят !!!до 2016 (щото за по късни години изпокриха данните) бедна булгария е внеслав ЕС около 29 МИЛИАРДА !!!! а е получила малко повече от 9 милиардаи до момента 90% от Българския износ е за Турция и Русия - западните гадове трака и не отвориха пазарите си за нас западните гадове ни грабят така като и Турчин не ни е грабил !!!