123

Анонимен

преди 3 години

До 149 Христо ХристовТи явно вече си си взел арабоафриканския витамин

122

реалнафантазия

преди 3 години

До 150,Сините очи не са ли признак за рецисивен ген, който е считан за по-слаб? :)

121

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 152Арийска раса не съществува, може би в далечното минало е имало държава Асирия, но за раса ? Хитлер или по точно очилаткото Химлер (чист ариец, висок, здрав, синеок и т.н) са ходили чак в Тибет и Иран за да си търсят корените на арийството, сами разбирате че това е абсурдно, все пак най малко сте виждали иранци, за Тибет и Далай Лама поне сте чували :)))

120

Анонимен

преди 3 години

И голяма част от руснаците са бели и руси, но генетично тия белите и русите руснаци пак идват от викингските племена. Факт е, че Династия Рюрик които стоят при основаването на руските държави, също са варяги (викинги). И кво? Руси хора имало в Русия, ама Хитлер ги нападнал и избил милиони. И в Полша е пълно с руси и синеоки хора.

119

Анонимен

преди 3 години

Абсолютен мит е, че руcите хора са аpийци. Даже точно обратното е - станали са руcи поради изpoдени гени. Твърдението, че като се върви по-нагоре към севера хората стават по-бели и по-руси е детско. Стават бели и руси само в Европа, иначе не стават бели и руси от Карелия нататък през цяла Азия че чак после дори в Аляска и Канада местните не са бели и руси. А арийците идват от източната граница на Иран (и Афганистан, провинция). Хитлеp е пращал експедиции в Хималаите в търсене на арийска раса.

118

Христо Христов

преди 3 години

До 145Госпожата нищо няма да плати.Госпожата си кара 4 мандата като първи женски канцлер и незнамсиощекакво.Като всеки демократичен политик, меркел прави това, което е нужно, за да спечели гласове. 2015та немците и по-конкретно женските с ляволибералните прогресивни разбирания демонстрираха масово за повече афроараби. И меркел им ги даде.Не е виновна тя, че немското стадо винаги е било тор.

117

Анонимен

преди 3 години

След ВСВ са направили своята малка утопия в южна америка. Още има градчета в Аржентина където се говори само немски

116

Много ясно

преди 3 години

До Анонимен 141"Хитлер и Сталин НЕ са най-масовите убийци в историята."Дано го научат хората най-накрая, но едва ли. Принципно европейските войни са детска игра пред азиатските кланета. Тия двамата не са били цветя и това, което са извършили трябва да се помни, за да не се повтаря, но не може ВСИЧКИ поколения след тях да живеят с вина и от срам да затриват нацията си, приемайки диви орди, настървени да убиват за свинята аллах.

115

Анонимен

преди 3 години

Изгледал съм много филмчета за ВСВ, говорил съм и с доказани български историци, мнението е различно :))) Това че Хитлер ни е дал земи са пълни глупости, като се има напредвид че е мислил славяните за ***, но може би не сме славяни, все пак термина славяни е измислен през 18 век :))) Като гледам премиера ни, който е със "сини очи и бяла кожа", тоест типичен ариец, нямам думи за простотиите ви които бълвате :))Както са казали умните хора, невежеството е блаженство !!

114

Анонимен

преди 3 години

Колкото и извратено да звучи, предпочитам политиката на Хитлер пред тази на Меркел, която вкара арабеските да се омешат с германците. И самият факт, че много хора са на това мнение, говори че госпожата един ден ще плати висока цена пред историята за деянията си.

113

с нетърпение очаквам

преди 3 години

До 141 Анонименимето на човек затрил повече от 50 млн души през живота си

112

Българин

преди 3 години

Мечтите на Хитлер за Норвегия са същите като мечтите на Фигуранта за България ! Има сериозна заплаха злия дух -Фигуранта да причини непоправими вреди на България !

111

ами

преди 3 години

До 139 Анонименако да кажем се осъществи комунистическа утопия това означава , че хората ще бъдат равни с равни права и задължения но просто хората не са мислещи същества а си оставаме животни . при натсиска утопия няма равенство и обществото се развива според вижданията на един субект които не подлежи на контрол което е извратено. комунизма би бил много по хуманен строй , без екслпоатация и постоянно съревноваване за богатства но няма хора които да са подходящи за него строй

110

Анонимен

преди 3 години

Хитлер и Сталин НЕ са най-масовите убийци в историята. Далеч даже не са.Но такъв е кръгозорът на европееца на средна възраст. И целта е вменяването на национална вина на две държави, които по друг начин трудно биха били съкрушени.

109

Анонимен

преди 3 години

Честно казано, от комунистическата и нацистката утопия, предпочитам второто. А и в Норвегия по фиордите хората живеят в утопична красота, и без Хитлер!

108

Анонимен

преди 3 години

Нашият Б.Б. с нещо наподобява А.Й....опиянен в магистралите и магистралките,които вкарва в спалнята си...даже подобрява генофонда,като прави дете на юис дупе...а вчера крои планове за гигантски язовири...

107

не е точно така

преди 3 години

До 135 Анонименпопринцип когато някой е дълбоко вярващ той е опасен за другите хора(може дори и за тези от собствената му вяра но малко по различни). в днешно време някой да вярва истински в каквато и да е религия значи не е много умен и образован. така той може да бъде лесно манипулиран от духовните му водачи и да направи немислими неща спрямо другите . а ако някой ме погледне на криво не бих му обърнал другата си буза.

106

Анонимен

преди 3 години

Този "чистокръвни ариец" от снимката заедно грузинския сатрап Сталин са най-масовите килъри в историята на света.. Това, че някой е друговерец или е друга националност не означава че престъпник или трябва да го преследваш щото не вярва в твоите идеи или щото те погледнал на криво...

105

Анонимен

преди 3 години

Мечтата на Хитлер не се сбъдна, но на Меркел ханъм се получи напълни Европа с брадати лекари и физици да оправят генофонда.

104

Анонимен

преди 3 години

Вярно е, че е имало такива развъдници на хора. Любопитен факт е, че винаги тъмнокосата от група АББА е с такъв произход и неслучайно не иска да е руса.