143

Анонимен

преди 3 години

До Урок по историяХристиянството е ако повярваш и приемеш Господ Исус Христос за спасител и изпълняваш неговото учение което е от Бога това е Християнството

142

Анонимен

преди 3 години

Статията е превеждана от руски. "Нахальонок" на руски значи коп.ле, а не нахалник. Тоест, "bastard". Значи, става дума за "германските коп.лета", а не за някакви измислени германски нахалници.

141

Анонимен

преди 3 години

Да разхвърлиш армията си на няколко фронта в Европа и Африка е лоша идея.-----И каква вина има Хитлер за това?

140

Анонимен

преди 3 години

Какви са тия "немски нахалници"?Като нямате акъл даже да превеждате на български, за какво изобщо се захващате?

139

Урок по история

преди 3 години

Християнството, в лицето на Адолф Хитлер загуби войната не заради грешки на Хитлер, а евреите успяха посредством масонските ложи в САЩ и Англия да вкарат Америка във войната, при това с чудовищни лъжи и измами - Рузвелт печели изборите с клетвеното обещание, че Америка няма да се намесва във тази война - което беше опашата лъжа, както се видя, освен това евреите организираха Пърл Харбър с цел тунинговане на общественото мнение. Така въвлякоха с лъжа и измама Америка във една чужда за тях война.

138

Анонимен

преди 3 години

До Да допълня...Ами той Хитлер е бил пълен невежа що се отнася до армията, оставил е 4 дивизии да пазят Балтика до края на войната, вместо да помогнат на други фронтове, да не говорим за Ленинград (Санкт Петербург) където вместо да превземат града ги обсаждат, има много други такива случаи в които Хитлер е пропилявал и без това намаляващите му ресурси, от към хора и техника, пълен лаик :)))

137

Христо Христов

преди 3 години

До 48Ама е нямал петрол....

136

Много ясно

преди 3 години

До popa ot razgradНе се коси. Писачът е леко навежда.

135

Факт

преди 3 години

Двама велики мъже, писали история в 20-ти век, имаха мъжеството и смелостта да кажат истината за това, кой е Адолф Хитлер и за какво и срещу какво се е борил, това са генерал Джордж Патън и президента Джон Фитцджералд Кенеди. И двамата бяха убити от евреите.

134

Банки с шекели

преди 3 години

Дефакто Фюрерът е защитник на Европа и християнството, воювал срещу еврейския СССР и еврейския Уол Стрийт. Малко хора си дават сметка, че СССР и Американската банкова система са създадени и контролирани от едно и същи хора - хазарските юдеи. Хитлер загуби войната, а както казва самия той ден преди да се самоубие Поберителят никой няма да го пита дали казва истината. Но, тя, Истината е като водата. Винаги накрая пробива и излиза на бял свят.

133

Историкъ

преди 3 години

Не забравяйте, че абсолютно всичко, което знаете за Фюрера от училище, Холивудските и съветските филми е на 100% еврейска пропаганда, писана, режисирана и налагана от евреите и техните лакеи. За радост, в ерата на информационен бум, става все по-трудно митът, че Хитлер е бил злодеят, да бъде поддържан. Затова са и тези напъни на еврейския медиен комплекс, към който се числи и това изданийце, през ден-два да пускат пропаганда срещу него. Над 30% от хората в света вече знаят, че Холокоста е лъжа.

132

Анонимен

преди 3 години

Целуващите портрета на Сталин трябва да целуват нещо друго на Чичо Сам затова, че ги спаси от германската военна машина. Дори самия вожд Сталин признава, че без помощта на САЩ, СССР нямаше да може да надвие Хитлер. А ген. Патън прозорливо заявява: победихме грешния враг!

131

popa ot razgrad

преди 3 години

не можах да разбера какво значи "гинетична история"...да не би да е гЕнетична...

130

Да допълня...

преди 3 години

Манията за величие на Хитлер го е довела да загуба на войната. Най силната армия в света.Силно надъхана , добре облечена с най модерното оръжие. Първите ракети. На крачка от атомната бомба.Хитлер е слаб тактик воден от ламтеж и не слуша генералите си.Да разхвърлиш армията си на няколко фронта в Европа и Африка е лоша идея. И края на ВСВ го доказва.

129

Анонимен

преди 3 години

До До Анонимен 144Виж сега, не съм в настроение, иначе знаеш :))) Вярвай си в което искаш, ако щеш вярвяй в дядо Коледа и тем подобни, никой не те спира :) Само ми кажи, кои генетици определяли кои са арийци и неарийци, след като арийската раса е измислена от нацистите :))) Да не би джуджето Химлер с очилцата да ти го е казал или и ти имаш машина на времето :))))

128

Готина мацка

преди 3 години

Не трябва да се дават за пример такива примитивни *** като: австриеца Хитлер, грузинеца Сталин, китаеца Мао, камбоджанеца Пол Пот и белгиеца Леополд. Може да съм пропуснала някого, но това не е фатално.

127

Анонимен

преди 3 години

В близко време ще започнете ежеминутно да го споменавате

126

Мюмюнчо

преди 3 години

След 200години даже са много ша мо цункате снимките на тоя хегомен!

125

Един чичко

преди 3 години

И все пак аз бях прав !

124

Анонимен

преди 3 години

След пет , шест години Той ще бъде много търсен в Европа