163

До 18

преди 3 години

В началото един под 18 писал, че партизаните избивали немските войници в България. Да вземе да се пообразова. Партизаните са влизали в не един и два въоръжени сблъсъка с български жандармеристи, полицаи, стражари и даже войници. Убивали са и цивилни българи. На германците в България въобще не са посягали.

162

Анонимен

преди 3 години

Ако преследването на жените "спали с германци" е една от позорните страници на следвоенна Европа, то заклеймяването на децата от тия връзки е далеч по-тежко престъпление. Каква вина носи едно дете за произхода си и какво му е на произхода? Ама баща му бил немец! Ау, колко страшно! Победителите не ги съдят. Хитлер може да бъде обвиняван, че дели народностите на висши и нисши, победоносните съюзници могат да правят същото и да си останат положителни герои.

161

Анонимен

преди 3 години

Много психично болни пишат под тази статия,хем се смее човек,хем се чуди откъде ги измислят тези фантасмагории.

160

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНикога не можах да разбера, защо "лудия" Хитлер е имал толкова много последователи ?-------Защото всичко е било предварително организирано,даже са учили Хитлер как да се държи пред хора и публика,преди да го пуснат да свърши грозното си дело.

159

Анонимен

преди 3 години

Никога не можах да разбера, защо "лудия" Хитлер е имал толкова много последователи ?

158

роза

преди 3 години

И Хитлер,и Сталин са били патологични личности,но природно хитри.С хитрост са се докопали до властта.И двамата са гледали на загиналите войници като на статистически бройки,а не като на хора.В една някогашна антивоенна песен се казва:"Хора,бдете,за да има мир!"Какво по-красноречиво от това малко,забравено стихче?!

157

179

преди 3 години

Сега във Норвегия е пълно със тарамбуки от Субсахарска Африка и медия и правителство като ,че ли на сила тласка хората да създават междурасови бракове. Може би това е отмъщението на зионистите но кои сме ние да ги виним. Притежават силата, парите и властта и правят каквото си поискат. Иначе той наистина е бил прав. Норвежците като гено-тип най-близо се доближават до неговата мечта за идеална раса.

156

Кирил

преди 3 години

Погубва го безумната му расова теория.Първо,прогонва учените физици и математици германски евреи които са могли да направят атомната бомба.Те я правят в сащ.Второ,на завладените територии населението не е спечелено ,а обратно,настроено срещу Германия.Това,последното най важи за населението от болшевишка русия.Посрещнали са ги добре,после,поради лошото отношение,се дистанцират и организират съпротива.

155

Ю кортес

преди 3 години

Сега афганите и африканците облагородяват германците.Изглежда на германките им харесва.

154

Анонимен

преди 3 години

До г-жа журналистката: От кога А. Хитлер е роден в Лийнц? Хайде вземете да понаучите малко историята, вместо да пишете глупоси и да се излагат по този начин!

153

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 166Че аз донякъде се възхищавам, но вмешателството на Хитлер ги е провалило, генералите му не били изпълнили лудите му виждания :)))) Да кажеш че е нямал кадърни генерали, като почнеш - Ромел, Манщаин, Модел и много други....но лудия си е луд :))) Разбира се СС и почистващата група на очилаткото Химлер, хвърля голямо петно в/у Германия. Заради Хитлер, Гьобелс, Химлер и по малко Гьоринг (въпреки че се е водил втори) го отнесоха способни хора :)))

152

Анонимен

преди 3 години

Не омаловажавам това което тоя психопат Хитлер направи, и изби милиони. Болен мозък с чудовища утопична идея да съсипе всяка раса различна от арийската. Но не може да се омаловажи дисциплинираната и модерна армия която е имал. Войниците не са били хуни да грабят и избиват наред където и каквото им падне. Баба ми разправяше че преди много години по време на окупацията че немските войници са били много възпитани и дори едно яйце взето от хората се е за плащало веднага. Проблеми никога не е имало

151

Анонимен

преди 3 години

До РазбирачХитлер е бил нещо като спасител за германците, след наложените репарации след ПСВ и голямата безработица, както и отнетите територии :))) Както писах по долу, вярвайте си колкото искате, но отношението им към населението от завладените територии е чудовищно. Не казвам за газови камери и тем подобни, говоря за строяване в редица и разтрел, не са били само евреи, нали се сещаш :)))

150

Анонимен

преди 3 години

До Разбирач Не е имало никакви убийства на евреи, единствения грях на Хитлер е бил, че е отпъдил банкерите евреи от банковата система на Германия, а по-обикновените ги е впрегнал да работят физическа работа в лагерите. Това е! За всеки нормален и мислещ човек е достатъчно да погледне в какво състояние докараха света евреите след войната и до наши дни, за да се убеди, че Хитлер е бил прав да иска да ги спре.

149

До Разбирач

преди 3 години

Разбираш нещата, но за съжаление 90% от хората вярват на холивудските евреи-пропагандисти, че Адолф Хитлер е масов убиец, убил 6 милиона евреи с газ. Въпреки, че беше на 100% доказано с форензични експертизи (Лойхтер Рипорт), че не е имало газови камери и екзекуции, когнитивния дисонанс на пропагандата си казва думата и овцете още вярват с измисления Холокост.

148

Разбирач

преди 3 години

Хитлер не е бил толкова лош колкото го изкарват историците.Все пак трябват жертви за да се промени системата, няма как , но тези милиони евреи които казват че е избил не е вярно това.Затова са забранени взимането на проби около концлагерите от земята.Даже бяха пратили журналист в затвора заради това.Историята не е това което ви представят.Хитлер е имал идеи с които е щял да промени света към по добро ако беше спечелил.А сега евреите владеят света и ни го начукват пак.

147

Анонимен

преди 3 години

новият хитлер ердоган да чете и да прави изводи защото ще свърши по същия начин

146

До Прометеис Василак

преди 3 години

Абсолютно вярно - това, че Италия напада Гърция е ключов момент! А Хитлер ако не се беше занимавал с тъпите амбиции на Мусолини, а го беше зарязал вместо да се съюзява с него, тогава можеше да си концентрира силите, вместо да праща войски на юг, та чак по Африка. Още повече, че фашизмът няма много допирни точки с националсоциализма. Фашистите са първи приятели на банкерите. Нацистите са ги ненавиждали. Хитлер ги е изгонил и национализирал. Мусолини им е бил пръв приятел.

145

реалнафантазия

преди 3 години

До Урок по история,До колко чужда на Америка е тази война в крайна сметка? Ако Англия и Русия бяха капитолирали, нима следващата цел нямаше да са те и така до падането на целия свят хипотетичено казано? :)

144

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 160Всички решения, що се отнася до фронта ги е взимал лично той, това става през 1941 г. когато нещата забуксуват в бившия СССР :)) Решава че генералите му са некомпетентни, тъй като не са превзели Русия за времето което им е дал, така че той сам се нагърбва като главнокомандващ на армията :) Сами си преценете тролчета, да не забравя да спомена, че не съм фен на евреите или руснаците :) Просто го казвам, защото когато няма с какво да се защитите, почвате с познатите сюжети :)